• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İsveç Diyeti

Tatlishemsire

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
31 Ağustos 2015
4
5
1
29
merhaba arkadaşlar :)

Yaklaşık 4 ay önce kilolarım sebebi ile isveç diyetine başladım ve bitirdim. Sonuç olarak 15 gün içinde 5 kilo verdim ama beni mutlu eden diyet bittikten sonra ki 10 günde 5 kilo daha vermem yani 1 aya yakın bir sürede 10 kilo verdim. Ama hala vermem gereken kilolarım var bu yüzden tekrar başlayacağım eğer aranızda benimle birlikte yola çıkmak isteyen varsa diyet arkadaşım olabilir.

Merhaba,

Açıklama gereği "Diyet Grupları" bölümünde yeni bir oluşuma gidilmemektedir:
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari/245968-bolum-aciklamasi-lutfen-okuyunuz.html
(Destek alarak ve birlikte zayıflamak istiyorsanız linkteki grupları inceleyip, katılımda bulunabilirsiniz.)

Bu nedenle forumda açmış olduğunuz konuyu, içeriğini gözeterek "Diyet Yöntemleri ve Deneyimlerimiz" alt forumuna taşıyorum.

Sağlıklı zayıflamalar ve keyifli paylaşımlar dilerim.

merhaba arkadaşlar :)

Yaklaşık 4 ay önce kilolarım sebebi ile isveç diyetine başladım ve bitirdim. Sonuç olarak 15 gün içinde 5 kilo verdim ama beni mutlu eden diyet bittikten sonra ki 10 günde 5 kilo daha vermem yani 1 aya yakın bir sürede 10 kilo verdim. Ama hala vermem gereken kilolarım var bu yüzden tekrar başlayacağım eğer aranızda benimle birlikte yola çıkmak isteyen varsa diyet arkadaşım olabilir.
Merhaba bnde cumartesi gunu basladim isvec diyetine 86.4 le pazartesi gunu dayanamadim tartildim 83.6 gosteriyodu Hala devam ediyorum dayanabilirsem cuma tartilcam tekrar cok mutluyum cok☺️☺️

Merhaba bnde cumartesi gunu basladim isvec diyetine 86.4 le pazartesi gunu dayanamadim tartildim 83.6 gosteriyodu Hala devam ediyorum dayanabilirsem cuma tartilcam tekrar cok mutluyum cok☺️☺️

Çok güzel bir başarı tebrik ederim :) ben bu gün başladım 5 gün sonra tartilacagim bakalım umarım sizin ki gibi bir sonuç alırım

Insallah verirsiniz ben bir ay kendimce diyet yaptim +plates hergun 50 dk gram bile veremedim. Bu isvec diyeti motuvasyonumu artirdi onceden hep bozmak isterdim verdigimi gordukce dahada hirslaniyorum incecik gunlerimizi gormek dilegiyle

Merhabalar bayanlar bende yarın isveç diyetine başlıcam birebir uydunuz mu siz bide konuyu açan arkadaş listeyi de paylaşır misin

Diyeti'nin uygulanışı sırasında, belirtilenin dışında çay, kahve ve meşrubat içilmemesi ve kahveye hiç bir şekilde belirtilenin dışında ek katkı yapılmaması gerekir. Ayrıca, Tuz ve belirtilenin dışında şeker kullanılmaması, yeşil salatanın hep limonlu ve zeytinyağlı yenilmesi, ölçüsü belirtilmeyen yiyeceklerin (salata, haşlanmış ıspanak ve meyve gibi) genellikle bir porsiyon olarak hesaplanması gerekir. Günde 2 Litre Su içilmeli. Diyet 13 günden fazla sürdürülmemeli. 3 aydan kısa zamanda diyet tekrarlanmamalı. Aynı Güniçinde öğle ve akşam yemekleri yer değiştirebilir.

Kurallar
1. Ayrıca çay, kahve ve meşrubat içilmemeli.
2. Günde 2 litre su içilmeli.
3. Diyet 13 günden fazla sürdürülmemeli.
4. Diyeti ancak 6. günde kesebilirsiniz.
5. 3 aydan kısa bir sürede diyeti tekrarlamayın.
6. Aynı gün içinde öğle ve akşam yemekleri yer değiştirilebilir.

Tavsiyeler
1. Brokoli bulamazsanız karnıbahar yiyebilirsiniz.
2. Kolesterolü yüksek olanlar yumurtanın akını yiyebilir.
3. Ölçü ve miktar belirtilmeyen yiyecekleri abartmamak koşuluyla istediğiniz kadar yiyebilirsiniz.
4. Diyet ağır gelirse 6. günde kesip 3 Aysonra 6 gün daha uygulamak mümkün.

