- 16 Ekim 2017
- 585
- 690
- 53
turla mı gittiniz kişisel olarak mı gittinizMüze giriş fiyatlarını hatırlamıyorum ama çokta ucuz olmadığından eminim. Ne yiyip içeceğinize bağlı harcama miktarınız. Bence az 350 euro.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
turla mı gittiniz kişisel olarak mı gittinizMüze giriş fiyatlarını hatırlamıyorum ama çokta ucuz olmadığından eminim. Ne yiyip içeceğinize bağlı harcama miktarınız. Bence az 350 euro.
Teşekkür ederim bu bilgiler ihtiyaçım olucak :)Merhaba, roma floransa pisa ve Venedik şeklinde bir gezi yaptım. Kendim planlamıştım. Romada 10-15euro civarı müzey para verdim onun dışında kolezyum her ayın ilk pazarı ücretsizdi. Kuyruk bekledim ama para vermedim:) Vatikan da gezmeniz gereken muhteşem bir müze var onun giriş biletini internetten almıştım. Fiyat farkı değil de sıra var diye aldım:) onun fiyatı en yüksekti sanırım 27euro gibi birşeydi. Venedik’te İstanbul’dan getirilen yağmalanan Bizans heykellerinin olduğu bir yer var hazine odası mı ne diyorlardı 5-10 Euro ona verdim. Pisa kulesine çıkmak da ücretli ve sorarım teferruatlı grup şeklinde alınıyor. Ama o kadar merdiveni daracık yerde çıkmak istemezsin demişlerdi.
Size tavsiyem o kadar masraf ediyoruz uçak bileti kalacak yer tur vs bu defa orada kısmaya çalışıyoruz. Bir daha ikinci kez gitmeyiz belki oralara.
Bence en iyi pizzayı en iyi dondurmayı yiyin. Pisa da millet on yüz bin milyonuncu fotoğrafını çekerken siz köşedeki kafede kruvasan yiyip kahvenizi için.
Yemek pahalı aynı Türkiye gibi düşünün. Güzel bir pizza 25-30tl ise orda 20-30euro arası vermezseniz pizzaya eeeee bu pizzanın nesi güzel dersiniz.
Kişisel gittik biz,hiç turla yurtdışına gitmedim.turla mı gittiniz kişisel olarak mı gittiniz
İlk defa yurt dışına çıkıyorum tur olmadan açıkçası biraz çekindim ama bireysel gezilerdende çok güzel yazılar okudumO sizin neye ne kadar para verebileceğinize bağlı.. Misal ben bir kahveye gidip 6-7 euro vermem ama siz belki verirsiniz. Yurt dışına tur ile gitmeyi mantıklı bulmuyorum ben şahsen.. Çok çok daha pahalıya geliyor. Bir şehrin sokaklarını arşınlamam gerekiyor bir yerden bir yere giderken.. O sokak aralarında hele de İtalya'da neler neler dolu.. Toplu ulaşım bile kullanmıyoruz biz eşimle yurt dışında.. İtalya'da 4 şehir gezip oteline, yemesine, içmesine, müzesine, şehirler arası ulaşıma toplamda sizin tur ücretine ödediğinizden daha azını ödedik. Yani demem o ki net bir ücret verilemez, herkesin alışveriş, yeme içme anlayışı farklıdır.
Biz bi ara sık çıkıyorduk euro olmuş 5 lira artık hayal olduO sizin neye ne kadar para verebileceğinize bağlı.. Misal ben bir kahveye gidip 6-7 euro vermem ama siz belki verirsiniz. Yurt dışına tur ile gitmeyi mantıklı bulmuyorum ben şahsen.. Çok çok daha pahalıya geliyor. Bir şehrin sokaklarını arşınlamam gerekiyor bir yerden bir yere giderken.. O sokak aralarında hele de İtalya'da neler neler dolu.. Toplu ulaşım bile kullanmıyoruz biz eşimle yurt dışında.. İtalya'da 4 şehir gezip oteline, yemesine, içmesine, müzesine, şehirler arası ulaşıma toplamda sizin tur ücretine ödediğinizden daha azını ödedik. Yani demem o ki net bir ücret verilemez, herkesin alışveriş, yeme içme anlayışı farklıdır.
Bende romada vatikana gitmek istiyorum ama tur programında yok bakalım bireysel gitmeye çalışıcamBiz bi ara sık çıkıyorduk euro olmuş 5 lira artık hayal oldu
Yalnız turlar inanılmaz ucuz oluyordu mesela tayland turuna baktığımızda sadece ucak bileti tur fiyatından pahalıya gelıyodu.Hep turla çıktık biz ama bağlı kalmadan bazı turlara katılıp çoğunlukla kendimiz gezdik.
Size tavsiyem uyumayın turlarada katılın akşam otelin kartını yanınıza alıp geceye kadar gezin.Günde en az 15bin adımdan az atıp dönmeyin :)
Az bile olsa dil var mı?Bende romada vatikana gitmek istiyorum ama tur programında yok bakalım bireysel gitmeye çalışıcam![]()
Çok iyi olmasada ingilizce biliyorum ama italyanca bilmiyorum çeviri programı indirdimAz bile olsa dil var mı?
Yok hediye almıcam sadeve kendime hatıra için bişeyler alırım350 Euro mu?
Ben yirmi günlük Avrupa turunda yanıma 250 euro almistim, herşeye de yetti. Bence kesinlikle yeter.
He ama siz gelmişken şunu da yiyeyim, aman kaynimgile de hediye alayım derseniz yetmeme ihtimali var :)