Teşekkürler.boyu hiç sıkıntı değil.onun için bilemiyorum ki.Topuklu ayakkabılarınızı özlemez misiniz en azından?
Öyle bir şeyler okumuştum. Sevgilim benden kısa, topuklu ayakkabılarımı özledim demişti bir kadın. Siz bu konuda özgüven sahibisiniz sanırım ya da ilk etkileşim diye belki göze görünmedi ama belki bu durum o erkek öğretmenin cesaretini kırmıştır.
Bende böyle takıntılar vardı hep benden uzun olmalı diyordum erkeğin. Allah da belamı verdi kocam iki metre. Neyse en azından benden uzun ama fazla uzun
Bu detaya takıldım biraz.
Onun dışında biraz bekleyin bir şeyler olacaksa zamanla şekillenir zaten daha yeni her şey. Hayırlısı olsun hakkınızda. Yeni görev yerinizde mutluluklar diliyorum.
Bende böyle düşünüyorum niyeti olan gelir ama
Teşekkürler.boyu hiç sıkıntı değil.onun için bilemiyorum ki.
Hayır değilim profilini inceledim inşallah baktığımı anlamamış tirsosyal medyada ekli misiniz
diğer çalışanlarla isosyal medyada arkadaş mı pekiHayır değilim profilini inceledim inşallah baktığımı anlamamış tir
Yeni okul olduğu için pek kimseyi eklemedim birini eklesem oda beni görür ekler belkidiğer çalışanlarla isosyal medyada arkadaş mı peki
onda var mı sorun ordaYeni okul olduğu için pek kimseyi eklemedim birini eklesem oda beni görür ekler belki
Bence de ben istemezdim şahsen sürekli dedikodu döner milletin lafını çek dur, ayrılsan ayrı dert zaten.Aynı okulda cok sıkıntı bence cadı kazanı gibi dedikodu sürekli online kaldırabilecekmisiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?