- 30 Temmuz 2015
- 2.050
- 2.583
- 83
- Konu Sahibi sosyalistpapatya
-
Tamam ama nereye kadar çekiceksin böylenormalde cagzırım böyle şeylere dayanamam küfür ederim söverim döverim vururm heşeyi yaparım.. konu aileme sıçramasın diye uğraş içindeyım çunku davada açmak istyrm aiem duyarsa sonu kötüye gidecek
çunku böylesine paraya düşkün birine anca boyle zarar verebılırsın hassas noktasından...tacize uğradığım için maddi manevi zarar vericem..
benim için de inandırıcılığını yitiriyor konu ne yazık kiHic inanmadım yazdiklarina.
Adam geldi tisortunun icine elini soktu, sende aman bi sey olmasin diye hic sesini cikarmadin oylemi?? Simdide burada adama saydiriyorsun. Eger gercekse, yapilacak sey belli isten cikacaksin, o kadar. Gerci sen cikmamayi tercih etmissin, o zaman bu tacizler artarak devam edecektir, hoş sende biliyosundur bunu zaten.
Bide diger erkeklerde bildigi halde hic bir şey yapmadi demissin.
Niye yapsinlarki tacize ugrayan sen bile sesini cikarmamissin, bi " naptiginizi saniyorsunuz" bile diyememissin.
Bide ne biliim konuyu surekli ne bicim ulke, ne bicim adalete bagliyorsun.
İnanmadim sanada, konunada.
inanı tonla başvuru yaptım.. önceden olsa aynı hafta buluyordun ilanlara bakıyorum evimle alakası olmayan yerler..dönüş bile yok doğru düzgün dönsede adam telde bile saçma saapna sorular soruyıor vazgeçiyorum.. hala başvuru yapıyorum hergün
şerefim namusum tabıkı herşeyden öte... ama yaşamayan anlamayıo davulun sesi uzaktan kolay gelıo herkese.. çık işten boşver iş mi yok onu yap bunu yap... ben bu ipneye pabuç bırakmak istemıyorum..
Niye bi erkeğe karşı durmak için başka bir erkekten yardim bekliyorsunuz? Biz birer birey değil miyiz ?sen tepki versende bak ofisimde 4 erkek var durumu biliyorlar duyduklarında hiçbirşey demediler.. bundalrd abu ilkenin delikanlı erkekleri ama sanalda klavye delikanlıları..!
eğer çalışmaya devam edersen, o sözde delikanlılar da seni taciz edebilir sessiz kaldığın için.sen tepki versende bak ofisimde 4 erkek var durumu biliyorlar duyduklarında hiçbirşey demediler.. bundalrd abu ilkenin delikanlı erkekleri ama sanalda klavye delikanlıları..!
sen tepki versende bak ofisimde 4 erkek var durumu biliyorlar duyduklarında hiçbirşey demediler.. bundalrd abu ilkenin delikanlı erkekleri ama sanalda klavye delikanlıları..!
Niyetin anlaşıldı!! sen ciddi miktarda tazminat alma düşüncesindesinçunku böylesine paraya düşkün birine anca boyle zarar verebılırsın hassas noktasından...tacize uğradığım için maddi manevi zarar vericem..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?