- 5 Mayıs 2016
- 93
- 37
- 38
- 33
- Konu Sahibi sosyalistpapatya
-
diyorum elinde ne varsa kafasına geçirseydin dışarda iş mi yok?
nereye kadar biyerlerini elletip dilini sıkıcaksın yapma Allah aşkına
Siz yüz verdikçe daha da artacak, Allah korusun çok daha kötü yerlere gidebilir, elle tacizden ileriye de varabilir.
Peki bu arada iş baksanız? Sekreterlik filan da olabilir veya arkadaşlar yazmış. Satış temsilciliği, garsonluk olabilir. Bu işleri geçici ve acil durum olduğu için yaparsınız. Bir yandan da kendi mesleğinizle ilgili iş bakarsınız.
Cidden ilerde kötü izler bırakacak şu anki durumunuz...
Normalde yorum yapmam ama aşırı sinirlendim.
Önce bacağıma vuruyordu dediniz sonra okşamaya döndü demişsiniz. Bugün elini omzunuza koyan o elini başka bi yere de koyar.. İspatlamanız için sizi tekrar taciz etmesi gerekmiyor mu? Şahit bulmanız gerek sanki etkili olur mu bilmiyorum ama.. Kurtulun o pislikten..
ay niye sahte konu gibi geliyor bana ????
bu kısa bir süre önce olmuş olabilir ama bacağımı okşuyordu demişsiniz bu da mı cumartesi olduçünkü bundan kıs abir süre onceye kadar bu durumda değildi ctesi mesaısıne geldım o zaman oldu
Madem yanına kalmasın istiyorsunuz delil toplayın sizde.o zaman bu ilkede tacize uğricam mahkeme açıcam ama kanıtlayamıcam.. öyle yanına kalıcak bu nasıl adalet..
bu kısa bir süre önce olmuş olabilir ama bacağımı okşuyordu demişsiniz bu da mı cumartesi oldu
hepsi peşpeşe mi oldu anlamadım
eğer peşpeşe değilse bacağınızı okşadığı anda çıkmalıydınız neden bu raddeye gelene kadar beklediniz
bari şu saatten sonra daha fazla durmayın asgari ücretle olsun bi yere girin ve çalışıyorken de kendi mesleğinize uygun bir iş aramaya devam edin yapmayın etmeyin şu sapıkların ekmeğine yağ sürmeyin yaaa
amacım kariyeri kirlensdin maddi olarak bitsin çunku paragöz..
Madem yanına kalmasın istiyorsunuz delil toplayın sizde.
Adamın para gözlüğünden sanane ! Tacize uğradığın için mi,paragöz olduğu için mi ceza çeksin istiyorsun önce ona bir karar ver...Sanki uğradığın maddi bir haksızlık için adamdan intikam almak istiyorsun gibi geldi...Ceza aldığında da kalbine inip ölebilir sonuçta,sana dokunduğu anda yaygarayı koparacaktın asıl.
farkında değilsiniz belki ama onu süründüreceğim diye olan size oluyorçıkmak zaten benımde fikrim amacım süründürmek..
farkında değilsiniz belki ama onu süründüreceğim diye olan size oluyor
sizin bu susuyor oluşunuz adama cesaret veriyor
yakında o bacak okşamalar daha yukarılara, omuz okşamalar da daha aşağıya kayacak
yapmayın etmeyin çıkın çıktıktan sonra ne yapabiliyorsanız yapın
ama bir dk daha durmayın şurada ya
Arkadaş herşeyi geçtim de gidip de bir yerde garsonluk,kasiyerlik yapamıyor musunuz da burada, bu pisliğin içinde çalışmaya devam ediyorsunuz???
ne zaman?çıkıcam..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?