İşyeri durumu.

İşte sorun bende mi onda mi anlamadım. Ve burda sorun bendeymis gibi davranan arkadaşımda.
Tabi ki sorun sizde değil. Başta anlaştığınız her şeye ters çıkmış. Düzgün bir biçimde anlattığınıza göre kabul etmeyebilirdi şartlar saçma geliyorsa. Böyle yapınca sizi de zor durumda bırakmış. Keşke baştan hiç karışmasaydınız. Bu saatten sonra durumu patrona anlatın, kendi aralarında çözsünler. Sizin yapabileceğiniz bir şey kalmamış.

Yok bizim sirkette öyle kurumsallik yok maalesef rahat bir yer aslında. Ve yapılacak işi ben biliyorum yaptığım için gorusmeyide ben yaptım ve benden sonra müdür.

Bu maaş meselesi en son artık işten çıktıktan sonra olduğu için ben daha karışmak istemedim.

15 gunluk calistigininaasini almasi gerekli orada hakli bence digerlerinde siz haklisiniz. Bastan anlatmisiniz sonradan yan cizme gibi olmus
Öyle tabi ama sonuçta şirkette ödeme bekliyor firmalardan, neticede başta belirtilmiş. Kabul ederek geldi

Aslında amir sorun çıkarmaz bana dedi zaten illa senin referansin diye öyle düşünmeyiz aksi birşey olursa da diye. Benim taktigim arkadaşımın bu hataları koruması. Sanki ben buyutuyorum abartiyorum gibi davranıyor

Isten ayrildigin icin yerine neden birini bulmam gerekiyor bende bunu anlamadim.. istifani ver cik git yani

Haziran'da istifanızı vermişsiniz, Eylül'deyiz. Hukuki olarak 15 gündür sizin ihbar süreniz. işyerinin sizin yerinize bir personel alması için sizin çalışmanız gereken süre 15 gündür. Ne sizin birini bulmanız, ne de birini yetiştirme sorumluluğunuz yok.
İlerde dönmeyi düşünüyor musunuz? Neden bu kadar kendinizi zora sokuyorsunuz.

Isten ayrildigin icin yerine neden birini bulmam gerekiyor bende bunu anlamadim.. istifani ver cik git yani
Birini bulmam gerekmiyor öyle bir talebi olmadı kimsenin neticede bir tanıdığım vasıtasıyla biri başladı ve yaptıkları sorun.

Ya işte maalesef ben hep böyleyim. Bunda akillandim sanırım. Bir daha da tövbe. İlerde dönmeyi düşünmüyorum ama büyük de konuşmak istemiyorum

Ya işte maalesef ben hep böyleyim. Bunda akillandim sanırım. Bir daha da tövbe. İlerde dönmeyi düşünmüyorum ama büyük de konuşmak istemiyorum
size hayat tecrübesi olmuş, sizin sorumluluğunuzda olmayan bir seye bu kadar müdahil olmazsınız bir dahaki tecrübenizde. eğer is yeri sahibiyle kisisel iliskiniz varsa cekincelerinizi soyleyin, siz bilirsin deyin, hellallesin ve ayrildin. madem para vs almiyorsunuz, kafanızı meşgul etmesine gerek yok. çocuğunuza odaklanın.

ben kimseye referans olmuyorum o yüzden
Çünkü hem iş arıyoruz diyorlar sonra da gelip iş beğenmiyorlar
Ortada sen mahcup oluyorsun.

Sen işten ayrıl kimseye de referans olma daha.

kız başta kabul etmiş ama sonra işi beğenmeyip yan çizmeye çalışıyor gibi. hani kendi söylemeyip çıkarılmayı mı bekliyor nedir. siz de patrona açıkça ben memnun değilim ama siz bilirsiniz deyin.

Aslında işi beğendi. Hatta ben böyle bir iş bulamam diyor ama amacını bende çözemedim. Hem beğenmiyor hem böyle iş bulamam diyor. Çünkü evine çok yakın diğer işine göre maaşı güzel haftasonu yok. Diğer işinde bol bol mesai yapiyormus akşam 10 lara kadar, ctesi de çalışıyormuş. Ama kendi ağzıyla dediği gibi nasıl baslarsam öyle gider mantığında sanırım birşeyleri değiştirmeye çalışıyor.

Ben kadını çok haksız bulmadım açıkçası. Kurumsal şirketlerin dress code’ları olur ve ona göre giyinirsiniz, aksi durumda İk uyarır. Sizin firma zaten kurumsal değilmiş, ik falan hak getire anladığım kadarıyla. Yani kadın da baştan kendini böyle kabul ettirmek istemiş belli ki.

O yüzden kimseye referans olmam karışmam sonra insanı pişman ediyorlar
Siz çıktınız işten zaten boşverin ne halleri varsa görsünler taytlada işe gitmeyi hep yadırgamışımdır bi edep bi adap bil yani terlik tayt ne komşuya çaya mı gidiyosun

Tamam ama girerken söylendi şirket yapısı belli ozaman en başta bana uygun degil diyerek kabul etmeyebilirdi. İk derken işyerinde 3 kişiyiz bir müdür ben ofis ve çok gelip gitmeyen akraba olan bir kız var. Öyle koskocaman departmanlari olan bir firma değiliz. Gerisi zaten iscilerin oluşturduğu şantiye kısmı var. Yani girerken herşey ok, ama nasılsa ben gidiyorum diye bana muhtaç kalacaklar istediğimi yaparım havası hoş değil

Evet bende tövbe ettim bundan sonra. Sonuçta belli şartlar doğrultusunda girildi kabul etmeyebilirdi. Ona göre birisi aranirdi vs. Ben çıktım ama sonuçta ben nasıl konustuysam öyle olmalıydı, benim cikmami fırsat bilip nasıl olsa bana kaldılar gibi düşünüp baştan kabul ettiği şeyleri sorun etmesi beni sinirlendirdi

Yuzde 99.9 olan senaryo.

Bi kere issiziz cok zordayiz bebege süt parasi yok kira birikti diyen birinin esine is buldum.

2 sene taksicilik yapmis esi, iyi dedim söforluk yapar di mi? Tabi tabi ne olsa yapar yeter ki eve ekmek gelsin dediler. Adamla da konustum aynisi söyledi.

Ise gitti, cok zorda oldugu icin haftalik istemis, onu da kabul etti isyeri. 1 hafta sonra manuel vites istanbul trafiginde yoruyor diye mesaj atip gitmemis.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…