• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

isveç diyeti

Herkese tekrar merhaba, bugün ben öğünleri yer değiştirdim, akşam yiyeceğim et ve salatayı öğlen yedim, birazdan yumurta ve ıspanak yiyeceğim ama meyve yemeyeceğim çünkü ilginç bir şekilde karnım çok aç değil. Ayben'in dediği gibi 2 günden sonrası kolaymış.

Herkese tekrabitmiyoba, bugün ben öğünleri yer değiştirdim, akşam yiyeceğim et ve salatayı öğlen yedim, birazdan yumurta ve ıspanak yiyeceğim ama meyve yemeyeceğim çünkü ilginç bir şekilde karnım çok aç değil. Ayben'in dediği gibi 2 günden sonrası kolaymış.
Ben bugun 5 gunumdeyim ama acikmiyorum sonra acikirsan meyvani yersin

İyi günler arkadaşlar ben yeni üye oldum ve bu diyeti cok merak ettigim için okudum benm 5 kilo kadr fazlalıgım var calıstıgım icin uyamıyorum bu diyete cunku ögle yemeginde şirketten yemek geliyo her birimize acaba öğle yemegini kendim şekil versem nasıl olur?

İyi günler arkadaşlar ben yeni üye oldum ve bu diyeti cok merak ettigim için okudum benm 5 kilo kadr fazlalıgım var calıstıgım icin uyamıyorum bu diyete cunku ögle yemeginde şirketten yemek geliyo her birimize acaba öğle yemegini kendim şekil versem nasıl olur?
5 kiloyu cok rahat verirsin ufak degisiklikler yapmanda bisey olmaz sanirim bu diyet protein agirlikli karbonhidrat almamaya ozen goster

Benim etim cok sert ama simdi yumusadigini hissediyorum kiloyu cok zor veren bi yapim var esim bile sasirdi kilolarin gittigini gorunce

Ben de meyve olarak ilk gün muz yemiştim, dün elma yedim.1,5 kilo gitti ama gözle görülür bir fark yok şu an ya da bana öyle geliyor.

Günaydın. Dün gece en son ben yazmışım güne yine ben başlayayım :) bugün 4. Günüm ve -700 ile uyandım, 3 günün sonunda toplam 2 kilo 200 gr gitti, inşallah azalmadan devam eder.

gunaydın kızlar bugun 7.gunum bırebır uyguluyorum ama son ıkı gundur gram veremedım :KK43: moralım cok bozuk bı umutla hafta sonunda 69 u gorurum dıye umuyodum ama olmadı. bırakmadım dıyetı devam edıyorum bakalım ne olacak

günaydın herkese bende bugun başladım diyete inş uygulamasını eksıksız yaparım işte diyet yapmak biraz zor oluyor ama diyette bazı degısıklıkler yaptım kendımce bakalım inş kurtulurum aldıgım kilolardan.

gunaydın kızlar bugun 7.gunum bırebır uyguluyorum ama son ıkı gundur gram veremedım :KK43: moralım cok bozuk bı umutla hafta sonunda 69 u gorurum dıye umuyodum ama olmadı. bırakmadım dıyetı devam edıyorum bakalım ne olacak
Arada duraklama olabilir ama sakın bırakma, yeşil çay ile destek yap.Zaten bugün çok zor akşam yemeği yok.Yarın eksilerle uyanırsın yine merak etme :)

günaydın herkese bende bugun başladım diyete inş uygulamasını eksıksız yaparım işte diyet yapmak biraz zor oluyor ama diyette bazı degısıklıkler yaptım kendımce bakalım inş kurtulurum aldıgım kilolardan.
Gunaydin herkese ben de dun 58.6ydim bugun 57.6 olarak uyandim 3.gunum hic aclik hissetmiyorum
Kiloların gittiğini gördükçe insanın iştahı kesiliyor zaten :) hiç yemeyesim geliyor benim.

Kolay gelsin şimdiden.İlk 2 günü anlatınca 3. Günden itibaren acıkma olmuyor.

ah inş inş :) spor hiç yapamıyorum iştede hareketsizim masa başında bu sefer kararlıyım vercem bu kiloları :)
Ben de spor yapamam diyordum ama kilo vermeye başlayınca ve bünyem de diyete alışınca yapmaya karar verdim, fazla değil akşam uyumadan önce yarım saat spor yapıp öyle uyudum.Ama diyet ağır ve her bünye aynı değil spor yapamasan da kilo veriliyor, diyet bittikten sonra sıkılaşmak için yaparsın :)

Back
X