Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Eğer ki düşük yaşacaksam iğneyi bırakıcam iğne kullanıyorum allah korusun o da bi risk sonuçta boşuna yapmış olmayım. Hiç değilse iğneyi bırakırım.Stres yapma lütfen biraz akışına bırak. Hemen test yapma bırak geçsin adetin geçebildği kadar..
Allahım nasip etsin hayırlısıyla bi an önce.ama kendini ne kadar sıkar üzülürsen okadar zarar verirsin rahat ol ki güzel geçsin herseyin
Kanama olmadı canın sütlü kahve renginde günde 1-2 damla geldi 3 gün kadar anca sürdü. Buradan direk büyük şehire geçiş yapıcaz artık olmazsa. İğneyi bile zorla yazdırdım bi daha düşerse bakarız diyorlar anlamıyorum kaç daha düşük yapmalıyım? Doktorların bu ilgisizliği insanı deli ediyor ondan sebep buradan tecrübesi olan arkadaşlardan bilgi almaya çalışıyorum. Evet insan bazen bi karamsarlığa düşüyor bu 10 ay içinde çok sevdiğim gencecik dayımı arkasından da canıma can katanımı babamı kaybettim üzülmemeye gayret ediyorum kendimi toparlıyorum böyle düşüklerde 1-2 gün beni beni üzüyor işte bastırdığım diğer duygularla birleşincesakın sakın öyle düşünme. yani adete 11 gün kala gebelik öğrenmiş olman ve çok erken kanama gelmesi sadece beni düşündürdü. ben doktor değilim. sadece söylemek istediklerim zihnini boşalt ve bu konuyu bir süre düşünme kendiliğinden daha da kolaylaşır. sen kendini olumsuza odaklama. pozitif ol. hemen diyorsun belkide hiç anne olamıycam. öyle birşey yok sen kısır değilsinki. günümüzde tüb bebek, aşılama vs. birçok imkan var. ama ben senin kendiliğinden bir hamilelik yaşıyacağına inanıyorum. nerede yaşıyorsun bilmiyorum ama ben olsam ücretsiz izine ayrılıp büyük bir şehirde sağlam bir doktora muayene olurdum tabi imkanlar dahilinde.
Bebek odaklı değiliz herşey olması gerektiği gibi cinselliğimizde ödev yapar gibi değil isteğimiz için yapıyoruz. Rabbim ne dediyse o olur. Ama bi gebeliği öğrendiğimide elbette sevinemiyorum neden çünkü güvenilir bana tam net bilgi vercek bir doktor henüz bulmuş değilim ve kaybetmemek için yapılacak bişey varsa bunu öğrenmek isterim. Elimden gelen bişey olursa neden yapmayım? Tedbiri varsa almaya çalışırım. Belki hiç nasip olmayacak anne olmak. Bunada bişey diyemem. Ama şuan direk dış gebelik dediniz ya beynimden vurulmuşa döndüm. Değerim absürt bi şekilde yükselmedi herhangi bir dış gebelik belirtisi şuanda yaşamıyorum ki allah korusun dış gebelik zor bişey diye biliyorum. Psikolojik olarak gerçekten şuan yıkıntıya uğrattınız beni
Kanama olmadı canın sütlü kahve renginde günde 1-2 damla geldi 3 gün kadar anca sürdü. Buradan direk büyük şehire geçiş yapıcaz artık olmazsa. İğneyi bile zorla yazdırdım bi daha düşerse bakarız diyorlar anlamıyorum kaç daha düşük yapmalıyım? Doktorların bu ilgisizliği insanı deli ediyor ondan sebep buradan tecrübesi olan arkadaşlardan bilgi almaya çalışıyorum. Evet insan bazen bi karamsarlığa düşüyor bu 10 ay içinde çok sevdiğim gencecik dayımı arkasından da canıma can katanımı babamı kaybettim üzülmemeye gayret ediyorum kendimi toparlıyorum böyle düşüklerde 1-2 gün beni beni üzüyor işte bastırdığım diğer duygularla birleşince
Amin canım benim seninde başın sağolsun. Allahım sevdiklerimizle sınamasınBaşın sağolsun. Seni cok iyi anliyorum canm bnde zor zamanlar yasadim gecen sene temmuz ayında evlendim 10 gun snrasi annem rahatsizlandi 1 bucuk ay once vefat etti annem gecen sene eylül de eşimin abisi vefat etti. Üzüntü sıkıntı stres bunlarda etkiliyor maalesef. Allahim hepimize saglikli hayirli evlatlar nasip etsin
Rabbim büyük canım tez zamanda bizede inşallah hayırlısıyla nasip eder bakalım benim durum ne olacak?Selam canım ocak ayinda ilk kimyasal gebeligimi yasadim ve nisan ayinda da 2. gebeligimde degerlerim bi yukseldi düştü bidaha yükseldi ama olmayimca olmuyor bnde de dış gebelikden suphenildi doktora gittim kese gördü ama bunun saglikli gebelik olmasini bekleme dedi sag tüpümde de birsey gördü ama umit edelim orda tutunmasn dedi mudahele etmedi bekleyelim kendi kendine düşsün dedi ve dusuyor da hcg 1000e kadar cikti smdi de düşüyor kanamam var. Bu da benm basimdan geçenler. Asıl konuya gelirsek yakin cevremden duyduğuma göre subyan muskası varmış bebegin tutunmasina yardmci oluyormuş. Soylediklerine göre faydasida oluyormuş. He tabi doktor kontrollerini ihmal etme doktorlarada git. başta bnde muska felan istemiyordum ama şu durumu atlatayim inşallah yaptırmayı düşünüyoruz. Allahtan ümit kesilmez.
