Güncelleme : Değişen bir şey yok bu sabah hangi fırçayı yiyeceğim derken kabak yemeği için yedim. Ne yemek istersiniz dedim kabak istermisiniz Kabak yemeği nasıl oluyor anlat diyor ne diyeceğimi bilemedim ısrarla soruyor ben erkeğim bilemem kabak yemeği nasıl oluyor diyor tarif mi istiyorsunuz anlamadım ki dedim yemeyeceğim ben bir şey dedi fasulye yaptırayım dedim tamam dedi bir yemeği bilmiyorsunuz dedi size liste yaptım bakalım birlikte isterseniz dedim çıkın dedi . Cidden anlamıyorum ben bunaldım çalışma hevesim fln gitti eşimi yalnız bırakmak istemiyorum bu yolda tek başına çalışıyor başka iş bakayım diyorum küçük bi yerdeyim zor bulmak bana bi akıl verin bu adamın derdi ne anlamıyorum .Bi insan kabak yemeği yuzunden neden fırça atar ki .. Yani birine sinirlendin tamam eyw ama neden yemek için ... Eşime anlatamıyorum üzülüyor çık diyor yani iş zor olsa anlarım ama iş değil adam zor .. işin zorluğundan şikayet etseydim keşke ..Herkese selam
Çalışmaya başlayalı 2ayı geçti belki daha fazla yada o civarlar da. Ama yöneticimle bir türlü anlaşamadık.. Zor bi adam olduğunu hep söylüyorlar ama ben neredeyse her gün fırça yiyorum . İlk zamanlar adama hak veriyordum tanıma evresi fln ilk zamanlar neden kafanıza göre iş yapıyorsunuz demeye başladı teyitleşmemize rağmen işi yaptığıma rağmen de söylememi istiyor dedim ondan snra her şeyi söylemeye başladım (hatta yardımcı olan abla ben bıktırana kadr söylerdim dedi) ama bu seferde ben aptal yada yaşlı değilim demeye başladı üstüste demeyin dedi.. muhasebe olarak işe girdim ama bana bilgisayar yazılım ile ilgili not programı araştırmamı istedi anlamıyorum ki söyledim ama teknik olarak bi bilgim yok isterseniz x beyefendiyi çağırayım fln dedim senn aklın yokmu dedi bana dondum kaldım. Bu adam beni deniyor diyeceğim ama baya oldu işe başlayalı . Aynı cümleleri burada ki ablada söylüyor ik da ki arkadaşta onlara tamam ama bana bir türlü ısınamadı . Pes etmekte istemiyorum eşim bırak senden değerli değil dedi ama pes edip aa dayanamadı da dedirtmek istemiyorum iş yerinde ki abla dur bakalım bi yol bulunacak dedi sana neden bilgisayar programını soruyor anlamadım dedi seninle alakası yok ki .. Ne yapacağımı şaşırdım eskiden söylenenler umurumda olmazdı ama sanırım yaşım gereği söylenenler biraz ağır gelmeye başladı dokunuyor.. umursamamış gibi davramsam da aslında içim el vermiyor. Nasıl davranacağımı bilmiyorum. Annem biraz daha sabret bakalım dedi iyi de fırça yemek neyse de hakaret kısmı koyuyor.. nasıl davranacağım ben . Eski iş yerimde böyle değildi rahattım. Acemilik dedim evlendikten sonra pandemi fln evde kalınca acaba alışamadım mı henüz diyor..