• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İsveç Liberal Parti'den şok açıklama: Ölü sevicilik ve ensest ilişki yasal olmalı

Ölçü insan olursa; anada sever, babada sever, ölüde, bebekte...
Hayret neden karşı çıkılmış hiç anlamdım!
Ne kadan da herkes kendiniz gibi düşünsün, yaşasın isteyen yorumlar : p
:KK64::KK64:

İyi de çocuklardan bahsedilmiyor, zaten. Yetişkinlerden bahsediliyor, en azından benim anladığım flores flores yetişkinlerden bahsetmiş.
yoo biliyorum tatlım pedofiliden bahsedilmemişmiydi ensest iğrenç,pedofilide yasal olunsunmu denmiş vallahi ensestte iğrenç bence,ha iki tarafta memnunsa no problem 3. cüye:KK45::KK45:

yoo biliyorum tatlım pedofiliden bahsedilmemişmiydi ensest iğrenç,pedofilide yasal olunsunmu denmiş vallahi ensestte iğrenç bence,ha iki tarafta memnunsa no problem 3. cüye:KK45::KK45:
Ama pedofili bir cinsel sapkınlık türü zaten. Ensest yetişkinlerin arasında ve buranın altını çiziyorum ürememek koşuluyla bence başkalarını ilgilendirmez.
Benim içim kaldırmaz, görmek duymak istemem ama dediğim gibi bizi ilgilendirmez.

Ama pedofili bir cinsel sapkınlık türü zaten. Ensest yetişkinlerin arasında ve buranın altını çiziyorum ürememek koşuluyla bence başkalarını ilgilendirmez.
Benim içim kaldırmaz, görmek duymak istemem ama dediğim gibi bizi ilgilendirmez.
ama yetişkinler ya genç çocuklarını hep kandırdıysa o zaman bu suç olmazmı ensestte

yurt dışında olmuş sanırım genç kız hiç babasını görmemiş bir gün onu bulmuş ilişki yasamışlar hadi kız depresyon vs sorunları vardı adamın hemen ilişkiyemi girmesi gerekirdi

yurt dışında olmuş sanırım genç kız hiç babasını görmemiş bir gün onu bulmuş ilişki yasamışlar hadi kız depresyon vs sorunları vardı adamın hemen ilişkiyemi girmesi gerekirdi
Sana göre gerekmemesi bir şeyi değiştirir mi?

ama yetişkinler ya genç çocuklarını hep kandırdıysa o zaman bu suç olmazmı ensestte
Ama bak ne dedim, yetişkinler arası. Çocukla cinsel ilişki ister aile içi ister aile dışı zaten pedofilidir. Ensestin yasaklanmasının sebebi de nesebi yani korumak, sağlıklı tutmaktır ki çok haklı bir gerekçe, bir diğer sebebi de elbette aile içindeki çocukları güvende tutmaktır.
Ama ensest çocuğa karşı işlenebilen bir suç olabildiği gibi iki yetişkin arasında yaşanan bir ilişki de olabilir. Bizim yasalarımıza göre de sanırım, yetişkin arasındaki ensest cezalandırılmıyor, emin değilim.

Ooo o kadar var ki böyle ilişki. Baba-kız değil. Birbirini hiç görmemiş iki kardeş de olabilir. Düşük, belki milyonda bir ihtimal ama var öyle bir ihtimal sonuçta.
Önüne geçmenin tek yolu, korunmadan seks yapmamak. Sadece kendiniz için değil, ileride çocuklarınız da birbiriyle sevişmesin diye :KK53:

Boleyn Kızı'nı izleyenler bilir.

taht sevdası için veliaht abisini koynuna girmeye zorlamıştı başroldeki kız.
bu olay topluma değişik şekillerde yayılınca abisini idam etmişlerdi..,,

iki yetişkin arasında dahi olsa bu olayı ben doğru bulmuyorum ,ailenin kutsallığı korunmalıdır ve bu olay kafalarda normalleştirilmemelidir.

Boleyn Kızı'nı izleyenler bilir.

taht sevdası için veliaht abisini koynuna girmeye zorlamıştı başroldeki kız.
bu olay topluma değişik şekillerde yayılınca abisini idam etmişlerdi..,,

iki yetişkin arasında dahi olsa bu olayı ben doğru bulmuyorum ,ailenin kutsallığı korunmalıdır ve bu olay kafalarda normalleştirilmemelidir.
Tarihte ensest ilişkiler hep oldu. Özellikle büyük hanedanlarda soyu korumak için.
Boleyn Kızı'ndaki olay kurgu, tarihte öyle bir kesinlik yok. George'un ensestten idam edildiği doğrudur ancak bu suçlama bugün Anne'i idam etmek için hazırlanan komplonun parçası olarak görülür zira George ile Anne arasında ilişki olduğunun kanıtı yoktur.
Ama örneğin eski Mısır'da Ptolemaioslar döneminde birinci dereceden akrabalar arasında evlilik yaygındı (iki kardeş gibi).

