İşyerim hakkında guncel

O zaman bilmiyormuş gibi yapacaksınız.Siz muhasebe departmanı için başlamışsınız.Gecici olarak bu işi yaptığınıza göre illa ki yerinize birini alacaklar.Ama siz iş akışını aksatmadiginiz sürece o biri ne zaman gelir meçhul.Nasilsa 2 işi birden idare eden var.Neden acele etsinler ki?Göreviniz muhasebe ise sadece o işi yapın.Zamaniniz kalırsa yönetici asistanligini yaparsınız.Bir şey diyen olursa da iki işe birden yetişemiyorum birini alın dersiniz.Ya da rest çekeceksiniz.Ya yönetici asistanı alımını hizlandirin ya da ben işten ayrılacağım diyeceksiniz.2 işe birden yetişemiyorum verimli olamıyorum diyeceksiniz.Cunku siz bunu demedikçe yeni eleman alımı olmayacak.Eger çalışmanizdan memnunlarsa kaybetmek istemeyeceklerdir.Ama işten ayrılırsınız hemen iş bulabilir misiniz?Maddi olarak bu sizi zorlar mi bunları da düşünün.
Maddi olarak zorlamıyoror sadece eşimi yalnız bırakmak istemiyorum bu yolda hem sgk için hem rahat yaşamak için. Zaten olmuyor ki yönetici asistanlığı ..

bu adam problemli biri
Eşimde aynısını söylüyor egolu ve problemli gir ik ya söyle olmuyor yada ben yapamıyorum diye çık başka illa bi yerden ekmek çıkar diye bende iş bulmadan çıkmayayım dedim . Böyle giderde hasta olacaksın dedi eşim olmaz her iş kendine göre streslidir yemek için elemana fırça atılmaz dedi .
Anlamadığım yönetici asistanı yönetici ile ilgilenmez mi yada yöneticilerle işte toplantısı organizasyonu vs vs. Ama burada herkesin toplantısı bende . Fuara mı gidilecek kim gidecekse fabrikada oteli uçağı bende . Yada yönetici asistanı ne yapıyo bilmiyorum internette çok farklı yazıyo

Eşimde aynısını söylüyor egolu ve problemli gir ik ya söyle olmuyor yada ben yapamıyorum diye çık başka illa bi yerden ekmek çıkar diye bende iş bulmadan çıkmayayım dedim . Böyle giderde hasta olacaksın dedi eşim olmaz her iş kendine göre streslidir yemek için elemana fırça atılmaz dedi .
Anlamadığım yönetici asistanı yönetici ile ilgilenmez mi yada yöneticilerle işte toplantısı organizasyonu vs vs. Ama burada herkesin toplantısı bende . Fuara mı gidilecek kim gidecekse fabrikada oteli uçağı bende . Yada yönetici asistanı ne yapıyo bilmiyorum internette çok farklı yazıyo
yönetici asistanı görüşmeleri ,randevuları notları tutar toplantıları ayarlar bir nevi sekreterlik gibi
bazı yerlerde +ön muhasebe işinide yapar
hatta bazı yerlerde şirketin komple asistanıdır o iş yerine göre değişiyor onlara göre neyi ve kimi asiste edeceğiniz iş görüşmesine gittiğiniz gün konuşulur işin şu olacak diye aslında...

ama siz mutfak personeli gibi yemek falan soruyorsunuz bunu ilk kez duydum birde adamın tavrı tarzı çok bayağı , oraya giren hemen çıkıyordur o adama personel dayanmaz bence

yönetici asistanı görüşmeleri ,randevuları notları tutar toplantıları ayarlar bir nevi sekreterlik gibi
bazı yerlerde +ön muhasebe işinide yapar
hatta bazı yerlerde şirketin komple asistanıdır o iş yerine göre değişiyor onlara göre neyi ve kimi asiste edeceğiniz iş görüşmesine gittiğiniz gün konuşulur işin şu olacak diye aslında...

ama siz mutfak personeli gibi yemek falan soruyorsunuz bunu ilk kez duydum birde adamın tavrı tarzı çok bayağı , oraya giren hemen çıkıyordur o adama personel dayanmaz bence
İşte sıkıntı orada. Bana söylenmedi tek söylenen kriz idare edebilir misiniz ? Bu cümleden anlamalıydım ama açıkçası direk söylenen bir şey yok cv m de zaten muhasebe Elemanı ik Elemanı olarak yazıyor hatta muhasebe de kriz genelde hesaplarla olur fln dedim onda da sıkıntı olmaz. Sonra kapandı vs maaş haklar şirket içi konuşuldu bitti. Benden önce ki kız 1 ay çalışmış sonra ki kız 2 sene nişanlıymış evliliğini beklemiş çıkmış ve sanırım bu gidişle bende gideceğim.
Ya yemek konusu sıkıntı değil dert etmiyorum hadi vereyim yemeğini yani yemek bu sevmediğin vardır söylersin bitti ne istediğini söylersin yersin yemeği ister beğenmez geri gönderir laf söyler . Personelin yemeği değil di mi bu der pandemi den dolayı yemiyormuş iide senn asistanında aşağıdan yiyor yanına giren çıkan herkes aşağıdan yiyor bir şey olsa virüs hastalık herkes senn yanına geliyor zaten

X