• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İsveç diyeti

Bett55

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Kasım 2018
516
296
53
30
Merhaba arkadaşlar yarın İsveç diyetine başlıyorum başlamak isteyenler varsa hep beraber motive olup tamamlayabiliriz 13 gunu. Bende ilk defa İsveç diyetini deneyimliycem hatta hayatımdaki ilk diyetim diyebilirim. 23 yaşında 1.60 boyundayim. 1 çocuk annesiyim doğum yaptıktan sonra sezeryan göbeğim bı turlu gitmek bilmedi emzirme surecimde bile. En son 69 kiloyu görünce bi dur demeye karar verdim ve 6 günde sağlıklı beslenerek ve evde hafif egzersizlerle sadece 3 kilo verebildim 66.2 kiloya düştüm. İnternette İsveç diyetini gördüm ve yapabileceğimi düşünüyorum inşallah yaparim. Daha önce bu diyeti yapanlar varsa deneyimlerinizi ve verdiğiniz kiloları paylaşırsanız çok sevinirim. Teşekkür ederim şimdiden cevaplar için

Merhaba arkadaşlar yarın İsveç diyetine başlıyorum başlamak isteyenler varsa hep beraber motive olup tamamlayabiliriz 13 gunu. Bende ilk defa İsveç diyetini deneyimliycem hatta hayatımdaki ilk diyetim diyebilirim. 23 yaşında 1.60 boyundayim. 1 çocuk annesiyim doğum yaptıktan sonra sezeryan göbeğim bı turlu gitmek bilmedi emzirme surecimde bile. En son 69 kiloyu görünce bi dur demeye karar verdim ve 6 günde sağlıklı beslenerek ve evde hafif egzersizlerle sadece 3 kilo verebildim 66.2 kiloya düştüm. İnternette İsveç diyetini gördüm ve yapabileceğimi düşünüyorum inşallah yaparim. Daha önce bu diyeti yapanlar varsa deneyimlerinizi ve verdiğiniz kiloları paylaşırsanız çok sevinirim. Teşekkür ederim şimdiden cevaplar için
Merhaba ne yaptınız acaba bende yarın başlamayı düşünüyorum Doğum kilom kaldı. Ben norma doğum yaptım ama emzirme sürecimde çok iştahım arttı. Bende 1.60 boyunda 65 kiloyum. Eskiden 50 kiloydum ama bir on kilo versem çok iyi olacak. 31 yaşındayım bende bir çocuk annesiyim. Daha önce seneler önce bekarken 6 gün denemiştim ama kaçamaklarla 1 kilo vermiştim 😊çokta aşırı kilom yoktu zaten ama zor bir diyet. Belki şimdi çocuk olduğu için günler su gibi geçiyor ne zaman akşam oldu anlamıyorum daha güzel olabilir. Ben bir de acı çehreyi denedim bir gün çekilecek dert değil İsveç diyeti daha iyi. ÇOK kilo veremesek bile mide küçültücü bir etkisi olur ve mutlaka verilir zaten ilk başlarda ödem çok gittiği için güzel kilo kaybı motive ediyor aman suyu unutma. Bu diyette yeşil çay Sebest mi

Canim dün alisverisimi tamamladım bugün ilk günüm gayet rahat geçiyor öğlen olmasına rağmen 2 litre suyumu içtim bile ben çok kararlıyım hemde baya bir kaşık bir ufak kırıntı dahi liste dışına çıkmayı kesinlikle düşünmüyorum evde aynı zamanda egzersizlerimi yağ yakıcı bin15 dklik video var onu da yapıyorum yeter diye düşünüyorum. Çok dışarı çıkamıyorum yürüyüş yapamıyorum maalesef ama evde çocuk olduğu için zaten hareketli geciyor. Diyet listesi dışında kesinlikle cikilmamasi lazım bence ama bazi yerlerde tuvalete çıkmada sorun yaşayanların kayısılı form Çay içtiğini okudum sadece. Bende evlenmeden önce 48 kiloydum 65 bana o kadar çok geliyor ki şimdilik İsveç diyetiyle hedefim 6 li rakamlardan kurtulup 50 li kilolara dönmek inşallah bu diyeti tamamlayıp daha sonra aralıklı oruç falan yapmayı düşünüyorum

