- Konu Sahibi herseyiogrenmeliyim
Kızlar günaydın bugün 4. gün ilk günlere kıyasla baya düştü eksiler dün de -200 olmuş üç günde toplamda 1.8 kg kaybı sizde nasıl durumlar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Oo çok iyiymiş pazartesi ben de başlayayım yarın sınava girecegimBenim bugün 5 günüm toplam 2 kg gitti
Çook iyii :) Benim de reglim gecikti karnım çok şiş sinirimi bozuyorGünaydınn hafta sonu benim de kaçamaklarım oldu maalesef bugün 7.gün ama 3 kg gitti bir de reglime iki gün var belki o yüzden fazla çıkıyordur diye kendimi kandırmaya çalışıyorum
Ben bıraktım 12 gün gibi bir sürede 3,5 kilo verdim ama diyeti bozduğum çok fazla gün oldu.Kaç günde kaç kilo gitti hanımlar
12 gün boyunca uyabildiniz miBen bıraktım 12 gün gibi bir sürede 3,5 kilo verdim ama diyeti bozduğum çok fazla gün oldu.
arzum markanın yemek ısıtma aleti var elektrikli sefer tasıBeni zorlayan şey işe gelince yanımda sıcak şeyleri getiremiyorum çünkü soğuyor öyle olunca da yiyemiyorum, akşam eve gidince de hiç doymayacak kadar açmışım gibi hissediyorum Bunu çözebilirsem zorlanmam azalır gibi
Hayır hatta hiç uyamadım desem bile olur Ama yine de kilo verdiğim için mutluyum12 gün boyunca uyabildiniz mi
Çok iyi vermişsiniz olsun üzülmeyin
Buna hemen bakıcam teşekkür ederimm :)arzum markanın yemek ısıtma aleti var elektrikli sefer tası