Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
beni sevmiyor musunuz?![]()
küstüm oynamıyorum![]()
bunu da gözde hanımlar ve yelda hanımlar başta olmak üzere tüm topik sakinlerine armağan ediyorum..
Candan Erçetin - Söz Vermiştin - YouTube
söz vermiştiniz banaa yanı başımda zayıflamayaaa![]()
ahahahaha gulsu oldurdun beni yaaaaa..sen de siyirdin sonunda benim gibihoşcakalın..
bir dost amancia..![]()
ahahahaha gulsu oldurdun beni yaaaaa..sen de siyirdin sonunda benim gibiiki gundur hep.kisisel.bakimla falan ugrastim,dun gece sewgilim geldi sukur,ama hala gorusemedik.ayrica bgn doum gunum,tebriklerinizi kabul ediorum
![]()
![]()
Merhaba Arkadaşlar ben de 61 kilodayım fakat 55e düşmek istiyorum diyeti tma olarka uyuglasam nekadar sürede bu kiloya düşerim. boyum 167
kızzzzz Allah cezanı vermesin kızzz bu neee ıyyykk migdem kaktı ahahahahahaha![]()
gözdecim nice mutlu yıllara Allah uzun sağlıklı mutlu ve fit bi ömür versin ins sana :)
melikecim kendine ii bak simdiden gözün aydın grs :))
ben 75 olmusum :) 20 gün oldu bugün tam diyete baslayalı 7 kilo vermişim ama son 2 gündür cok halsiz hissediyorum oruçken daha az yerken bile böle olmuyodu napacam bn ya![]()
indir midene cnm yaaa ..bugunde kendine ödül vermiş gibi düşün..yarın kaldıgın yerden devam..............kızlaar bana yardım edin yaaa annem sahura kıymalı pide sölemiş netten baktım 500 kalori bn napıcaamm![]()
indir midene cnm yaaa ..bugunde kendine ödül vermiş gibi düşün..yarın kaldıgın yerden devam..............
tesekkr edrim canm sahurdan sonra bi saat filan yürüsem yanar mı![]()
yarısını ye bari
bende bugün iftardan sonra çikolata yedim((((