O kızın çalışmaya gönlü yok.. Karışmayın, detay sormayın hatta bu kadar maaş niye böyle, şu niye böyle demesine biraz sert tepki verin ki bu kadar laçkalaşmasın.. Görevinizi hızlıca devredin çekilin, başınız ağrımaz o zaman..
Ben yerinizde olsam işten çıkarken patrona kız hakkında dikkatli olmaları için uyarırdım. Her iş yerinin kuralları farklı, başta bu belirtilmesine rağmen bu şekilde davranıyorsa yakın zamanda kapıyı gösterirler ona.
Ben yerinizde olsam işten çıkarken patrona kız hakkında dikkatli olmaları için uyarırdım. Her iş yerinin kuralları farklı, başta bu belirtilmesine rağmen bu şekilde davranıyorsa yakın zamanda kapıyı gösterirler ona.
Aslında patronun yerine gelen kıza kendisi hiç istemedi ama müdür ısrar etti alalım diye. İçine doğmuş herhalde. Bende dedim abi bak böyle böyle geldi ama bende şahsi olarak tanımıyorum biliyorsunuz. Oda biz asla sen getirdin kızı diye düşünmeyiz dedi.
O kızın çalışmaya gönlü yok.. Karışmayın, detay sormayın hatta bu kadar maaş niye böyle, şu niye böyle demesine biraz sert tepki verin ki bu kadar laçkalaşmasın.. Görevinizi hızlıca devredin çekilin, başınız ağrımaz o zaman..
Kız rahatsızlandı aksi gibi beni arıyorlardı sürekli bugün işbaşı yapacakmış bakalım neler olacak. Birde benim ondan bir belge almam gerekiyordu saatler sonra cevap verdi elinden telefon düşmez halbuki. Şimdi birde üstüne trip yiyorum:) illaki işi düşecek.
Merhaba, siz de benim gibi iş etiği olan birisiniz anladığım kadarıyla. Ama bence de bu kadar kasmayın. Sonuçta hiç bir kurum kendi menfaatinden önce sizin menfaatinizi düşünmez. Siz de elinizden geleni yapıp yerinize birini bulmuşsunuz. Gerisi onların problemi, onlar gözlem yapsın ve istemezlerse göndersin. Siz bence yolunuza bakın. İyi günler dilerim.