Isveç diyeti kraliçeleri:yarışa hazır mısınız?

bugün 2.günüm 800gr. vermişim:124:,çok ödem var vücudumda her yerim şiş bi de adetliyim sanırım ondan bu kadar
fazla gitti ilk gün

Son düzenleme:
isveç diyetine ikinci kez başladığımda malesef yine uyamadım

kayınvalidem ve annem bendeler kış hazırlıkları yapıyoruz (salça, tarhana, erişte, yufka, kahvaltılık acı sos) ee bukadar iş içinde nasıl yapayaım isveç diyeti

ama yediklerime dikkat ettim :)) sadece 1 tane gözleme yedim ve bu hareketlilik ile yine 61,800 gördüm tartıda

kış hazırlıkları bittiğinde sıkı bir şekilde uygulayacağım bu liste kesin kilo verdiriyor

kızlar merhaba ben geldim kocaman 1 ay geçti isveçe yarın başlamak istiyorum tekrardan 13 gün sonra yurda dönücem dönmeden son kez yapmak istiyorum daha önce 2 kere başladık ama tam sürdüremedm bakalım yarın başlayıp sürdürebileceknym

bende varim bugun basladim isvec rejimine 13 gun devam edecegim baslangic kilom 87.5
2 ay once 82 kiloya kadar dusmustum su bogazimi bir tutamiyorum yaaaa

canım bende öyleyim 85 den 72 kilolara kadar düştüm şimdi yine aldım canım sıkılınca direk bişeyler yiyorum.yarın bende başlıyacagım sen ilk günü atlatmışsn darıısı başıma inş bu sefer bu diyeti tam uygulayabilirim çünkü gerçekten çok gzl kilo verdirio bu diyet

kızlar bu kadar aç kalmaya nasıl dayanıyorsunuz ya =( peki bu kadar kısa zamanda bu kadar kilo vermek zararlı olmaz mı acaba vucüt çirkin görünmez mi? bir de kahve türk kahvesi mi sütlü kahve mi

benbugun 3.günümü bitirmek üzerim akşam yumurtanın yanında yeşil salata yapamadım domates salatalık doğradım ayrıca salm yoktu avuç içi kadar haşlanmış tavuk yedim çok mu bozdum acaba?

74 le basladım kızlar valla isvecle verdiğim 6 kilodan sonra bayram girdi o arada durdu aynen kilom ama ne aldım ne verdim dikkatte ettim sayılır sonrasında biraz biseyler sebze filan ekleyerek devam ettm suan 66 ya dustum bakalım ama yeme alıskanlıgım tamamen degişti her ögunde ekmeksiz yemek yıyemeyen ben suanda ekmekle yemek yemiyorum aramıyorum bile. ayrıca tuz konusundada takıntım vardı tadına bakmadan tuzumu atardım yemegime artık haslanmıs yumurtaya bile tuz atmıyorum yalnız simdi dukan diyetine baslamak istiyorum deneyimli olan arkadaslar yardım ederse sevirim :) hedef 60

canım bende 73le başladım 1.70 kilom 6. gün tartıldım 3 kilo vermişim birde sonda tartılıcam inşallah bir 3 kilo daha vermiş olurum senin gibi.

zaten çok su içiyorum 3 litreyi buluyor günlük o konuda sıkıntım yok. ama 2-3 kez kaçamak yaptım sen yapmışmıydın?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…