• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İsveç diyeti

Canım selam nasılsın malzemeleri aldım yarın başlıyorum. Bu arada araştırdım et falan yağsız olacak . Ispanağa tuz dahi atmayacak miyız acaba bir de salatanı nasıl tatlandırıyorsun. Egzersiz linkini de istemiştim 😂

helena sen yaptınmı canım :)
yapmadıysan beraber başlayalımmı

helena sen yaptınmı canım :)
yapmadıysan beraber başlayalımmı
canım ben yaptım tekrar yapamam çünkü 6 gün yapanın 3 ay ara vermesi gerekiyor.
13 gün yapanında 6 ay ara vermesi gerekli.
sana diyet sürecimden bahsedeyim
ben ilk 2 gün çok iyiydim genelde 2-3 gün sonra yazan da olmamış topiclere :KK70:

3. gün dışarı çıkmam gerekti ve biraz yürüdüm.alışveriş falan yaptık öğlen öğünüm kaçmıştı .
meyve vardı 3. gün öğünündee onu yanıma almıştım ama saati çok kaçırdım ve aşırı yorulmuştum.
bu sebeple meyve dışındaki öğünümü ve akşamı birleştirmek durumunda kaldım.
ertesi gün kuzenim gelmişti öğlen yanında et falan yapamadım yine saatim biraz sarktı ufak tefek kaçamak yapmıştım 4. gün.
ve 5. gün kalabalık bi misafir grubum gelmişti ben diyeti bozmam diye önceden ayarlamıştım fakat öğlen ve akşam kaçtı ev telaşı hazırlık temizlik derken yemek yiyecek vaktim kalmadı
akşam onlarla 1-2 şey atıştırdım geçtim tamamen bozmadan yine de devam etmeye çalışıyordum ama işte hep üst üste geldi çok kötü oldu.
ertesi gün 6. gündü yine devam edeyim dedim bozmadan ve öğlen balık vardı balıktan sonra kan şekeri düşer bliyorsun ve onca günün aç kalma etkisiyle ben çok kötü oldum duramadım öğlen öğününden 1-2 saat sonra diyeti tamamen bozdum kan şekerim düştü bayılacaktım artık dikkatli bir şekilde devam ederim dedim ama hiç toparlanamadım. toplamda 3 günde 2.5 kilo vermiştim
sonraki günler öğün kaçırmalar ve ufak tefek kaçamaklar yüzünden aç kaldım ama kilom da gitmedi.
bu arada boyum 1.60 kilom 65.7 di.
verdiğim 2.5 kilonun 1 kilosunu koruyamadığım için hemen almıştım şimdi 63.8 falanım. çok şükür 2 kilo kalıcı olarak gelmedi ama kesinlikle dikkat etmiyorum suyumu içemiyorum disiplini ele alamadım.
cips çikolata yiyorum ama diyete tekrar başlayamam hala o 6. gün de ki halsizlik aklıma geliyor.
aslında 6 günde 5 kilo verip güzelce bitirebilirdim ama işte bu misafirler mahvetti beni.çok plansız oldu her şey :) tekrar araya 3 ay girmeden tekrar başlarsam vucudum çok direnci düşer o 6. gün çok kötü oldum. hemde bu aralar biliyorsun ki bağışıklığımızı güçlü tutmak gerek çok önmli o sebeple korkuyorum daha kendime gelemedim :KK70:

Son düzenleme:
merci merhaba, benim ikinci gunum baslangic 85.1 hedefim yok :) kaldi 11gunum tabi DAYANABiLiRSEM :KK70:

kolay gelsin canım :) şimdiden basarılar
kendi aramızda olusturdugumuz bir topic var istersen oraya gel hem motive olur senin için :)
herkes bugun basladı, salı günü tartı günümüz

Back