- 17 Temmuz 2023
- 24
- 3
-
- Konu Sahibi herseyiogrenmeliyim
Umarıım :) :) Bugün ikinci günüm 900 gr gitmiş bilee :)Merhabalar bende bugün başladım araştırma yaparken sırf bu başlığı görüp siteye üye oldum :) umarım bitirebiliriz
Ben salam sevmediğim için öğle yemeği olarak sadece yoğurt tükettimÖlçüler konusunda yanlışlık var diyorlar çoğu listede mesela salam olarak nasıl tükettiniz siz
Yaşasıın yaşasıınnBakalım ben nasıl yiyebilirim bugünama ilk günden -1200 gördükten sonra her şeyi yaparım sanırım
Gün geçtikçe alışırız diye düşünüyorum sonucu güzel olacak sonuçta :) :) Spor falan yapıyor musunuz pekiBenimde reglime bir hafta var çok etkilemez umarım. Dün gece uyumaya yakın gerçekten zorlandım bende ama asıl bugün sabahla öğle arası resmen karnım gurulduyordu şimdi öğlen yemeğini yedim rahatladım biraz :)
Ben de ne yapmam gerektiğini bilmiyorum zumba iyi fikir aslında :)Yok dün halsizlik yoktu aslında yapabilirdim ama biraz tırstım açıkçası :) bugün 1 saat yürüyüş veya 45 dk zumba yapmayı düşünüyorum siz yapabildiniz mi
Hoşgeldiiinn :)Kızlar merhaba, ben de geldim aranıza. Bir sorun olmaz ise yarın başlıyorum. 1ay sonra benim için çok önemli birinin doğum günü var ve çok güzel olmak istiyorum
Boyun 160 kilom 74Hoş geldinn hadi inşallah hepimizinki güzel geçer umarımmm :) kaçla başlıyorsun
Ben internetten bulduğum isveç diyetini uyguluyorum boyum 163Umarım başarabiliriz. Sizler hangi listeyi uyguluyorsunuz? Ve boyunuz nedir?
Birbirimize lütfen destek olalım ve şu 13 günü mükemmel geçirelim. Benim su içme problemim var. Asla su içemiyorum. Onu aşabilsem aslında daha kolay olucak ama bakalım nasıl olucak. Bugün itibariyle başlamış sayılırım. Akşamları da 1 saat yürüyüş yapacağım. Bakalım nasıl olucak. Her sabah tartı fotografını da paylaşırım sizinle.Kızlar outdoorhaber diye bir sitede isveç diyetiyle ilgili çok güzel bir yazı var ben onu uyguluyorum çok inceledim gerçekten en mantıklı liste o gibi geldi spor olarak da ayşegül demirsoyun 45 dklık zumba videosu fikir olabilir