• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

isveç diyeti

uc hafta once basladim 6 gun yapabildim adet vs baska ozel nedenlerde vardi. Uc aydan once yasak ama bida baslicam ;) 6 gunde 6 kilo vermistim geride almadim simdilik. Hic spor yapmadim hatta 6 gun yattim (: kuzenim yapti bnden sonra 13 dayandi o 13 gunde 6 kilo verdi ama cok fena inceldi daha fazla vermis gibi duruyo. Zararini bilmem ama en etkili kesin cozum kizlar dayanabilen denesin inanilmaz bi degisim oluyo

uc hafta once basladim 6 gun yapabildim adet vs baska ozel nedenlerde vardi. Uc aydan once yasak ama bida baslicam :KK66: 6 gunde 6 kilo vermistim geride almadim simdilik. Hic spor yapmadim hatta 6 gun yattim :-) kuzenim yapti bnden sonra 13 dayandi o 13 gunde 6 kilo verdi ama cok fena inceldi daha fazla vermis gibi duruyo. Zararini bilmem ama en etkili kesin cozum kizlar dayanabilen denesin inanilmaz bi degisim oluyo
Valla bende 6.gun bozdum kardesim geldi ona guzel yemekler yapayim derken bende bizdum diyeti bende vermek istiyorum ama spor yapamiyorum dogru duzgun tekrar baslasam mi acaba ya sen boyle diyince baslayasim geldi bak :-)

Valla bende 6.gun bozdum kardesim geldi ona guzel yemekler yapayim derken bende bizdum diyeti bende vermek istiyorum ama spor yapamiyorum dogru duzgun tekrar baslasam mi acaba ya sen boyle diyince baslayasim geldi bak :-)
Bnmde baslayasim var (: beraber baslayalim 13 yapalim olur mu :) bn tembelim her turlu spor imkanim var ama bnde bi can var yatmaktan baska bsy istemiyo mubarek (:

Bnmde baslayasim var :-) beraber baslayalim 13 yapalim olur mu :) bn tembelim her turlu spor imkanim var ama bnde bi can var yatmaktan baska bsy istemiyo mubarek :-)
Valla baslayalim cok da guzel olur kevsercim.bende de spor yapabilecek bi yer imkani yok.kucucuk koy gibi yerdeyim yalniz basima yuruyuse de cikamiyorum evde ne yaparsam artik.ama ben kilo almaya ve verememeye musaot bi yapidayim ne kadar verirsem artik:-) yarin basliyor muyuz??

Merhaba arkadaşlar, diyetim bitti sonunda. 13 günlük bir diyetle 5 kg. verdim sadece...!? Istediğim kiloya düşemedim maalesef. Yeni işe basladim. Iş temposuyla sanırım bundan sonra yavaş yavaş veririm diye düşünüyorum. Allah sağlık sıhhat versin , en mühimi o :)

Merhaba arkadaşlar, diyetim bitti sonunda. 13 günlük bir diyetle 5 kg. verdim sadece...!? Istediğim kiloya düşemedim maalesef. Yeni işe basladim. Iş temposuyla sanırım bundan sonra yavaş yavaş veririm diye düşünüyorum. Allah sağlık sıhhat versin , en mühimi o :)
Oo maasallah canim bende o kadar versem ne ala.sen spor yaptin mi veya ozel olarak uyguladigin bisey varmi acaba?

Oo maasallah canim bende o kadar versem ne ala.sen spor yaptin mi veya ozel olarak uyguladigin bisey varmi acaba?

Daha cok verseydim daha mutlu olurdum fakat bu durumdan da şikayetçi Değilim :) ilk 3-5 gün mekik çektim. Sonra is temposuyla yapamadım birsey. Ayrıca 7. Günün menüsü de cok az gelince kızarmış ekmek yedim ne yalan söyleyim :)) hem sabah hem aksam
Bundan sonra biraz daha dikkat ederim artık yemeğe icmeye :)
Son bir haftadır da sabahları aç karnina,
Bir bardak Zencefil-Limon cayı içiyorum. Metabolizmayı hızlandırdığını, kilo veremeye yardımcı oldugunu okudum.
Bende ayrıca Kabızlık sorunu var :KK43: bu 13 gün diyet boyunca hiç tuvalete çıkamadım :KK43: diyet boyunca rahatsızlık verdi tabi...
Diyet uygulayan Arkadaşlara Allah sabır versin diyorum :KK68:

Son düzenleme:
olsun 13 günde 5 kiloda güzel canım.kıyafetlerinden anlayabiliyor musun 5 kiloluk farkı

