- 2 Şubat 2015
- 14.624
- 62.309
- 598
- Konu Sahibi Bremenmizikacisi
Çok yakın bir arkadaşım sizin gibi bir büroda stajyerlik yapıyordu. Gerizekalı patronu da benzer şeyleri demişti. Benzer bi bütçe vermişti aynı şekilde. Network sitesinde outlet bölümü var gömlekler etekler pantolonlar çok ciddi indirime giriyor. Ancak öyle tatmin olmuştu benim arkadaşın lüzumsuz patronu. Size de network öneririm. Bu bütçeyle beymen falan zor çünkü.
Kız da aynı şekilde zara mango giyiyordu ama bunun gibiler zara mangoyu bi lcw gibi görüyorlar.
Patronun üslubu konusunda yada verdiği miktar konusunda eleştiri yapabilirsiniz ama böyle bir isteği olan patron olduğu için ‘gerizekalı’ ifadesine gerek Yok.
Çalıştıkları kesime göre olabiliyor bu tarz istekler.
Ben bir spor kliniğinde çalıştım. Gelenlerin hepsi futbolcu, basketbolcu, voleybolcu vs idi...
Adam milyon dolara transfer oluyor, karşısında düzgün birilerini görmek ister.
Sporcu kliniği de olduğu için zaten aktif onlarla çalışacak oluyoruz, babet giyip işe gidemezsiniz.
Yada ucuz bir spor ayakkabı ile.
Belli markalardan belli şeyleri çok abartmadan alıyordum. Doğrusunun da bu olduğunu düşünüyorum...yerine göre davranmak/giyinmek diye bir şey var.
Konudaki tek saçmalık 2000 lira ile mucize beklemek.
Ayni şeyi düşündüm. Artik insanlar paraya tamah eder olmus. Cok sacma bir muhabbet. Çok saçma bir beklenti. İşini doğru düzgün yapiyorsan kiyafete niye bakiyor. Kaldi ki adini bilmedigim o kadar marka kiyafet giyip de kisiligi bes para etmezse, kibirliyse kiyafetleri başına çalınsin. Gunaha da girmek istemiyorum ama bana boyle bir sey denilse zoruma giderdi. "Insanlari kiyafetine gore yargilayan bir yerde çalışmak istemiyorum" derdim.
Ayrica soyleyim herkesin gözünü bir avuc toprak dolduracak. O markalar sonradan işine yarayacak mi görsün bakalim ne diyeyim.
Ya ne kadar ajite etmişsiniz, toprak dolduracak vs...
kadın iş yerinde muhatap olduğu kişileri düşünerek daha ciddi yada daha klas giyinmesini istemiş. Bu kadar abartmayın...