• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

işyerinde tacize uğruyorum :/

Normalde yorum yapmam ama aşırı sinirlendim.
Önce bacağıma vuruyordu dediniz sonra okşamaya döndü demişsiniz. Bugün elini omzunuza koyan o elini başka bi yere de koyar.. İspatlamanız için sizi tekrar taciz etmesi gerekmiyor mu? Şahit bulmanız gerek sanki etkili olur mu bilmiyorum ama.. Kurtulun o pislikten..

:oha::oha:diyorum elinde ne varsa kafasına geçirseydin dışarda iş mi yok?
nereye kadar biyerlerini elletip dilini sıkıcaksın yapma Allah aşkına

normalde cagzırım böyle şeylere dayanamam küfür ederim söverim döverim vururm heşeyi yaparım.. konu aileme sıçramasın diye uğraş içindeyım çunku davada açmak istyrm aiem duyarsa sonu kötüye gidecek

Siz yüz verdikçe daha da artacak, Allah korusun çok daha kötü yerlere gidebilir, elle tacizden ileriye de varabilir.

Peki bu arada iş baksanız? Sekreterlik filan da olabilir veya arkadaşlar yazmış. Satış temsilciliği, garsonluk olabilir. Bu işleri geçici ve acil durum olduğu için yaparsınız. Bir yandan da kendi mesleğinizle ilgili iş bakarsınız.

Cidden ilerde kötü izler bırakacak şu anki durumunuz...

inanı tonla başvuru yaptım.. önceden olsa aynı hafta buluyordun ilanlara bakıyorum evimle alakası olmayan yerler..dönüş bile yok doğru düzgün dönsede adam telde bile saçma saapna sorular soruyıor vazgeçiyorum.. hala başvuru yapıyorum hergün

Normalde yorum yapmam ama aşırı sinirlendim.
Önce bacağıma vuruyordu dediniz sonra okşamaya döndü demişsiniz. Bugün elini omzunuza koyan o elini başka bi yere de koyar.. İspatlamanız için sizi tekrar taciz etmesi gerekmiyor mu? Şahit bulmanız gerek sanki etkili olur mu bilmiyorum ama.. Kurtulun o pislikten..

burdakiler biliyor gördükleride var ama inanın gelipte şahitlik yapmzlar o kadar tepkisizler ve rahatlar...

çünkü bundan kıs abir süre onceye kadar bu durumda değildi ctesi mesaısıne geldım o zaman oldu
bu kısa bir süre önce olmuş olabilir ama bacağımı okşuyordu demişsiniz bu da mı cumartesi oldu
hepsi peşpeşe mi oldu anlamadım
eğer peşpeşe değilse bacağınızı okşadığı anda çıkmalıydınız neden bu raddeye gelene kadar beklediniz
bari şu saatten sonra daha fazla durmayın asgari ücretle olsun bi yere girin ve çalışıyorken de kendi mesleğinize uygun bir iş aramaya devam edin yapmayın etmeyin şu sapıkların ekmeğine yağ sürmeyin yaaa

bu kısa bir süre önce olmuş olabilir ama bacağımı okşuyordu demişsiniz bu da mı cumartesi oldu
hepsi peşpeşe mi oldu anlamadım
eğer peşpeşe değilse bacağınızı okşadığı anda çıkmalıydınız neden bu raddeye gelene kadar beklediniz
bari şu saatten sonra daha fazla durmayın asgari ücretle olsun bi yere girin ve çalışıyorken de kendi mesleğinize uygun bir iş aramaya devam edin yapmayın etmeyin şu sapıkların ekmeğine yağ sürmeyin yaaa

çıkmak zaten benımde fikrim amacım süründürmek..

amacım kariyeri kirlensdin maddi olarak bitsin çunku paragöz..

Adamın para gözlüğünden sanane ! Tacize uğradığın için mi,paragöz olduğu için mi ceza çeksin istiyorsun önce ona bir karar ver...Sanki uğradığın maddi bir haksızlık için adamdan intikam almak istiyorsun gibi geldi...Ceza aldığında da kalbine inip ölebilir sonuçta,sana dokunduğu anda yaygarayı koparacaktın asıl.

Adamın para gözlüğünden sanane ! Tacize uğradığın için mi,paragöz olduğu için mi ceza çeksin istiyorsun önce ona bir karar ver...Sanki uğradığın maddi bir haksızlık için adamdan intikam almak istiyorsun gibi geldi...Ceza aldığında da kalbine inip ölebilir sonuçta,sana dokunduğu anda yaygarayı koparacaktın asıl.

çunku böylesine paraya düşkün birine anca boyle zarar verebılırsın hassas noktasından...tacize uğradığım için maddi manevi zarar vericem..

çıkmak zaten benımde fikrim amacım süründürmek..
farkında değilsiniz belki ama onu süründüreceğim diye olan size oluyor
sizin bu susuyor oluşunuz adama cesaret veriyor
yakında o bacak okşamalar daha yukarılara, omuz okşamalar da daha aşağıya kayacak
yapmayın etmeyin çıkın çıktıktan sonra ne yapabiliyorsanız yapın
ama bir dk daha durmayın şurada ya

farkında değilsiniz belki ama onu süründüreceğim diye olan size oluyor
sizin bu susuyor oluşunuz adama cesaret veriyor
yakında o bacak okşamalar daha yukarılara, omuz okşamalar da daha aşağıya kayacak
yapmayın etmeyin çıkın çıktıktan sonra ne yapabiliyorsanız yapın
ama bir dk daha durmayın şurada ya

çıkıcam..

Verilen her fikire karşı çıkıyorsunuz.
Bu konuda yapılacak şeyler belli zaten.
biz ne yapabiliriz siz verdiğimiz her fikre karşı çıkıyorken ?
Taciz eden ihtiyar adamın kızına,kalp krizine kadar düşünüyorsunuz.Böyle olmaz.

Hic inanmadım yazdiklarina.
Adam geldi tisortunun icine elini soktu, sende aman bi sey olmasin diye hic sesini cikarmadin oylemi?? Simdide burada adama saydiriyorsun. Eger gercekse, yapilacak sey belli isten cikacaksin, o kadar. Gerci sen cikmamayi tercih etmissin, o zaman bu tacizler artarak devam edecektir, hoş sende biliyosundur bunu zaten.

Bide diger erkeklerde bildigi halde hic bir şey yapmadi demissin.
Niye yapsinlarki tacize ugrayan sen bile sesini cikarmamissin, bi " naptiginizi saniyorsunuz" bile diyememissin.

Bide ne biliim konuyu surekli ne bicim ulke, ne bicim adalete bagliyorsun.

İnanmadim sanada, konunada.

Arkadaş herşeyi geçtim de gidip de bir yerde garsonluk,kasiyerlik yapamıyor musunuz da burada, bu pisliğin içinde çalışmaya devam ediyorsunuz???

Sonuna kadar katılıyorum. Girip bir yerde tezgahtarlık yap istediğin sektörde bulana kadar santralde çalış. Nasıl tahammül ediyorsun bu hareketlere?
Şimdiye kadar kafasına bir şey geçirmediğin büyük kabahat. Gerçek olduğunu düşünmek istemiyorum.
Ne dememizi bekliyorsun? Sabret, sık dişini falan mı? Pis sapığın kalp hastalığını düşünmek sana mı kaldı?Ailene yansısa ne olacak o.pu damgası mı yiyeceksin?

Back