Canim dün alisverisimi tamamladım bugün ilk günüm gayet rahat geçiyor öğlen olmasına rağmen 2 litre suyumu içtim bile ben çok kararlıyım hemde baya bir kaşık bir ufak kırıntı dahi liste dışına çıkmayı kesinlikle düşünmüyorum evde aynı zamanda egzersizlerimi yağ yakıcı bin15 dklik video var onu da yapıyorum yeter diye düşünüyorum. Çok dışarı çıkamıyorum yürüyüş yapamıyorum maalesef ama evde çocuk olduğu için zaten hareketli geciyor. Diyet listesi dışında kesinlikle cikilmamasi lazım bence ama bazi yerlerde tuvalete çıkmada sorun yaşayanların kayısılı form Çay içtiğini okudum sadece. Bende evlenmeden önce 48 kiloydum 65 bana o kadar çok geliyor ki şimdilik İsveç diyetiyle hedefim 6 li rakamlardan kurtulup 50 li kilolara dönmek inşallah bu diyeti tamamlayıp daha sonra aralıklı oruç falan yapmayı düşünüyorum
canım seninle yaşlarımız dışında birebir aynıyız :KK25:çocuk,boy,kilo ve hedefimiz 5 li rakamlara geçmek bende diyorum bi 5leri göreyim. yaz geliyor ne giysen çirkin duruyor açıkcası bende yakıştırmıyorum kiloyu kendime ve alışkın değilim. bu zamana kadar hep hızlı kilo veren birisi olduğum için tuhaf geliyor.etrafımdakilerde sen veririsin takma diyor. bende nişanda 48 dim. dedim kıyafet tam olsun ve biraz dikkatle 2 kilo rahat vermiştim aslında senin gibi birini bulmuşken fırsatı kaçırmayım =)
bende yarın alışveriş yapayım o halde yarın kahvemi içip çıkarım sabah kaçta uyanıyorsun. bir de o bahsettiğin egzersiz videosunun linkini atar mısın ?
canım tuvalet sorunum yok şükür rahat çıkıyorum böyle çay kahve su bende adım başı tuvalet yapıyor zaten :D

bu diyette zaten ara öğün yok dimi doğru biliyorum
bir de yeşil çayı sorma sebebim hem tokluk hissi veriyor hem yağ yakıyor
bu kadar hızlı kilo vermek zararlı olur mu ne diyorsun

Bugün 2. Günüm gayet rahatım emzirdigim halde bı rahatsizliginiz varsa bunyeniz zayıfsa zaten hiç başlamayın bence. Diyet bittikten sonra yeme biçimi olarak eskiye zaten donulup aşırı derecede yenilirse kesin kilo alınır tabi ki. Ben 1 günde 1 kilo vermişim 13 gün boyunca devam etmeyi dusunuyorum. İsveç diyetinden önce 6 gün boyunca yediklerime dikkat edip gece yatmadan 2 saat önce yoğurt pul biber nane limon karıştırıp yiyip 6 günde 3 kilo verdim onu da yapabilirsin

Bugün 2. Günüm gayet rahatım emzirdigim halde bı rahatsizliginiz varsa bunyeniz zayıfsa zaten hiç başlamayın bence. Diyet bittikten sonra yeme biçimi olarak eskiye zaten donulup aşırı derecede yenilirse kesin kilo alınır tabi ki. Ben 1 günde 1 kilo vermişim 13 gün boyunca devam etmeyi dusunuyorum. İsveç diyetinden önce 6 gün boyunca yediklerime dikkat edip gece yatmadan 2 saat önce yoğurt pul biber nane limon karıştırıp yiyip 6 günde 3 kilo verdim onu da yapabilirsin
evet canım o pul biberi duymuştum bi ara güzeldi. bir iki kez denedim tadıda güzeldi acı sevmem ama iyiydi :D
ama bende dikkat etmeyi düşünüyorum hiç sevmiyorum bu halimi ve 2. çocuk 1 seneye kadar Allah izin verirse düşünüyorum. bu kilonun üzerine mümkün değil.
BİR rahatsızlığım yok şükür canım daha önce denedim bi 5-6 gündü sanırım öyle bıraktım sonra ama o zaman 2-3 kilom vardı fazlalık olarak bekardım öylesine bir yapmış oldım :D
tabi dikkat etmek gerekiyor kesinlikle.ben daha alışverişe çıkamadım yarında bebek arabasını yıkadım ıslak kumaşları buralar hep yokuş. perşembe giderim. o halde şu yoğurdu yiyim günüm boş geçmesin.
bende sabah aç karnına maydonuz limon denemiştim ama çok dikkat etmedim beslenmeme bıraktım. bu isveç diyeti sabah öğle akşam sana yön verdiği için tercihim olacak. maydonuzlu limonlu suyu sadece içip sonrasına dikkat edemiyordum ne yazıkki. sen kaçta uyanıyorsun canm bu diyette uyanış önemli mi

canım emziriyorum demişsin ya kaç aylık çocuk. emzirenlere genelde diyet önermiyorlar sütünde falan azalma olmasın . azalma olmaması için suyu ihmal etme. su çok önemli ne kadar içiyorsun

