işyerimdeki işgüzar arkadaş .

birde yüzsüz yüzsüz ben ayırım sen tak demiş ya .. Sert bir tepki lazım ki böyle şeylerdede sizi sevmezler arkanızdan konuşurlar vs. kabaca enayilik yapıp kendinizi sevdirceğinize sevmesinler bence

yani benm işim değil ki onun yaptığı iş resmen benım işim olsun dıe yıkıor dün gelmedi bugün getirrse ters tepecem takıp getır diyecem ayrıca düzensz de yani faturaları klasöre tak öyle iişle sıraya göre onu da mı ben öğretcem ona beklıo ki biriksin yığıyor önüme böyle bir saçmalık yok

birde yüzsüz yüzsüz ben ayırım sen tak demiş ya .. Sert bir tepki lazım ki böyle şeylerdede sizi sevmezler arkanızdan konuşurlar vs. kabaca enayilik yapıp kendinizi sevdirceğinize sevmesinler bence
artık ole yapacam demekkı ıyı niyetten anlamadı arkadaş bu kadar zamandır ne derse de desın ben zaten bu konuları konusmusdum yonetıcımın hem ısını yapıorm hem ondan düşük alıyorum demısdım o da hak vermişdi zaten derse o da kalkıp bana nıe yapmıyorsun demez herhalde zaten doğumu olacak bu arkadasın eylül de e o zamn nolcak buldular benım gıbı enayıyı tabı oh ne ala

sert olun kesinlikle taviz vermeyin milletin sırtından geçinen insanlardan herhangi bir yarar gelmez zaten kesin bir dille kabul etmeyin artık yüzü olmaz işlerini size yıkmaya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…