İki kişi mi var parası çalınan? Birisinin dolabı zorla açıldı, birisinin anahtar üstündeydi di mi?
Acaba o çelişkili ifade veren kız şüphe çekmemek için mi söyledi diyorsunuz bu yalanı? Hani benimde çalındı, çalan kişi ben olamam diye?
Hırsızlar kol geziyor her yerde, bence masum olan biri suçlanmaz, bulunur illaki. İnsan Kaynakları bulur onu bir şekilde. Bunu yapabilecek olan zaten bellidir, vardır vukuatları.
Canım birinin dolabı hiç kitlenmiyor muş.
Öteki de dolapta unuttum anahtarı diyor.
Gittiğimde yerlere atılmış çantam içinde n 100 tl alınmış diyor.
Ama saat olarak mesai başladıktan hemen sonra yani 23 45 gibi farketmiş çantasını.
Diğeri de 3 molasına yemek molası na yakın gitmiş bakmış.diğerparası çalınan uyarmış.
Bence de tutarsız, işyerinde hırsızlık yapan adam yere çanta atmaz, dikkat çekmemeye çalışır. Orası çok ama çok saçma, birinin yere atıp öteki kadınınki neden yerde değildi ki? Bir de para konusunda da tutarsız konuşmuş.
Günah almak olmasın ama o bayan nasıl biri normalde, asla böyle şey yapmaz diyebilir misiniz? Yeni mi fabrikada?
sanki yalan söylüyormuş gibi demişsiniz de neden yalan söylesin ki bu konuda. Tamam sinirlenir üzülür de parası çalındı diye niye kendini yerlere atsın onu da anlamadım. Ayrıca o kadar zaman tek siz gitmediniz ya tuvalete başkaları da gitmiştir, siz niye bu kadar panik oldunuz anlamadım tek siz değil herkes zan altında yani. Bir suçunuz yoksa rahat olun. Kamera varmış bakılsın. Ya da herkes sorguya çekilsin.
ne demek 100 tl lik banknot kimdeyse o almıştır..
herkeste olabilir yani saçmalığa bak..
Ben unuttum götürdüm 60 tl.yoksa ben 20 tlden fazla götürmem çalınır korkusuyla.Bizmde fabrikada hirsizlik oluyordu. Yani insanlardada suc var yanina alsana parani arkadasim. Hem 200 tl az degil yani !
Sanada gecmis olsun senin parana dokunmamis bari hirsiz.Ben unuttum götürdüm 60 tl.yoksa ben 20 tlden fazla götürmem çalınır korkusuyla.
O 20 tl de taksi parası Vs lazım olur diye
Kendisine sorsaniza oyle bir para oldugundan eminmis mi?
Sanada gecmis olsun senin parana dokunmamis bari hirsiz.
Böyle birşey benim de başıma geldi,üstelik suçsuz olmama rağmen direk ben suçlandım.Hemen polisi aradım kendim çağırdım,benim suçsuz olduğum ıspatlandı,tabi işten ayrıldım duramazdım orada daha fazla..Geri dön dediler istemedim.
Çıkarken beni suçlayan kızı da oranın sahibini de paraladım tabi.
Gerçekten çok can sıkıcı bir durum
Yani bence de ama bilemiyorum tabi...hırsızlık yapan hepsini alır paranın
Belkide parayi calan kisi kendi parasinida calinmis gibi gosterip sucu baskasina atmak isteyebilir. Boyle herkes zan altinda kalir o yuzden herkes tedbirini alsin cebinde tasisin parasini. Zaten calan kisi kafasina koyduysa kilit milit dinlemez.Teşekkür ediyorum
Benim dolabım kilitliydi ve anahtar cebimdeydi.
Ama geçen hafta kilitli dolsptan bir başkası nın da 150 tl si gitmiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?