işyerinde tacize uğruyorum :/

stan yaptigim yerde boyle bir seref yoksunu vardi. yil icinde staja giden arkadaslarimiz anlarmislardi sonra sira bana geldi .adam yanindayken babacan tavirla elini omzuna felan koyuyor firsat bulfugu kizlarin brlinden cekiyor ve bunu yaptigi yer bir suru kisinin calistigi mekanlar. calisanlarin hepsi erkek bi kac kadin var bide iki uc stajer kiz. sonra uni hocama soyledim adam ertesi gun hic dokunmadi yuzumede bakmadi . uni hocamda keske daha once afkadaslarinda deseydi dedi

Eli masaj yapar gibi sirtinin icindeyse normal canim yokmus bisey.

Saka mi yapiyorsun arkadasim, bu sozlerini psikolojinin bozuk olmasina bagliyorum. Orda kalman demek tacize goz yummak demek farkinda degil misin?

Bu durumdan rahatsızsan, patronun sana dokunduğunda, yüzüne şamarı yapıştıracaksın.. Bağırıp çağırıp rezil edeceksin ki, bir daha yapmaya yanaşmasın..
Ama sen sessiz kaldığında, bu tür tacizler devam edecek. Ve daha fazlada ilerleyecek. Patronun şu şekil de düşünecek; bu kızın da hoşuna gidiyor ki, sesi çıkmıyor.
Ruh sağlığın için işinden çıkmalısın.. gerekirse, merdiven sil. ama namusunla şerefinle paranı kazan.

onurunuzu cignetmeyin .
saf misiniz?
gecirmez merak etme kalp krizi mrizi .
kendine sebep bulma isterse de ölsün kimsenin sizi ellemeyee hakki yok.
aklinizi basiniza alin . bagirin cagirin . kafasina cantayi ayakkabiyi gecirin.

Kamera veya kayit yapabiliyorsan yap esine gostermekle veya sosyal medyaya yaymakla falan tehdit et sende madem çıkamıyorsun isten bole elin kolun bagli tacize mi ugrucaksin surekli ulan su mübarek günde allah bildigi gibi yapsin su şerefsizi inşallah hh

170 mobing hattini ara

Uydurma hikaye, inşaallah öyledir çünkü bana göre para için tacize göz yummakla eşdeğer başka bir meslek var. Kendime yapıldığını düşünüyorum ölür diye susmaktansa kendim oldururdum onu. Neyi bekliyorsun tecavüz etsin ölecek diye susacak mısın.

bu durumu sizin ispatlamanız lazım ama mahkeme işine girmeden önce
sonra da dava açabilirsiniz işyerinden ayrılıp tazminatlar da yüksek olabiliyor sanırım?keşke avukat arkadaşlar baksa bir konunuza
o yüklü tazminat bi süre sizi idare etmez mi? gerçi hemen de verilmiyor sanırım...gerçekten market işi araştırsanız önce sonra çıkıp oraya girseniz hemen

Kusura bakmayin ama ilk kez oldugunuz da tamam o pislik haksiz olabilir. Ama bunun tekrar etmesi tamamen sizin hataniz.
Adam bacaginizi oksayinca hicmi bisey demediniz? Kalp hastasiymis su bu. Hasta ama uckurunun masallahi var. Geberirse gebersin. Kafasina bisey gecirir tum calisanlara da rezil ederdim ben olsam.

Ayrica kasiyerlik yaparak kariyerinizden olmazsiniz. Gecici olarak calisir tekrar mesleginizle ilgili is arayabilirsiniz.
Babaniza gecmis olsun. Acil sifalar dilerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…