- 14 Şubat 2011
- 4.690
- 7
- Konu Sahibi serapselen
kizlar slm yazilarinizi okudum ama hic lozanda yasayani goremedim yokmu aranizda?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
merhaba kizlar bende Solothurn - oltende yasiyorum. 4 aydir burdayim esim burada. ve benimde malesef pek bi arkadasim yok.
Günlerim dil egitimim disinda cok bos geciyor. cok yanlizlik hissettigim dönemlerim oluyor malesef. buradan saglam arkadasliklar cikartabilirim diye düsünüyorum. Ve birde bu bölgede yasayan arkadaslar varsa kadin hastaliklari icin bir doktor ariyorum
Merhaba Caramel,
Aramiza hosgeldin. Buralara alismak oldukca zordur, arkadas edinmek ise maalesef daha da zor . Ben de senin gibi sonradan Isvicre'ye geldim, evlilik dolayisiyla.Ilk zamanlar benim icin de zordu ama artik alistim sayilir . Buraya ilk geldigimde ben de senin gibi düsünmüs ve belki bu siteden arkadas edinebilirim diye ümid etmistim. Birkac kisi ile tanistim gerci ama tam anlamiyla arkadasliga dönüsemedi hatta yüzyüze görüsemeden birkac yazismadan sonra baglarimiz koptu. Belki biz bir ilke imza atabiliriz :126: Buralarda senden daha kidemli birisi olarak sana yardimci olmak ve seninle tanismak isterim.:80:
Bn varim kizlar 20 yildir buradayim
gurbet güzeli destegini bekliyorum. inan doktora bile tek gidemiyorum dilim o kadar alt seviyede yani. burada durmama tek sebep esim.
MErhaba canım bende oltende yaşıyorum kimbilir belkide tanıyorum seni
gurbet güzeli destegini bekliyorum. inan doktora bile tek gidemiyorum dilim o kadar alt seviyede yani. burada durmama tek sebep esim.
merhaba canim, oltende kesin karsilasmisizdir burasi kücük bi yer, eger uzun süredir burdaysan bana bi kuaför önersene saclarimi boyatmak istiyorum ama nereye gitsem bilmiyorum
ahh canım türk olmasını istiyorsan bence kuaför paparazziye gidebilirsin ya.. ama fiyatı pahalı bence yanına almanca bilen birini alırsan bifangtaki kuaför rüttimanna gitmelisin saçları çoğunlukla kuaför okulundan öğrenciler yapıyor bu senin için sorun değilse oranın fiyatıda orta halli yani
merhaba canim tavsiyelerin icin tsk ederim rüttimanna gitmek istedim bende esim oradakiler ögrenci yapamazlar istedigin gibi dedi vazgectim kesim yaptircam korkuyorum tam istedigim gibi olmassa diye en son 7 ay önce tr`de kestirmistim saclarimi. paparazzi bana cok yakin olmassa oraya giderim artik dedigin gibi türk sonucta. bu arada sen calisiyormusun?
Evet onlar öğrenci canım hernekadar eğitimdede olsalar hata yapma riskleri var ben orda çok kestirdim hiç memnuniyetsizlik yaşamadım neyse. Evet paparazzi olabilir dediğin gibi türk sonuçta ben şu an çalışmıyorum iş arıyorum canım[/QUOTE
yarin gideyim olmazsa.. bi ara bi kahve icelim tanisalim isterim hazir evdeyken :)
yarin gideyim olmazsa.. bi ara bi kahve icelim tanisalim isterim hazir evdeyken :)