bi arkadaşım dedi ki müzelere giremedim yanımda param yoktu o yüzden sordum yabancı bi ülkede insan biraz çekiniyorAslinda yaptigin alisverise bagli. 1 euro cular vardi ben oralardan tektuk hediyelik almistim, otele kahvalti dahildi aksam oglen pizza, balik vb yemistik. Param cok gitmemisti ama free shoptan 160 euro ya parfum almistim mesela. 350 euroyla acikta kalmazsin merak etme. En kotu kredi karti kullanirsin.
Muze fiyatlarini hatirlayamadim ya. Bi bakayim not ettiysem yazayim.bi arkadaşım dedi ki müzelere giremedim yanımda param yoktu o yüzden sordum yabancı bi ülkede insan biraz çekiniyor
kişisel olarak kendime hatıra olsun diye bişey alırım ama pahalı bişey almam yemek fiyatlarını merak ediyorumAslinda yaptigin alisverise bagli. 1 euro cular vardi ben oralardan tektuk hediyelik almistim, otele kahvalti dahildi aksam oglen pizza, balik vb yemistik. Param cok gitmemisti ama free shoptan 160 euro ya parfum almistim mesela. 350 euroyla acikta kalmazsin merak etme. En kotu kredi karti kullanirsin. Muze foyatlarini hatirlayamadim ya.
kişisel olarak kendime hatıra olsun diye bişey alırım ama pahalı bişey almam yemek fiyatlarını merak ediyorum
bi arkadaşım müzelere giremedim param yoktu dedide müze girişlerini merak etmiştim roma forum gibi yerlerin giriş ücretlerini merak ettimItalyada yasamis biri olarak iyi tatiller demeye geldim :)
Cok uzun zaman gecti hic hatirlamiyorum muze giris fiyatini ama googledan bulabilirsiniz ing arama yapin
Yada nereye gitmek istiyorsaniz soyleyin ben italyanca arayip buluyum :)
Forum cok uygundu diye hatirliyorum bi bakip yszim ben sizebi arkadaşım müzelere giremedim param yoktu dedide müze girişlerini merak etmiştim roma forum gibi yerlerin giriş ücretlerini merak ettim
alışveriş yapmayı düşünmüyorum gittiğimde karar veririm diye düşündüm fiyatlara görede sabah kahvaltı ve akşam yemekleri otelde yenicekNekadarligina gideceksin? Alisveris yapmayi dusunuyor musun? Ona gore butcene karar vermeni tavsiye edebilirim. Her gun özel restoranlarda yemek yemeyebilirsin, bazi kahvaltilar/aksam yemekleri bir mc donalds ile daha hesapli olabilir.
Muze ve baska atraksiyonlara giris biletlerini online alirsan daha uyguna gelmis olur, bundan emin olabilirsin. Yani onlara simdiden bakmanda yarar var. Muze girisleri 15 ile 30 euro arasi degisir diye tahmin ediyorum.
Baktimbi arkadaşım müzelere giremedim param yoktu dedide müze girişlerini merak etmiştim roma forum gibi yerlerin giriş ücretlerini merak ettim
teşekkür ederim :)Baktim
Basit tur 17 eur
21.5 eur var
Birde kapsamli tur var 33 eur
tur parası artı bır o kadar para ile ektralar dahıl yer içer gezersiniz ama yemekte lükse kaçmayın..arkadaşlar merhaba aslında dert değil ama sizden bilgi almak istedim yakın zamanda pronto tur ile büyük italya turuna gidicem bilgi almak istediğim konu ekstra harcamalar.
tur fiyatı 600 euro ve ekstra turlar içinde 350 euro ödedim.
bunların dışında müze girişlerinin fiyatını merak ediyorum ekstra ne kadar tutar daha önce giden varsa bilgi verebilir mi müzelere giriş ücretleri ne kadar yada günlük ne kadar harcadılar 350 euro da kendime harcamak için ayırdım yeter mi acaba(yetmezse kredi kartımı da kullanırım diye düşündüm) orada açıkta kalmak istemiyorum bilgi verirseniz sevinirim
teşekkür ederim şimididen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?