Çocuğum 20 aylık canım valla yapışık geziyoruz hâlâ sutumde çok şükür bi azalma yok hala birini emerken diğerinden süt akıyor yani şükürler olsun. Suyu da günde en az 3 litre içiyorum. Bende bunca zaman diyet yapmadım hiç ama artık bilmiyorum kendimde o inancı buldum kafaya koydum
canım emziriyorum demişsin ya kaç aylık çocuk. emzirenlere genelde diyet önermiyorlar sütünde falan azalma olmasın . azalma olmaması için suyu ihmal etme. su çok önemli ne kadar içiyorsun

evet canım o pul biberi duymuştum bi ara güzeldi. bir iki kez denedim tadıda güzeldi acı sevmem ama iyiydi :KK70:
ama bende dikkat etmeyi düşünüyorum hiç sevmiyorum bu halimi ve 2. çocuk 1 seneye kadar Allah izin verirse düşünüyorum. bu kilonun üzerine mümkün değil.
BİR rahatsızlığım yok şükür canım daha önce denedim bi 5-6 gündü sanırım öyle bıraktım sonra ama o zaman 2-3 kilom vardı fazlalık olarak bekardım öylesine bir yapmış oldım :KK70:
tabi dikkat etmek gerekiyor kesinlikle.ben daha alışverişe çıkamadım yarında bebek arabasını yıkadım ıslak kumaşları buralar hep yokuş. perşembe giderim. o halde şu yoğurdu yiyim günüm boş geçmesin.
bende sabah aç karnına maydonuz limon denemiştim ama çok dikkat etmedim beslenmeme bıraktım. bu isveç diyeti sabah öğle akşam sana yön verdiği için tercihim olacak. maydonuzlu limonlu suyu sadece içip sonrasına dikkat edemiyordum ne yazıkki. sen kaçta uyanıyorsun canm bu diyette uyanış önemli mi
Alışveriş listene İsveç diyeti listesindekiler dışında önerim olarak kuru kayısı da ekle bence ben sabahları 3 tane yiyorum çünkü kabızlık oluşuyor ve kilo vermede sorun yaratıyor buda ya da kayısılı form çaylar da ise yariyormus. Açıkçası bende 3 yaşına gelince oğlum çocuk düşünüyorum ve bu kiloyla mümkün değil hedefim şimdilik 55 anca öyle 😂 pul biber yoğurtla 3 kilo gitmişti 69 dan 66.2 ye düşmüştüm şimdi İsveç diyetinin bugün 3. Günü gayet rahat geçiyor spor da yapıyorum 2 günde 64.2 ye düştüm bakalım yarın sabah kaç cikicam. İnşallah sende İstedigin gibi bı vücuda sahip olursun canım

Bu arada canım benim uyanma saatim belli olmuyor pek çocuk ne zaman uyaniesa yani ama öğünler arasında bı en az 4 saat olmasına dikkat ediyorum akşam yani son ogunu de 6 olmadan yemiş oluyorum.

Alakasız ama birşey soracağım bu uygulama tlfna indiriliyor mu kk tlfna indirebiliyor muyuz yardımcı olabilir misiniz sürekli googleden mi giriyoruz

Bu arada canım benim uyanma saatim belli olmuyor pek çocuk ne zaman uyaniesa yani ama öğünler arasında bı en az 4 saat olmasına dikkat ediyorum akşam yani son ogunu de 6 olmadan yemiş oluyorum.
canım merhaba nasılsın nasıl gidiyor.
çocuk konusuda hemen hemen aynıyız benm çocukta şu an 2.5 yaşında bende 3 civarı düşünebilirim.

canım bir şe
canım ya bir şey daha sorcaktım ben sana. bu biftek ya da ıspanak falan sossuz olacak dimi sade suyla haşlıyoruz hiç yağ tuz yok içerisinde

Canım selam nasılsın malzemeleri aldım yarın başlıyorum. Bu arada araştırdım et falan yağsız olacak . Ispanağa tuz dahi atmayacak miyız acaba bir de salatanı nasıl tatlandırıyorsun. Egzersiz linkini de istemiştim 😂

canım nerelerdesin

kızlar başlamış ama devamı gelmemiş :KK70:
aktif olarak devam eden var mı ?
Bitirdim canım devamı geldi 7 kilo verdim toplamda İsveç diyeti bitince bide elma kuru yaptim yememe icmeme dikatt ettim biraz da ev içinde egzersizle bı kaç kilo daha verdim yani 68 lerle başladığım yola İsveç elma yogurt kuru sağlıklı beslenme egzersizle 1 buçuk ay gibi bi zaman da 56 kiloya dustum. İnşallah koeumaya devam ederim bu kiloyu

Back