Yarışma İtalyan mutfağından Pesto Soslu Parmesanlı Tortellini-Bağdat Baharat Sponsorluğunda

basarılar canım

Harika gorunuyor pesto sosu cok severim ki ben.Pesto sosu ben spagetti ile yapip kurutulmus domates ve mozzarelle ile servis ediyorum oda cok guzel oluyor.Ellerinize saglik ve bol sanslariniz olsun...

Harika gorunuyor pesto sosu cok severim ki ben.Pesto sosu ben spagetti ile yapip kurutulmus domates ve mozzarelle ile servis ediyorum oda cok guzel oluyor.Ellerinize saglik ve bol sanslariniz olsun...
Dogru soyluyorsun kuru domatesin eksi tatli tadinada bayilirim.Tesekkurler cnm

Çok lezzetli görünüyor.Ellerinize sağlık.Başarılar dilerim.

Ellerıne saglık cnm, hazir almistim bikac defa el yapimi cok daha lezzetlidir eminim basarilar

Bayilirimmmm.pesto sosu ekmege surup bile yerim ben yaa.kalbimden vurdun beni suan.ellerine saglik.

Ayý bende senin yemegine bayildim.Bogaz sakini olarak deniz mahsulu yemeyeni doveriz

Hele balik pazarinin fotosuna ayri bi bayildim

Tesekkurler canim.pazari gormen lazim gercekten hayatimda hic gormedigim deniz urunlerini gordum burda.basarilar diliyorum tekrar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…