Lekenmen gayet normal yerleşmede oluyor genelde zaten dış gebelik olsa kanama sürer kesilmezKanama olmadı canın sütlü kahve renginde günde 1-2 damla geldi 3 gün kadar anca sürdü. Buradan direk büyük şehire geçiş yapıcaz artık olmazsa. İğneyi bile zorla yazdırdım bi daha düşerse bakarız diyorlar anlamıyorum kaç daha düşük yapmalıyım? Doktorların bu ilgisizliği insanı deli ediyor ondan sebep buradan tecrübesi olan arkadaşlardan bilgi almaya çalışıyorum. Evet insan bazen bi karamsarlığa düşüyor bu 10 ay içinde çok sevdiğim gencecik dayımı arkasından da canıma can katanımı babamı kaybettim üzülmemeye gayret ediyorum kendimi toparlıyorum böyle düşüklerde 1-2 gün beni beni üzüyor işte bastırdığım diğer duygularla birleşince
Allah koruun canım yaaa. Duyduğuma göre dış gebelik baya tehlikeli olabiliyormuş tüpü alının çok kişi varmış allah korusun yaaLekenmen gayet normal yerleşmede oluyor genelde zaten dış gebelik olsa kanama sürer kesilmez
Arkadaş sana güzel düşün kafana takma diyor ama dış gebelik olabilir diyor bu daha da kötü bi durum direk neye dayanarak böyle diyor anlamış değilim
Allah korusun canım zaten onun teşhisi de öyle hemen konulamıyor sürekli kan tahlili verip takip ediyor değer çok artar kese gözükmezse ancak teşhis edebiliyorlar korkma sen öyle bile olsa senin şuan değerin çok düşük ve ikiye katlamaz düzensiz artar ki artma devam ederse iğne var onu yapıyorlarAllah koruun canım yaaa. Duyduğuma göre dış gebelik baya tehlikeli olabiliyormuş tüpü alının çok kişi varmış allah korusun yaa
Dış gebelikte kanama nasıl oluyor canım gerçi ben keseyi gördüm ama lekelenmem var sebep arayıp duruyorumLekenmen gayet normal yerleşmede oluyor genelde zaten dış gebelik olsa kanama sürer kesilmez
Arkadaş sana güzel düşün kafana takma diyor ama dış gebelik olabilir diyor bu daha da kötü bi durum direk neye dayanarak böyle diyor anlamış değilim
Kanama genelde adet kanı gibi şiddetli oluyor ama kişiden kişiye değişebilir canım senin hcg nasıldı düzensiz mi arttı?Dış gebelikte kanama nasıl oluyor canım gerçi ben keseyi gördüm ama lekelenmem var sebep arayıp duruyorum
Canım inşallah güzel haberlerini bekliyoruz az kaldıVerdim kanı şimdi işe geldim. Hakkımızda hayırlısı inşallah hayırlısıyla güzel haber alırız saat 16:30 gibi ara dedi aile hekimi
Sağol canım bende sabahtan beri araştırıyorum belirtileri neler felan diye korktum walla ne yalan söyleyimAllah korusun canım zaten onun teşhisi de öyle hemen konulamıyor sürekli kan tahlili verip takip ediyor değer çok artar kese gözükmezse ancak teşhis edebiliyorlar korkma sen öyle bile olsa senin şuan değerin çok düşük ve ikiye katlamaz düzensiz artar ki artma devam ederse iğne var onu yapıyorlar
evet az kaldı ama içimde umut var şükürCanım inşallah güzel haberlerini bekliyoruz az kaldı
Allah korusun canım kötü düşünmeSağol canım bende sabahtan beri araştırıyorum belirtileri neler felan diye korktum walla ne yalan söyleyim
Canım yükselmem de çok güzel kese de buyuyo gün geçtikçe ama pembe lekelenmem oluyoKanama genelde adet kanı gibi şiddetli oluyor ama kişiden kişiye değişebilir canım senin hcg nasıldı düzensiz mi arttı?
Ama kese gözüktüyse kesinlikle dış gebelik değildir
İnşallah canımAllah korusun canım kötü düşünme
Sonuç çıkınca hemen yaz inşallah güzel bi değer çıkar
Ya canım sen çok boşa takmışsın kese varsa mümkün değil yani dış gebelik onu aklından atCanım yükselmem de çok güzel kese de buyuyo gün geçtikçe ama pembe lekelenmem oluyo