İşyerinde birini beğeniyorum...

Tayinnnnn

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
21 Temmuz 2019
715
644
103
42
Herkese iyi pazarlar.yeni bir okulda çalışmaya başladım.bekar olduğum için yanlış anlamış ta olabilirim.bekar bı hocamız var ne zaman başımı cevirsem adamın bana baktığını görüyorum.diyelim ki başımı kaldırdım adamla göz göze geldik ben hemen başımı indiriyorum utanarak.bi kaç kez ayak üstü birşeyler sormuştu öyle biraz muhabbet oldu ama elimde olmadan gözlerimin ici gülüyor.acaba anlamış mıdır?
Ancak hiç bir adım atmadı.sonucta ortak arkadaşımızda var.tip olarak biraz benden kısa ama gözüme çok tatlı geliyor.
Sadece beni görünce bakıyor o kadar yani.
Sizce ben ne yapmalıyım
Arkadaşıma ben bunu beğeniyorum da diyemiyorum sonuçta ortada bişey yok.kendi kendime gelin güvey olmak ta var.
İkimizde otuz yaşını geçmiş insanlarız.bide gözüm sürekli adamı arıyor bunada engel olamıyorum.tavsiye istiyorum sizden.ben her konuda burdan aldığım tavsiyeleri hep dinledim ve hiç pişman olmadım bu siteye emeği geçen herkese teşekkürler.

Topuklu ayakkabılarınızı özlemez misiniz en azından?
Öyle bir şeyler okumuştum. Sevgilim benden kısa, topuklu ayakkabılarımı özledim demişti bir kadın. Siz bu konuda özgüven sahibisiniz sanırım ya da ilk etkileşim diye belki göze görünmedi ama belki bu durum o erkek öğretmenin cesaretini kırmıştır.
Bende böyle takıntılar vardı hep benden uzun olmalı diyordum erkeğin. Allah da belamı verdi kocam iki metre. Neyse en azından benden uzun ama fazla uzun
Bu detaya takıldım biraz.
Onun dışında biraz bekleyin bir şeyler olacaksa zamanla şekillenir zaten daha yeni her şey. Hayırlısı olsun hakkınızda. Yeni görev yerinizde mutluluklar diliyorum.

Bende böyle düşünüyorum niyeti olan gelir ama
Teşekkürler.boyu hiç sıkıntı değil.onun için bilemiyorum ki.

Benim esim benden uzun birisine bakmam diyordu. Oyle bir takintisi yoksa, boyle devam edin.
Ben hissedildigine inaniyorum ve karsiligi varsa devami gelir. Yakin oturmaya calisin, belki ortak muhabbetten ilerler

Bende böyle düşünüyorum niyeti olan gelir ama

Teşekkürler.boyu hiç sıkıntı değil.onun için bilemiyorum ki.

Adamın sizden kısa olması sizin için sıkıntı olmayabilir ancak belki adam için sıkıntıdır.

Profilinize göre 41 yaşındaymışsınız. Adam da size yakın yaşlardadır sanırım. Size karşı bir ilgisi varsa adım atar zaten.

Valla ben üstteki yoruma çok katılıyorum boy farkını belki siz sorun etmediniz ama o etmiş olabilir.
Bu yüzden adım atmakta çekiniyor olabilir.
Birde yaşlar kaç bilemiyorum ama belli yaştan sonra da insan yalnızlığa alışıyor veya geçmişte olaylı bir boşanma falan mı yaşadı acaba bilemiyorum o yüzden temkinli de yaklaşıyor olabilir bu mevzulara.
Arkadaşınıza açılmak değil ama hakkında sorular sorup fikir alabilirsiniz belki.

Aynı yerde çalışıyorsunuz o sebeple dikkatli olmalısınız. Yoksa adım atın derdim ama birşey yapmayın sizi beğeniyorsa adım atar. Diğer türlü sıkıntı aynı yerde. Biraz riskli bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…