Avrupa hanedanlarında baba-kız/anne-oğul veya iki kardeşten ziyade kuzenler ve yeğenler arasında evlilikler yaygındı. Hatta Habsburg hanedanında nesillerce o kadar çok aile içi evlilik oldu ki kalıtsal fiziksel ve zihinsel özürler çıkmaya başladı; örneğin Deli Joanna olarak bilinen Joanna la Loca ilerleyen yaşlarında akıl hastalığından muzdaripti, torunu 2. Carlos da hem fiziki hem zihinsel olarak ağır engelliydi, ki Carlos Habsburgların aile içi evliliklerinin en bariz sonuçlarından biri olarak bilinir.

Ama bak ne dedim, yetişkinler arası. Çocukla cinsel ilişki ister aile içi ister aile dışı zaten pedofilidir. Ensestin yasaklanmasının sebebi de nesebi yani korumak, sağlıklı tutmaktır ki çok haklı bir gerekçe, bir diğer sebebi de elbette aile içindeki çocukları güvende tutmaktır.
Ama ensest çocuğa karşı işlenebilen bir suç olabildiği gibi iki yetişkin arasında yaşanan bir ilişki de olabilir. Bizim yasalarımıza göre de sanırım, yetişkin arasındaki ensest cezalandırılmıyor, emin değilim.

Ooo o kadar var ki böyle ilişki. Baba-kız değil. Birbirini hiç görmemiş iki kardeş de olabilir. Düşük, belki milyonda bir ihtimal ama var öyle bir ihtimal sonuçta.
Önüne geçmenin tek yolu, korunmadan seks yapmamak. Sadece kendiniz için değil, ileride çocuklarınız da birbiriyle sevişmesin diye :KK53:
belki beni tutucu görebilirsiniz ama cinsellik benim için diyorum herkes hayatını yasar ask vs karşılıklı olduğu zaman olmalı,sırf sex ihtiyacı için değil,benim görüşüm,ve aile içi ilişki olmasa iyi bence bana onların arasındaki sevgi kutsal olmalı gibi geliyor daha masum bir sevgi olmalı

Turkiyede de Ic Anadolunun bir cok ilcesinde 18 yasinda bekar kizlara evde kalmis gozuyle bakiyorlar. Cocuk gelinler had safhada.. Doguya dogru gittikce mal bolunmesin diye amca cocuklari ile evlenenler cok.. Bosnaklar 7 nesilden akrabalik varsa evlilik dusmez, hele kuzen kardes sayilir derken digerleri aldirmiyor. Teyze cocuklari, dayi, amca cocuklari resmen nikahlanabiliyor.

Turkiyede de Ic Anadolunun bir cok ilcesinde 18 yasinda bekar kizlara evde kalmis gozuyle bakiyorlar. Cocuk gelinler had safhada.. Doguya dogru gittikce mal bolunmesin diye amca cocuklari ile evlenenler cok.. Bosnaklar 7 nesilden akrabalik varsa evlilik dusmez, hele kuzen kardes sayilir derken digerleri aldirmiyor. Teyze cocuklari, dayi, amca cocuklari resmen nikahlanabiliyor.
bizde herşey saklanıyor saraylım bunu biliyorum,yoksa babasının ırzına geçtiği kız 3 defa hamile kalmış adam bebeklerden birini köpeklere atmış şer....

sen değil ama sevde kesin bilir,geçen gün genetik alanında doktora yapan bir arkadaş akraba evliliği iyidir minvalinde bir konu açtı bdv ye.hatta başka bir konusunda da akraba evliliği tercih edilmelidir en azından kişiler birbirlerini tanıyor diye bir msjı vardı bu genetik bilimci arkadaşın.

evet bu belki tam anlamıyla ensest değil sonuçta kuzen birinci derecede akraba olarak geçmiyor ancak ülkemizdeki okumuş kesim bile bunu normal bulup kabul ettirmeye çalışırken daha gidecek çok yolumuz var demektir.

Ensesti normal bulamam ,normal bulanı da normal bulmam.İki yetişkin olması bile iğrenç olduğu gerçeğini değiştirmiyor.
Ne yani işe giderken kızımızı babasıyla bile bırakamayacak mıyız ya da kocamızı yetişkin kızımızdan mı kıskanacağız.?
Bunlar normal düşünceler değil.
Refik Erduran üvey kızıyla evlendiği halde olay olmuştu ki ben bunu da tasvip etmiyorum.
Bu konularda hiç tavizim yoktur.

Back