• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Isveç diyeti kraliçeleri:yarışa hazır mısınız?

ben 3 ay önce 85den 79 a inmiştim 13 günde ama bügün tartıda tekrar 80 görünce tekrar başlamaya karar verdim. bakalım nasıl gicek bu sefer :D

2 ay önce yapmıştım bu diyeti 6 günde 57den 55 e düştüm kaçamakta yaptım hemde bir öğünde dürüm döner yiyerek.şimdi 55 kiloyum bi kaç kilo daha vermek istiyorum hedefim 50 ama bakalım inş zayılayabilirim

Merhabalaar,

Ben bu sene 93ten 77ye kadar düştüm Dukanla, sonra ramazan girdi araya ve bugün sabah 81,2 ile İsveç'e başladım. Ayın 26sında tatile gideceğimm, onun için acil zayıflamam lazımm :)) İlk defa İsveç yapacağım umarım güzel sonuç alırım.. Boyum 1.76 olduğundan eğer 76 kg olabilirsem bana yeter :) O zaman balıketli oluyorum güzel oluyorum :) Hadi bismillah o zaman :)

Benim de diyette 2.gunum kızlar dün başladım. 70.8 olarak bugün 69.9 hedefim 64 :)gerçekten kilo verdiren bi diyet .Diyet arkadaşlarımı bekliyorum yanima:))

Bende yarın başlıyorum kızlar hadi hayırlısı 3 kilo verebilirsem ne mutlu bana

Evet kızlar 1. Gun iyi geçti diyebilirim
Zaten yaklaşık 2 aydır diyette idim o yüzden midem kuculmus . Cok zorlanmadım dun . Bugün 2. Günüm yine evdeyim hadi bakalım. Kaldı 11 gün .

Evet kızlar bugün 3. Günüm isvec diyetinde. Dün 67. 1 dim bu sabah 66.5
Fena değil henüz zorlanmadım
Bu aksam spor yapabilirim
12 de kocaman göbek marul ile yapılmış kocaman bi salata ve 1 haslanmis yumurta yedim
Aksama bir meyve koymuşlar muhtemelen onu da şeftali yapacağım spordan sonra .
Bana iyi geldi bu diyet çünkü çoğu zaman ne yapacağımı bilmiyordum yani 7 kilo vermiştim 2 ayda ama şimdi 18 günüm var ve 2 kilom kaldı bi liste olunca elimde sürekli düşünüp durmuyorum
Çünkü çalıştığım için sürekli evde olamıyorum o yüzden öğünler zor oluyordu
Şimdi çok daha rahatim
Kaldı 10 gün

Kızlar Merhaba.
Bu sabah 65.8 çıktım.
4. Günümdeyim. Bugün
Menü zayıf olduğu için akşam spor yapmayı düşünmüyorum.
5. Günün menüsü güzel ama yarın Karnım biraz doyacak ;)
Bugün dayanmam gerekiyor.
Saat 1 de yumurta ve peynir i yedim
Havuç u da 4 te yiyeceğim
Saat 7 de de yoğurt yerim biraz .
Sonra uyurum dün gece çok Şimşek çaktı hiç uyuyamadim. Bugün uyumak istiyorum.
Bu diyet beni 64 e düşürse yeter .
Sonra tatile 1 haftam kalıyor onda da hurma diyeti düşünüyorum.
Bugün 4. Günümdu.
Kaldı 9 gün .

Kızlar Merhaba yağmurlu bir günden :)
Bugün 5. Günüm isvec diyetinde.
Bu sabah 65.3 çıktım.
Bugün biraz zorlandim ama devam etmem gerekiyor.
Bugün canım poğaça filan inanılmaz istedi. Biri gözümün önünde yedi yaaa.
Ama 1 hafta kaldı dedim dayandim.
Sabah havuç vardı ama canım kahve istedi kahve içtim bende.
Öğlen kocaman bir kase salata ve 200 gr biftek yedim.
Aksam spor yapmayı düşünüyorum .
Sporu en erken 7 de yapabiliyorum o yüzden akşam yemeği pas oluyor ya.
7 de spor olunca en az 8 buçuk ta yemek yiyebilirim w o da çoook geç oluyor ..
Neyse olmadı 4 buçuk ta yerim ton baligimi.
Yada 5 te yerim 8 de spor yaparım.
3 saat olmalı arada .
Bakalım yarın kaç çıkacağım.
8 gün sonra 64 e dussem çok iyi olur çünkü 2 hafta var tatile gitmeme.
63 le gitmek hedefim.
Kaldı 8 gün.

Bende kacamaklarla iki gunde 1.400 gram verdim üçüncü Gün bozdum ve 300 gram aldim baya da abarttim hani. Su ana kadarki en etkili diyetlerden o yüzden bugün ilk günden yine başladım.

Bende yarın başlamayı düşünüyorum 58-59 kilolardayim evde tartı olmadığı için tartilamiyorum inşallah gozle gorulur değişim yasarim

Bu diyette su kati yumurtanin alternatifi var mi? Yumurta ekmeksiz mumkun degil yiyemem. Dahadogrusu yumurta yemem.

tavada yağsız şekilde suyla omlet tarzı yapabilirsin canım ben öyle yapıyorum bir çay kaşığı teryağı yetiyor
Ben direk yumurta yiyemiyorum yani yersem de ancak bol ekmekle o da bu diyete olmaz belki yerine biftek tavuk filan koyulsa olur mu protein sonucta bakalim. Malzemeleri alabilirsem yarin baslarim.

Ya ben diyete bugün başladım ama çok kotu bisey yaptım öğlen saat 12 de yemek yedim şimdi de basım çok döndü bende 1 küçük kase mercimek çorbasıyla yarım porsiyon kabak yemeği yedim ama kendimi çok suçlu hissettim acaba diyeyim bozulmuş mudur yoksa bu öğünü akşam yemeginemi sayayim ama akşamda acikirim nolcak yaa :cry::mad::KK61:

Back
X