- 23 Ağustos 2012
- 49.665
- 230.387
Kaptmistim ama nsl kapaticamIdris de sürekli Luca'nın parçasına yapışmış gibi.
Bu arada telefon numarası alenen görünüyor orayı kapatın.
Mesajın birinde üstte görünüyor. Fotoğrafı kendinize atıp oradan üstünü renkli kalemle çizerek düzenleyin. Sonra buradakini silip yeni halini tekrar paylaşın.Kaptmistim ama nsl kapaticam
Mesajlar da flört vs yok. Hep ödeme konuşulmuş bir de biri hastaneye yatmış ama durumu iyiye gidiyormuş bu kadar. Normal bir konuşma gibi görünüyor. Kalp için böyle düşündüyseniz hastanın iyi olmasına sevindim gibi kullanılmış.
Okuyabildimiz mi peki hepsini çünkü fotoğrafları sildim gozukuyrmu şuan sizdeMesajın birinde üstte görünüyor. Fotoğrafı kendinize atıp oradan üstünü renkli kalemle çizerek düzenleyin. Sonra buradakini silip yeni halini tekrar paylaşın.
Yok, gözükmüyor şu an.Okuyabildimiz mi peki hepsini çünkü fotoğrafları sildim gozukuyrmu şuan sizde
Okuyabildimiz mi peki hepsini çünkü fotoğrafları sildim gozukuyrmu şuan acabMesajın birinde üstte görünüyor. Fotoğrafı kendinize atıp oradan üstünü renkli kalemle çizerek düzenleyin. Sonra buradakini silip yeni halini tekrar paylaşın.
Mesajlar da flört vs yok. Hep ödeme konuşulmuş bir de biri hastaneye yatmış ama durumu iyiye gidiyormuş bu kadar. Normal bir konuşma gibi görünüyor. Kalp için böyle düşündüyseniz hastanın iyi olmasına sevindim gibi kullanılmış.
Okuyabildimiz mi peki hepsini çünkü fotoğrafları sildim gozukuyrmu şuan acabMesajın birinde üstte görünüyor. Fotoğrafı kendinize atıp oradan üstünü renkli kalemle çizerek düzenleyin. Sonra buradakini silip yeni halini tekrar paylaşın.
Tşk ederim biraz da olsa içimi rahatlatinizMesajlar da flört vs yok. Hep ödeme konuşulmuş bir de biri hastaneye yatmış ama durumu iyiye gidiyormuş bu kadar. Normal bir konuşma gibi görünüyor. Kalp için böyle düşündüyseniz hastanın iyi olmasına sevindim gibi kullanılmış.
Idris de sürekli Luca'nın parçasına yapışmış gibi.
Bu arada telefon numarası alenen görünüyor orayı kapatın.
Ben İtalyanca bilmiyorum :/Okuyabildimiz mi peki hepsini çünkü fotoğrafları sildim gozukuyrmu şuan acab
Tşk ederim biraz da olsa içimi rahatlatiniz
Merak etmeyin çok normal konuşmalar flört değilTşk ederim biraz da olsa içimi rahatlatiniz
Kız yaz da bakalım italyanca köpeğin olsun
Tşk ederimMerak etmeyin çok normal konuşmalar flört değil
E tamam nasıl kelimeler var aşkım canım vs çıkıyor mu? Ti amo diyor mu ne diyor
Bir şarkı vardı öyle ben lisedeyken. Herkesin zil sesiydi. Hey gidi günler