işyerinde tacize uğruyorum :/

çunku böylesine paraya düşkün birine anca boyle zarar verebılırsın hassas noktasından...tacize uğradığım için maddi manevi zarar vericem..

Eşine dostuna,müşterilerine,çalışanlarına durumu anlatın en büyük ceza olur ona.İnanmasalar bile adı çıkmış olur,herkesin kafasında bir acaba kalır...Günümüzde alenen tecavüze bile doğru düzgün ceza verilmezken bacağa dokunmanın karşılığı ne olacak sanıyorsunuz :) Ödeyeceğiniz avukat masraflarıda cabası.

benim için de inandırıcılığını yitiriyor konu ne yazık ki
ne zamandır devam eden bi taciz var ortada
ama omuzları okşamaya gidince olay işten çıkmaya karar veriyor o gün de babasının hastalığı çıkıyor
ama şimdi de diyor ki süründürmek istediğim için istifa etmiyorum diyor
böyle bişe yaşasam ve istifa edecek olsam adamın canı cehenneme ne süründürüeceğim Allahından bulsun pislik der çıkarım
günahını alıyorsam Allah affetsin konu sahibinin ama cıksss benim kafamda oturmadı

Ayrıca 'lafta erkekler alayı..!' lafı da çok gereksiz olmuş. Ne bekliyorsun oradaki erkeklerden gidip patronun ağzını burnunu kırmalarını mı? Yapmazlar daha çok beklersin. Kendi göbeğini kendin keseceksin. Kimseden medet ummayacaksın. Eskidenmiş onlar..

Sen rıza gösteriyorsun ordaki erkekler ne yapsın ki onlara hiç kabahat bulma..
T shirtten içeri soktu diyorsun sonra aayy canım öyle olurmu bi tek omuzum diyorsun. Mevzu nedir arkadaş? Adamın daha ne yapması lazım gözünün gördüğü her yeri ellemiş? Gerçi kalbi varmış aman Allah korusun..
Ya bu arada, ordaki erkeklere anlatmışsın. Şuan dışardan bakınca meyilli görünüyorsun duruma razı gibi görünüyorsun inş. O erkekler musallat olmaz iş var deyip.

En kötü Mc Donald's filan da olabilir. İnşallah bir haber çıkar, orada durmayın

Böyle saçmalık görmedim duymadım. Konu gerçek değil gibi ama eğer gerçekse, daha ilk tacizde tokadı yapıştırıp çıkıp gitmen gerekiyordu. Bile bile devam etmek, adamın elinim ulaşacağı mesafede yanında oturmak gerçekten rahatsız olan insanın işi değil. Kusura bakmayın.

şerefim namusum tabıkı herşeyden öte... ama yaşamayan anlamayıo davulun sesi uzaktan kolay gelıo herkese.. çık işten boşver iş mi yok onu yap bunu yap... ben bu ipneye pabuç bırakmak istemıyorum..

Seni anlıyorum
Kolon kanseri ne berbat bir hastalık biliyorum
Lakin şahitsiz, ispatsız yapabilecek pek bir şeyin yok
En fazlası bir tenhada kıstırıp kafasını gözünü yararsın
Uzaklaşman en doğrusu
İşsizlik senin durumunda büyük sıkıntı ama çok da çaren yok
Ya tahammül edeceksin ya da işi bırakacaksın

Tişörtune elini sokuyor ve sen ayyh kalbi var yazıkkk diye susuyormusun?
Gerçekten o anda kalbini mi düşündün adamın.?
Ne kadar da erdemli bit davranışşş.
Sen tepkisizliğinle onay vermiş olmuşsun zaten.
Adam da büyük ihtimalle hosuna gittiğini falan dusunmustur

sen tepki versende bak ofisimde 4 erkek var durumu biliyorlar duyduklarında hiçbirşey demediler.. bundalrd abu ilkenin delikanlı erkekleri ama sanalda klavye delikanlıları..!
eğer çalışmaya devam edersen, o sözde delikanlılar da seni taciz edebilir sessiz kaldığın için.
başka iş bulursun inşallah.

Git bir yerde çalış maaşı iyi kötü demeden tacize sessiz kalmaya iyidir

sen tepki versende bak ofisimde 4 erkek var durumu biliyorlar duyduklarında hiçbirşey demediler.. bundalrd abu ilkenin delikanlı erkekleri ama sanalda klavye delikanlıları..!

Siz tepki veriyor musunuz ya da verdiğinize inanıyor musunuz o iş yerinde kalmaya devam ederek. Dışardan bakınca tepki vermiyorsunuz gibi görünüyor. E sizin tepki vermediğiniz yerde başkaları niye tepki versin ki ?? Belki onlarda dışardan bakınca durumdan rahatsız olmadığınızı düşünüyor olabilirler mi ?

Kınamıyorum ama şaka mı bu konu?
Sana dokunduğu ilk anda ortalığı yıkman gerekirken sen devam mı ettin işine?
Paraya ne kadar ihtiyaç olursa olsun insan nasıl devam eder dediğim gibi o ilk anda nasıl tepkisiz kaldın
Kalbi varsa nolmuş zaten böyleletinin hakkı idam bence
İnanmak istemiyorum konunun gerçekliğine

Taviz tavizi doğurur.
Hkamerayı ses kaydını araştırıyosunda sigortayı araştıramıyo musun?

Babanın gelir testi yaptırsın geliri yoksa ücretsiz faydalanır hastaneden

Senin sigortanda 1-3 ay kullanmaya devam eder .

İş arayana iş çok bak marketler deli gibi eleman arıyo yaz gelmiş cafelere eleman lazım.

çunku böylesine paraya düşkün birine anca boyle zarar verebılırsın hassas noktasından...tacize uğradığım için maddi manevi zarar vericem..
Niyetin anlaşıldı!! sen ciddi miktarda tazminat alma düşüncesindesin
O yüzden de tacize göz yumuyor gibisin yoksa binkere adamın kafasını gözünü kırardın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…