- Konu Sahibi papattyaa00
Dün 89.8 di bugün 89 kiloyum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kacinci gunun bugun?bende tartildim bugum 65.2geldim gecen cumadan simdiye yaklasik 2kilo vermisim.Dün 89.8 di bugün 89 kiloyum
Kızlaarrr 10 kg vermem gerekitor ramazan sonrası isveç diyeti yapmayı düşünüyorum 63 kg 1.68 boyunda ki birisi isveç diyetiyle kaç kg verir?
evet oldukca ise yariyor, baslamak jstersen benim bugub ilk gunum bdraber yapalimben ilk defa duydum işe yarıyor mu.
13gun aksatmadan yaptim diyetimi 4.5kilo civari verdim.normalde daha cok.kilo veren var var sma nerdeyse ideal kiloma yakin oldugum icin az verdim.Ben hafta sonu hamsi yedim et yerine yanında da birkaç tane kalamar akşamına da birkaç fıstık
Pazar günü de tavuklu salata yedim akşam da beyaz peynir kilo almadım ama vermedim de iki günde bugün tam uyuyorum bakalım
ben varım canım ama ben yarın baslayabilirim sen basladınmıBEn bu diyeti sahan önce yaptım 16 günde 7 kilo vermiştim bugün tekrar başlıyorum var mı bana bi motivasyon arkadaşı ☺
HAyır canım maalesef bu pazartesi gününe kaldı 1 haftadır evimden uzaktayım diyetteki yiyecekleri yeme şansım yoktuben varım canım ama ben yarın baslayabilirim sen basladınmı
tatlım sen başladın mı durumun neben varım canım ama ben yarın baslayabilirim sen basladınmı
başladm canım bugün bakalım artık hayırlısı sen başladın mı ?tatlım sen başladın mı durumun ne
hayır ya spora başladım yediklerime de dikkat ettim +1,5 kilo aldım şaka gibi ama değilbaşladm canım bugün bakalım artık hayırlısı sen başladın mı ?
Aaaaçok kötü olmuş Şu yiyip yiyip kilo Almayanlara nasıl imreniyorum nasılhayır ya spora başladım yediklerime de dikkat ettim +1,5 kilo aldım şaka gibi ama değil