İsveç Liberal Parti'den şok açıklama: Ölü sevicilik ve ensest ilişki yasal olmalı

Bi bir cok ülkede tasarlanan bir şey bu aslında. hollanda da aynı şeyi istiyor. Hatta öyle ki Pedofili olanlara da özgürlük istiyorlar bu onların hakkı diyorlar ve bu konuda bilmem ne kadar dernek kurup kitap falan yazmışlar. yani bunlar artık gelişmiş ülke olmamın şeyini çıkarmış durumdalar.

hepsinin ülkemizdede olduğunu biliyorum ama duyuluyor ama duyulmuyor,ve bu sapıklar bir şeklde devam edecek zarar vermeye,
fakat hangi akla hizmet dediğin ülkelerde yasallaşma istiyorlar onu bilemiyorum kadssa

ben facede bir gurpta okumuştum ateistler ama ahlaki değer sıfır,ateist olmak diyelimki yoktan kendi kendine var oldu,inanan yok,toplumsal kurallar olmayacağı anlamına gelmezdi değilmi
Ne alaka, ateizm ve ahlaki değer? Toplumsal ahlak ve bireysel ahlak diye iki ayrı olgu var. Ateist ya da deist ya da agnostik insan sadece cennete gitme refleksi tanımaz. Onun için eylem doğrudur ya da yanlıştır.
Hırsızlık yanlışsa yanlıştır, bunun bir Yaratıcı tarafından yasaklanmış olması gerekmez.

hepsinin ülkemizdede olduğunu biliyorum ama duyuluyor ama duyulmuyor,ve bu sapıklar bir şeklde devam edecek zarar vermeye,
fakat hangi akla hizmet dediğin ülkelerde yasallaşma istiyorlar onu bilemiyorum kadssa
bu her ülkede var ensest pedofili zoofili ve daha bir çok şey ama bazı ülkeler var ki bunların yasal hale gelmesini savunuyor. Örneğin diyor ki bir yetiskin çocuk ile ilişki yaşamak istiyorsa bunu çocuk da kabul ediyorsa bırakın yaşasın suç olmasin işte bu derece Manyaklar.

ya biliyorum öyle olmadığını ama enteresan şeyler yazıyorlardı gerçekten,garip gelmişti bana inançsız bile olsam vicdansız olmamam mumkün değil,çünki vicdanlı biriyim

allah fırsat vermesin manyaklara,çocuk kendisi için neyin iyi neyin kötü olacağını bilemeyeceğine göre buna velisi karar verebilir,çocukların buna karar verme yetkisi ne olacakmış peki

tabii,ilgisi olsa tüm dindarım diyenler ahlaklı olurdu,din ön planda olan ülkelerde barış içinde yaşardı demekki dinin sadece ismi kullanıyor insanlar yapmak istediğini bir şeklde yapıyor

Bak ahlak nedir bililiyor musun. Aslında çelişkiye düşmemektir.

Katiller ahlaksızdır çünkü birini öldürmüştür. Ama bu katil kendi canının güvende olmasını istiyordur aynı zamanda. Hem kendi canının güvenligini isterken hem de birini öldürüyorsa biz buna ahlaksız deriz çünkü kendi amacıyla çelişmiştir.

Ve eger herkes bu şekilde çelişiyor olsaydı kendi içinde, herkes birbirini öldürüyor olurdu, ki bu da kaos demektir. Ve bu durumda kimse güvende olamayacagı için yaşanmazdı bile böyle bir ortamda. Bu yüzden buna ahlaksızlık deriz.

Vicdan ise bu mantıgın genelleşmesinden ibaret. Yani bakıyorsun hırsızlık çelişki, insan öldürmek çelişki, ya da kötü oldugu söylenen diger şeyler... Sonra bu senin bilincinde yer ediniyor. Bu saatten sonra bu çelişkiyi yaşarsan eger bir rahatsızlık hissediyorsun ya... işte vicdan da odur.

iyilik ve kötülük arasında çok ince bir çizgi vardır derler ya.
niyettir aslında iyiliği ve kötülüğü belirleyen.
Koku filminde John Baptisse bilmeden bir kızı öldürdü aslında amacı kızı koklamaktı ama öldürmek kötüdür deriz.

Bilemedim şimdi. Adamlar "Rıza dahilinde olduğu sürece suç olmasın" demiş. Deseydi ki "Hayvanla ilişki yasal olsun" o yanlış olurdu. Ki zaten hayvanın rızası alınamayacağı için böyle bir önerge sunulmamış :)
Ahlak gerçekten de kime göre, neye göre...
Misal, iki kardeşi sevişirken bassalar şimdi hapse mi atacaklar? İkisi de rızam vardı dese? Olmaz, sevişemezsiniz, yasak?
Alan razı satan razı kime noğlüy diyen bir amca vardı sokak röportajlarında. O geldi aklıma.
Hatta dur paylaşayım.
Konu başka belki ama yorum yine geçerli.

çocuklarda yetişkin olmadığına göre karar verebilme mekanizması yok cinsellikle ilgili

Ölçü insan olursa; anada sever, babada sever, ölüde, bebekte...
Hayret neden karşı çıkılmış hiç anlamdım!
Ne kadan da herkes kendiniz gibi düşünsün, yaşasın isteyen yorumlar : p

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…