• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Isveç diyeti kraliçeleri:yarışa hazır mısınız?

topiğe nazar değdi kursun döktürelim yoksa yakında helvasını kavurup yemek lazım diyetlerde gtcek

Merhaba Arkadaşlar ben de 61 kilodayım fakat 55e düşmek istiyorum diyeti tma olarka uyuglasam nekadar sürede bu kiloya düşerim. boyum 167

beni sevmiyor musunuz? :30:

küstüm oynamıyorum :43:

bunu da gözde hanımlar ve yelda hanımlar başta olmak üzere tüm topik sakinlerine armağan ediyorum..
Candan Erçetin - Söz Vermiştin - YouTube

söz vermiştiniz banaa yanı başımda zayıflamayaaa :43:

hoşcakalın..
bir dost amancia.. :54:
ahahahaha gulsu oldurdun beni yaaaaa..sen de siyirdin sonunda benim gibi :D iki gundur hep.kisisel.bakimla falan ugrastim,dun gece sewgilim geldi sukur,ama hala gorusemedik.ayrica bgn doum gunum,tebriklerinizi kabul ediorum :D :D

ahahahaha gulsu oldurdun beni yaaaaa..sen de siyirdin sonunda benim gibi :D iki gundur hep.kisisel.bakimla falan ugrastim,dun gece sewgilim geldi sukur,ama hala gorusemedik.ayrica bgn doum gunum,tebriklerinizi kabul ediorum :D :D

bebegim dogum günün kutlu olsun iyiki dogmuşsun gözün aydın haftaya bugün benim aşkımda gelmiş oluo:)kızlar ben önümüzdeki haftaya kadar yokum çarşamba girip gelişmeleri yazarım kilomu aşkımın karşısına kaç kilo ile çıkacagımı kendineze iyi bakın diyete devam önümüzdeki çarşamba görüşürz hepinizi öptümmmmmm

$388090_10150427254383480_1872519632_n.webp
:54::54::54::54::54::54:

kızzzzz Allah cezanı vermesin kızzz bu neee ıyyykk migdem kaktı ahahahahahaha :1:
gözdecim nice mutlu yıllara Allah uzun sağlıklı mutlu ve fit bi ömür versin ins sana :)
melikecim kendine ii bak simdiden gözün aydın grs :))
ben 75 olmusum :) 20 gün oldu bugün tam diyete baslayalı 7 kilo vermişim ama son 2 gündür cok halsiz hissediyorum oruçken daha az yerken bile böle olmuyodu napacam bn ya :(

Merhaba Arkadaşlar ben de 61 kilodayım fakat 55e düşmek istiyorum diyeti tma olarka uyuglasam nekadar sürede bu kiloya düşerim. boyum 167

2 haftada düsersin ama eger kilo vermek için acelen yoksa daha doyurucu diyet yap derim cünkü kilon cok deil normal bnce cnm

kızzzzz Allah cezanı vermesin kızzz bu neee ıyyykk migdem kaktı ahahahahahaha :1:
gözdecim nice mutlu yıllara Allah uzun sağlıklı mutlu ve fit bi ömür versin ins sana :)
melikecim kendine ii bak simdiden gözün aydın grs :))
ben 75 olmusum :) 20 gün oldu bugün tam diyete baslayalı 7 kilo vermişim ama son 2 gündür cok halsiz hissediyorum oruçken daha az yerken bile böle olmuyodu napacam bn ya :(

çok iyi değil mi :27: bakalım gözde ne diycek :27:
waawww maşallah hayatım harika vermişsin! :nazar:

kızlaar bana yardım edin yaaa annem sahura kıymalı pide sölemiş netten baktım 500 kalori bn napıcaamm :(

tesekkr edrim canm sahurdan sonra bi saat filan yürüsem yanar mı :(

bilemiyorum cnm klori hesaplamasını ..ne kadar harakete göre ne kadar yanar die.... dün bende dayanamadım baklava yedim 4 tane:S bugunde sekerli şeylerden üzak tuttum kendimi.kafama göre hesap kitap yapıyorumm:)) dengeliyorum kendimi.
pideyi az yemeye çalış yürüyüşte yap sonra yat aşşa:)))))yandıgı kadar artıkkk :)))

Kizlaaarrrr hepinize cok tesekkur ederiiiimm,hepinizi sewiorum :))
yelda harikasin tatlim,7 kg hem de 20 gunde ck ii.gulsunun doumgunumu kutlama sekline ben bayildim :D
kusura bakmayin.bgn giremedim.topige,malum.sewglm.geldi hep onlaydim.hepinizi opuorum.muaaahhhh

Back
X