Isveç diyeti kraliçeleri:yarışa hazır mısınız?

ayy ne güzel canım darısı başıma :)) ben de 60 lı kiloları görür müyüm acaba

görürüz inş cnm neden görmeyelim

buarada isveçle ilgili arkadaşlara söylemek istediğim bişi war.ben bu diyeti yapmadan öçnce ne yalan söyleyeyim en büyük korkum diyet bittiği anda werdiğim tüm kiloları fazlasıyla geri almaktı.diyet biteli yaklaşık bi ay oldu.kg almadım aksine üstüne 3 .5 kg werdim,dört dörtlük diet yapmadım ama sapıtmadım da.diyetteki bi insanın yememesi gereken şeylerden uzak durdum.protein ağırlıklı beslenmeye çalıştım falan filan.bnm gibi endişe taşıyan arkadaşlara yardımcı olur umarım

canımm süpersin çok sevindim. kaç oldun şimdi?

bende isvecle bıkaç ay önce güzel kilolar verdim
yarın tekrar baslamak ıstıyorum
hedefim 6 kilo vermek ama malum ramazandan cıktık
zaten metebolizma bı saskınlık yasadı
simdi ısveclede sasırtmak ne kadar mantıklı! bilemıyorum
yanı kılo verebılırmıyım o acıdan ne kadar mantıklı
ama ben yınede baslıycam yarın

kızlar daha önce yazmıştım.67 kilo ile isveç diyetine başladım 6 günde 2 kilo verdim,sporda yapıyorum,ilk günler çok halsizdim hiç birşey yapamadım,şimdi arada küçük bir meyve yiyorum,aç yatıp sabahta sadece kahve içmek zorladı beni,ama yine de pek diyetin dışına çıkmadım,bakalım devam edicem 13 gün tamamlanana kadar.

Günaydın İsveç Diyet Grubu,

Size sormak istediğim birkaç şey var. Aslında bende bugün başlayacaktım ama sonra vazgeçtim. Ispanak yerine evde kabak vardı ondan yesem mesela? Kahve sade mi? Sütlü ya da latte olur mu? Kırmızı et şart mı? Tavuk falan olur mu?

ben çok küçük değişiklikler yapıyorum,sütlü kahve içiyorum,içine tatlandırıcı atıyorum,öğlen ve akşam menüleri yer değiştirebiliyor,bazen o öğünde sadece yoğurt yiyorum,içine nane atıyorum,mutlaka yeşil çay içiyorum,8.günüm bugün 3 kilo verdim

Merhaba İsveç diyeti grubu bende ne zamandır böyle bir diyet arıyordum. Koskoca bir yılda sporla ancak 6 kilo verdim. 6 kilo daha vermek istiyorum, bu yüzden bu akşam bu diyete başlıyorum.

yoğurduma baharat katarak yiyırum:) aslında kırmızı biber, nane, karabiber, tuz bütün yemeklerimde kullanıyorum günde 3 litre su içiyorum, elimden geldiğince çok hareket ediyorum hedefim 50 ama 60 ın altına düşeceğim günleri bekliyorum

ben yine geldim bayram öncesi isveç diyet listesine tam uyamadanda olsa 13 gün uyma çabamla 3 kilo vermiştim

bayramda bu 3 kilonun 1,5 kilosu geri geldi kısa bayram tatilinde dikkat etmem çor zordu ve napim almışım yine (((

bu gün tekrar başladım ve bu sefer tam uyucam bu günkü başlangıç kilom 63,5 bakalım bu sefer kaç kilo verebilice ayrıca 13 gün boyunca tartılmama kararı aldım çünkü duraklayınca moral bozuyor tartılmak

kaçamakta yok kesin kararlıyım bu sefer........................

Herkese merhaba =)

İsveç diyeti bittikten sonra bayramda güzel bir tatil yaptım, annemin kucağından işe geri döndüm. Bahar-güz geçişinde de bir detoks olsun diye ve kalan bir iki kiloyu da veririm belki diyerek master cleanse-limonata diyetine başladım. Diyette bahsedilen herşeye uyarak (organik malzeme, akçaağaç şurubu, bitki çayları, tuzlu su vb) 10 gün devam etmeyi arzu ediyorum. Bundan sonra da ilgili başlık altında deneyimlerimi paylaşmaya devam etmek istiyorum.

İsveç diyetine devam eden siz hanımlara da başarılar diliyorum ve sabrınızı tebrik ediyorum =) Zira çok zor olduğunu kendimden biliyorum...

Son olarak; ne kadar zorluk çıkarırsa çıkarsın şu hayat ve kilolar, önümüze, sabırla devam devam devam diyorum, eminim herşey sonunda harika olacak!! =)

herkese mutlu günler!!

slm kızlar bende daha önce 13 gün yapmıştım ve ilk 7 gün 2.5 kilo verdim sonra 500gr vererek 3kilo verdim toplam. ama 7.günden sonra birebir uymadım o yüzden sanırım 2,3 ay önce yapmıştım ve yarın tekrardan başlıyorum yokmu benle başlayan destek olcak olan...
ıspanak olmadığı için kabak yicem çok fark etmez sanırım birde ben burdaki isveçi değilde yabancı bi siteden bulduğum isveçi yapmıştım sadece 2,3 şey farklı onun dışında aynıydı şimdi burda yazanı tam olarak uygulucam 93 kiloyum 85 e düşermiyim acaba 13günde?günde 30,40dk. spor yapıcam.8kilo versem süper olur 2 yıldır 90ın altına düşemedim 91 ile 99 arasında gidip geliyorum.67 kilo ile evlendim 3.5yılda 99 a çıktım.son altı aydır 92,93,94 oluyorum.1ayda hedefim 80 kilo....bnm gibi kilosu olupta veren var mı acaba 5 haftada 13 kilo biliyormusunuz yoksa ben imkansızı mı istiyorum...

ee kızlar sonradan korunmak için ne yapacaksınız ? birden normal öğünlerle yemeye başlarsanız alırsınız gibi..?

Kizceler

Eveet bende yaklasik 2-3 sene önce 45-46 kiloydum 48 fln derken gectigmiz kasim ayinda 56 ya kadar ciktim, suan 51 kiloyum hedefim 46-47 civarinda bir kilo, ama ben hizla zayiflayip sonradan kilo almak istemedigimden puan diyeti olan weight watchersi uygulamaya basladim diyetisyen esliginde haftada 3 defa spora gidiyorum, 1 defa zumba fittnes yapicam aslinda pilatesde düsünüyorum ama bakalim , o yüzden bu diyet bana fazla sagliksiz olur degilmi ?? :)

bende başlıyorum yarın.
hedefim 7 belki 6 kilo vermek.sonra bir daha kilo vermem gerekmeyecek bu sefer uyacağım !

çok ciddiyim son 5 gündür 5 kilo kadar aldım.
ve ilk başlangıç kiloma bakıp 7 gün bir daha bakmamaya karar verdim.duruma göre artık en son 7.gün bakacağım

Son düzenleme:
Merhaba,
Uzun zamandır siteyi takip ediyorum fakat yeni üye oldum
Ben 16 yaşındayım 60 kiloyum ve boyum 1.64
Zamanında Dukan diyeti yaptım ama okul nedeniyle pek ilerlemedi yinede yazın 5 kilo vererek 65den 60a düştüm okul açılmadan 3 kilo daha vermek istiyorum sizce bu diyetle benim kilomda biri kolay verebilir mi
Birde ben o kadar ağır dayanabileceğimi sanmıyorum birkaç değişiklik yapmam sorun olur mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…