- 3 Temmuz 2023
- 93
- 112
- 28
-
- Konu Sahibi itsmemelody
Avrupada ev bulmak colde su bulmaya benziyor, sansina ne gelirse artik .. Neyse bence soyle bir 3 haftaligina bir Airbnb tut, bir de booking.comda bazen cok iyi indirimler oluyor uzun kalmalarda oyle bir sey bak. Gidince diger bebelerle beraber bakarsiniz. OKulun yurdu yok mu?
Ben biraz zoru arıyorum galiba ya, tek kalmak istiyorum. Yurtta kalmıştım daha önce berbattı o yüzden kafam rahat olsun istiyorum ama mecbur birilerine katlanacağım galiba. booking.com a bakacağım teşekkürler!Ev yerine ilk olarak okulun yakininda yurt, paylasimli yer baksaniz. Orayla yazisarak ya da ogrencilerin oldugu olusumlara, gruplarla iletisime gecerek daha saglikli bilgi edinirsiniz saniyorum.
Konunuz yukarida kalsin diye yaziyorum.
Ben biraz zoru arıyorum galiba ya, tek kalmak istiyorum. Yurtta kalmıştım daha önce berbattı o yüzden kafam rahat olsun istiyorum ama mecbur birilerine katlanacağım galiba. booking.com a bakacağım teşekkürler!
ünide ortalamamı yüksek tuttum, 3 yılın sonunda italyanca dil belgesi aldım gerisi kolay oldu :)Nasıl gittiniz taktik verin.
Sanırım üniversite yıllarıma dair en büyük pişmanlığım Erasmus olacak.ünide ortalamamı yüksek tuttum, 3 yılın sonunda italyanca dil belgesi aldım gerisi kolay oldu :)
Fikrim yok malesef.Herkese selam, benim için bir süredir dert olduğu için belki bilen birileri görür diye buraya açıyorum konuyu. Ekim başında yüksek lisans için İtalya'ya gidiyorum Padova'ya. Kiralık ev nasıl bulabilirim fikri olan varsa yazabilirse çok sevinirim. Teşekkür ederim şimdiden
sponsorum babam olacağı için max 700-800 e bakıyorum bulabilir miyim sence?Yani ufak daire bakiyorsan kendine ait en az 1.000 kaymeden baslar diye dusunuyorum, butcen nedir kiz?
benim de pişmanlığımdır o.. o yüzden yüksek lisansla telafi etmek istiyorum sen de yapabilirsin benceSanırım üniversite yıllarıma dair en büyük pişmanlığım Erasmus olacak.
hemen bakıyorum, umarım çıkar birileri ya. çok teşekkürlerFikrim yok malesef.
Şimdi merak edip youtubea baktim, orada yaşayan ve okuyan öğrencilerin volglari var, onlarla iletişime gecebilirsiniz.
sponsorum babam olacağı için max 700-800 e bakıyorum bulabilir miyim sence?
italyancam var o zaman ben her şeyi italyanca yazıyım bakalım neler çıkacak.. umarım dolandırmaya çalışmazlar türkler gibi...Olabilir kiz ama ogrenci sezonundan ya once ya da sonra bulabilirsin. 700-800e olan daireler genelde yerlilerden oluyor, onlar da gazeteye ya da lokal sitelere ilan veriyor. Ya Italyanca bilip anlasmak gerekiyor ya da yardimci olacak yerli birisi gerekiyor. O zaman oldukca stratejik gitmen gerekiyor. Hangi okuldan mezunsan onun FB gruplarina bak, Italyadaki ...ler grubu vardir, uye ol bir sor kim hangi emlakciyi/siteyi tavsiye ediyor.
aynen ben de immobiliareye bakıyodum şimdi. güvenilirmişSoyle baktim ama nasil:
Houses for rent Padua - Immobiliare.it
221 listings of houses for rent in Padua from 250 euro. Discover all the listings from owners and agencies and choose your future home with Immobiliare.it.www.immobiliare.it Rent accommodation in Padua – 771 rentals & housing properties for long term stay at Rentola.com
Available rentals in Padua ✓ Quickly search over 771 properties for rent ✓ Find the best rental price ✓ Contact landlords directly!rentola.com
gel gidelim ya, yemekler de çok iyi :)) bir de galeri bulup çalışmaya başlarsam harçlığımı çıkartırım diye umuyorumFiyatlar gayet iyiymis yahhuuu, ben de mi tasinsam Italyaya :)))
evet bu da mantıklıymış, güzel öneriler geldi. çok teşekkür ederim!Ev bulana kadar ucuz hostellerden birinde kal bir süre. Ucuz dediğim öyle çok kötü, pis bir yerden bahsetmiyorum. Sonuçta sen bir kadınsın en önceliğin güvenliğin ve hijyenin olmalı. Ben Erasmustayken ortalamanın bir tık üstü hostellerden erkenden tek kişilik odaları uzun süreliğine kiralıyordum ve bu da fiyatın büyük bir oranında indirime girmesine vesile oluyor. Uzun süreli oda kiralamada ne kadar indirim yapıyor bakmak lazım. Hostelworld den araştırma yapmalısın.
italyancam var o zaman ben her şeyi italyanca yazıyım bakalım neler çıkacak.. umarım dolandırmaya çalışmazlar türkler gibi...
aynen ben de immobiliareye bakıyodum şimdi. güvenilirmiş