Daha cok verseydim daha mutlu olurdum fakat bu durumdan da şikayetçi Değilim :) ilk 3-5 gün mekik çektim. Sonra is temposuyla yapamadım birsey. Ayrıca 7. Günün menüsü de cok az gelince kızarmış ekmek yedim ne yalan söyleyim :)) hem sabah hem aksam
Bundan sonra biraz daha dikkat ederim artık yemeğe icmeye :)
Son bir haftadır da sabahları aç karnina,
Bir bardak Zencefil-Limon cayı içiyorum. Metabolizmayı hızlandırdığını, kilo veremeye yardımcı oldugunu okudum.
Bende ayrıca Kabızlık sorunu var :KK43: bu 13 gün diyet boyunca hiç tuvalete çıkamadım :KK43: diyet boyunca rahatsızlık verdi tabi...
Diyet uygulayan Arkadaşlara Allah sabır versin diyorum :KK68:
Bende de kabizlik sorunu var ve ben bugun diyetimi uygulayamadim sabah 10dan aksam 5.30a kadar hic oturmadan ders anlattim.o kadar yoruldum ki! Sabah ve oglen vaktim olmadigi icin bisey yiyemedim ve aksam acisini cikardim.ama bende mekik cekicem galiba ama diyete kaldigim yerden devam edicem yoksa olmuyor boyle :-) limonlu zencefil iyi fikirmis aslinda:-)

kizlar kabizlik icin kabartma tozu iceceksiniz (: yemek sodasi dgl bildigin kabartma tozu. Bilesenleri ayni fakat kabartma tozu daha etkili. Yarisini bi bardaga koyup azcik sicak su ekleyip cozeceksin. Kopurecek o ustunu soguk su ekleyip iceceksin. Kalan yarisinida hmn arkasindan ayni sekildr iceceksin. icimi kolay herhangi bi tat yok bildigin sade soda gibi. 5 dakika sonra etki ediyo. Rahatsizda etmiyo hic bi sekilde. Yemek sodasinida denedim o kadar etkili olmadi

Ben 13 günde 8 kilo verdim. Diyetin yanında ekstra çay kahve içtim (şekersiz). Yumurtaları hiç yemedim. Etrafındakilere diyette olduğunu mutlaka söyle çünkü aşırı sinir bozukluğuna neden oluyor. Durdur yere patladığında nedenini anlasınlar ve hoş görsünler:)

Ben 13 günde 8 kilo verdim. Diyetin yanında ekstra çay kahve içtim (şekersiz). Yumurtaları hiç yemedim. Etrafındakilere diyette olduğunu mutlaka söyle çünkü aşırı sinir bozukluğuna neden oluyor. Durdur yere patladığında nedenini anlasınlar ve hoş görsünler:)
Cok guzel kilo vermissin tebrik ederim canim.ama ben 4.gundeyim ve vere vere 1 kilo verdim yavas mi godoyorum ne.ama spor yapamadim mekik cektim sadece.boyle olunca moralim bozuluyor ve diyeti birakayim diyorum.yemeden kilo veremiyorum bari yiyeyim yani :-)

Cok guzel kilo vermissin tebrik ederim canim.ama ben 4.gundeyim ve vere vere 1 kilo verdim yavas mi godoyorum ne.ama spor yapamadim mekik cektim sadece.boyle olunca moralim bozuluyor ve diyeti birakayim diyorum.yemeden kilo veremiyorum bari yiyeyim yani :-)

vücut kendini kilitlemiştir canım dayan biraz. Benim isveç diyetine inancım sonsuz. Güzel sonuçlarını bekliyorum :KK66:

kizlar kabizlik icin kabartma tozu iceceksiniz :-) yemek sodasi dgl bildigin kabartma tozu. Bilesenleri ayni fakat kabartma tozu daha etkili. Yarisini bi bardaga koyup azcik sicak su ekleyip cozeceksin. Kopurecek o ustunu soguk su ekleyip iceceksin. Kalan yarisinida hmn arkasindan ayni sekildr iceceksin. icimi kolay herhangi bi tat yok bildigin sade soda gibi. 5 dakika sonra etki ediyo. Rahatsizda etmiyo hic bi sekilde. Yemek sodasinida denedim o kadar etkili olmadi
Gerçekten işe yarıyor mu şu bildiğimiz hamur kabartma tozu ? :D hemen denemek istiyorum

kizlar kabizlik icin kabartma tozu iceceksiniz :-) yemek sodasi dgl bildigin kabartma tozu. Bilesenleri ayni fakat kabartma tozu daha etkili. Yarisini bi bardaga koyup azcik sicak su ekleyip cozeceksin. Kopurecek o ustunu soguk su ekleyip iceceksin. Kalan yarisinida hmn arkasindan ayni sekildr iceceksin. icimi kolay herhangi bi tat yok bildigin sade soda gibi. 5 dakika sonra etki ediyo. Rahatsizda etmiyo hic bi sekilde. Yemek sodasinida denedim o kadar etkili olmadi

iki gün denedim bende faydasi olmadi. Ayrica tadi cok aciydi, zorla icebildim.

Back
X