• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Isveç diyeti kraliçeleri:yarışa hazır mısınız?

aa bir günde 3-4 kilomu :53::53::53: aktardamı satılıyor? nasıl bişey? anlatırmısın biraz

aktarda satılıyor canım. internetten bak fotoğraflarına. kuru üzüme benziyor ama daha küçük. küçük cam şişede satılıyor üzerinde güvenlik bandı da var acı çehre tohumu diyede yazıyor. aman haa yanlış bişey alma çünkü bana ilk gittiğim aktar yanlış bir şey verdi.

aktarda satılıyor canım. internetten bak fotoğraflarına. kuru üzüme benziyor ama daha küçük. küçük cam şişede satılıyor üzerinde güvenlik bandı da var acı çehre tohumu diyede yazıyor. aman haa yanlış bişey alma çünkü bana ilk gittiğim aktar yanlış bir şey verdi.

günaydınnnnn :16::16::16: alsammı acaba bende kabızlık falan yapabiliyormus ama :44::44::44: hastalığımı atlattım herkese mutlu sağlıklı bol kilo kaybettiği bir hafta diliyorum:16::16: bugun başladım isveç diyetine umarım bu sefer başarıyla devam ettiririm ..çünkü kortizonlar sayesinde aldığım kilolar yapıştı artık bedenime artık kurtulmak istiyorum bunlardan dombili hadise bile incecik oldu benmi veremicem hırs yaptım hırsss :37::37::37: ayrıca sözlendiğim için bayramda sözlümün akrabalarına falan gidicez akrabalar bana tombul gelin desin istemiyorum :33::33:

inanamıyorum haftasonu verdiğim 3 kilonun 1 kilosunu geri almışım cumartesi isveçin son günüydü bende kendimi ödüllendirdim olamaz ya 63 oldum yineeeeeeeeeeeee

Hanımlar merhabaa! =)

Benim de cuma son gündü, diyeti bıraktım, kendime ufak bir ziyfet çektim diyebilirim, tabii ki son giden kilolar geri gelmiş ama moralimi bozmuyorum, mavielle sen de bozma moralini yarım kilo hiç dert değil ki, o da eminim vücut su tuttuğundandır.

acı çehre ile ilgili yazışmaları okudum da, lütfen bu tür gıda/hap/vb alırken dikkat edin, benim de konuyla ilgili bulduğum bir yazıda kas zafiyeti ve kalp ritminde anormallikten bahsediyor. .:: Ac Cehre Aac Meyvesi ::.

İsveç diyetine devam edenlere bol sabır, bitenlere de yine sabır :D temenni ediyorum, daha yolun yarısındayız, ama sonuçlar harika olacak eminim!

acı çehre ilacıda var ama arkadaşımızın bahsettiği şey aktarda satılan üzüme benziyor ..ölen kızcağızda mehmet özün adını kullanıp sahte ilaç satanlardan aldığı ilaç maalesef

aman aman, çok üzülmüştüm kızcağıza, aman sizler dikkatli olun da...

bu arada, önümüz de bayram... hele benim gibi memlekete anne-akrabalar yanına gidecekler varsa önlerine açılacak sofralar ve baklavalar varken... gazamız mübarek olsun diyorum. Allah hepimize ramazandakinden de çelik sabırlar versin...

aman aman, çok üzülmüştüm kızcağıza, aman sizler dikkatli olun da...

bu arada, önümüz de bayram... hele benim gibi memlekete anne-akrabalar yanına gidecekler varsa önlerine açılacak sofralar ve baklavalar varken... gazamız mübarek olsun diyorum. Allah hepimize ramazandakinden de çelik sabırlar versin...

isveç diyeti biten hanımlar, sizler ne düşünüyorsunuz? benim cuma bitmişti, şimdi biraz ara verdim, bayrama kadar karpuz detoksu yaparım diye düşünüyorum, sonrasında bayramda zaten boğazımı tutabilir, kilomu koruyabilirsem kendimle gurur duyacağım =)

sonra da şu limon detoksunu bir yapayım diye düşünüyorum...

kızlar merhaba,

bugün isveç diyetine başladım.67 kiloyum,boyum 1.60.genelde 2 ayda 10 kilo verebiliyorum,ancak bu defa bir türlü motive olamadım,oğlumun eylül başında sünnet düğünü olmasına rağmen diyete başlayamadım,tabi kaldı 20 günden az bir süre,ancak isveç diyeti beni motive etti,elimizde liste ve uymak zorunda olduğumuz kurallar var,herşey gayet net,inşallah hepimiz başarılı oluruz.

kızlar dun ısvec diyetini bitirdim ilk 6 gun de 5 kilo verdim ve sonra durdu kilo verisim ama yinede bırakmadım 73.800 le basladım ve suan 68 kiloyum 5 kilo gitti hedefim ekime kadar 60 olmak şimdi hangi diyete baslamalıyım sizce 8 kilo var sadece onumdee :(((

Back
X