1. gün
Sabah: 1 Fincan kahve, 1 Kesme şeker
Öğle: 2 katı yumurta, 1 porsiyon haşlanmış ıspanak, 1 domates
Akşam: 1 biftek(200 gram,) zeytinyağlı ve limonlu yeşil salata

2. gün
Sabah: 1 fincan kahve, 1 kesme şeker
Öğle: 1 dilim salam, 100 gram yoğurt
Akşam: 1 biftek (200 gram), yeşil salata, 1 meyve

3. gün
Sabah: 1 fincan kahve, 1 kesme şeker, 1 dilim kızarmış ekmek
Öğle: Haşlanmış ıspanak, 1 Domates, 1 meyve
Akşam: 2 katı yumurta, 1 dilim salam, yeşil salata

4. gün
Öğle: 1 katı yumurta, 1 rendelenmiş havuç, 25 gram yağsız beyaz peynir
Akşam: 2 dilim portakalın suyu, 100 gram yoğurt

5. gün
Sabah: 1 büyük rendelenmis havuç (limonlu)
Öğle: Haşlanmış yağsız balık (200 gram, limonlu ve tereyağlı)
Akşam: 1 biftek (200 gram), salata ve brokoli

6. gün
Öğle: 2 katı yumurta, 1 büyük rendelenmiş havuç
Akşam: Derisi alınmiş tavuk (200 gram), salata

7. gün
Sabah: Şekersiz çay
Öğle: Izgara et (200 gram), taze meyve
Akşam: Hiçbir şey

8. gün
Sabah: 1 fincan kahve, 1 kesme seker
Öğle: 2 katı yumurta, 1 porsiyon haslanmış ıspanak, 1 domates
Akşam: 1 biftek(200 gram), zeytinyaglı ve limonlu yeşil salata

9. gün
Öğle: 1 dilim salam, 100 gram yoğurt
Akşam: 1 biftek (200 gram), yeşil salata, 1 meyve

10. gün
Öğle: Haşlanmış ıspanak, 1 domates, 1 meyve
Akşam: 2 katı yumurta, 1 dilim salam, yeşil salata

11. gün
Öğle: 1 katı yumurta, 1 rendelenmiş havuç, 25 gram yağsız beyaz peynir
Aşam: 2 dilim portakalın suyu, 100 gram yoğurt

12. gün
Sabah: 1 büyük rendelenmis havuç (limonlu)
Öğle: Haşlanmış yağsız balık (200 gram, limonlu ve tereyağlı)
Akşam: 1 biftek (200 gram), salata ve brokoli

13. gün
Öğle: 2 katı yumurta, 1 büyük rendelenmiş havuç
Akşam: Derisi alınmiş tavuk (200 gram), salata

Hosgeldin canim ben birebir uymuyorum uyamiyorum ispanak bu mevsimde zor oyuzden onu yemiyorum biftek yerine kofte veya tavuk haslama tercih ediyorum cok acikirsam kucuk salatalik yiyorum 1 tane bugun tek kacamak yapip 4 taze incir yedim dalindan

Hoşbulduk cnm Teşekkürler bende yarın başlıcam tekrar 3 gün yaptım bende bebeğim hasta olunca 3 gün ara verdim şimdi tekrar başlıcam 3 günde 2 kilo verdim inşallah devamı gelir

Gecmis olsun canim bnmde cocuklarim hastalar ama yinede birakmadim cok biktim cunku bnde uc gunde uc kilo verdim tekrar cuma tartilcam

Hımm bende ole devam edim o zaman çok saol cnm ya bende yarın eşlik etmeye başlayım size o zaman birlikte verelim ve hergün ne yeyip ne iciyosak yazalım mi buraya tartı günü de belirleyelim birlikten kuvvet doğar deyip sarilalim

Hımm bende ole devam edim o zaman çok saol cnm ya bende yarın eşlik etmeye başlayım size o zaman birlikte verelim ve hergün ne yeyip ne iciyosak yazalım mi buraya tartı günü de belirleyelim birlikten kuvvet doğar deyip sarilalim
Aynen canim birlikten kuvvet dogar kuvvettende kilolar giderrrr

Portakal Suyu yaziyor listede ama yok malesef buyuk marketlerde varmidir acaba hic dikat etmemistim

Back