• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Isveç diyeti kraliçeleri:yarışa hazır mısınız?

lise aski cnm,9. Yilimiz masallah deyin :)

masallah kız bizimkide orta okul askı bben orta okuldan beri seviyodum askta hersey mübahtır dedim asıldım canıma cokta dua ettim 5 yıl ugrastım sonunda sevdi beni simdi 4. yılımız mas okul bitsin direk evlencez bizde Allah hepimizi mutlu etsin :54:

masallah kız bizimkide orta okul askı bben orta okuldan beri seviyodum askta hersey mübahtır dedim asıldım canıma cokta dua ettim 5 yıl ugrastım sonunda sevdi beni simdi 4. yılımız mas okul bitsin direk evlencez bizde Allah hepimizi mutlu etsin :54:

sana da masallah cnm tesk ederim :) azmine de hayran kaldim,helal olsun sana,gercekten de askta we sawasta hersey mubah :))

aynen canm katılıyorum :) zayıflamamda onun için tabi kendim içinde zayıflıyorum ama ne zamn kaçamak yapacak olsam daha güzel görünmeliyim diyorum o beni böle cok sevdiğini sölüo ama olsun :)

aldatıldım :27: ayrıldık :27:
bu 2.evliliğim oldu canım :55:

yapma ya,inanamiorum bu erkeklere ne istediklerini bilmiolar.umarim yeni ewliliginde yakalarsin mutlulugu cnm.bizim liseden bi cift arkadasimiz wardi ewlendiler,kiz hamile,kocasi bunu catir catir aldatmaya basladi,inanamadim,okadar mucadele werdiler yillardir beraberler.cok uzuldum.insan karisina nasil kiyar hic anlamiorum.ayrilmakla da iyo yapmissin bence,bi kere olan seyin.illa ki dewami gelir,

Demek ki bu erkekler esleri hamileyken kuduruolar.nasi bi wicdansa artik,resmen bebeklerine de hakaret nese konusmayalaim bunu kimsenin cani sikilmasin,hayat herseye ramen guzel ;)

Melike nerelerdesin acaba :/

bebegim buralardayım telle konuşuordm nasıl derin konulara girmişsiniz Allah islah etsin aldatan erkegi çok korkarım aldatılmaktan yaşamasn kimse...
ayyy bende söylemek istiorm benimde aşkımla 4 sene dolacak lise 3 den beri devam ediyor çok seviyorummm aşkımı çokkk çokkk canım sevgilim :):)atarsa 16

ramazanda nasıl isveç yapcaz kızlar?

ya tutmucaksin oruc canim yada aksama kadar yatip sabaha kadar oturcaksin,iftar sofrasinda diet kahwaltini.yicen :)
buarada bu diette zorlananalara bi onerim war.ben diorumki diyet menusunu bolelim.soyleki.mesela sabah kahwe we kizarmis ekmek war ya kahwemizi icelim bi saat snra ekmek yiyelim.ogle yemeginde etimiz we salatamiz war yarisini yiyelim,bi saat snra geri kalanini yiyelim.ben bgn bole yaptim,cok rahat gecti gunum

ya tutmucaksin oruc canim yada aksama kadar yatip sabaha kadar oturcaksin,iftar sofrasinda diet kahwaltini.yicen :)
buarada bu diette zorlananalara bi onerim war.ben diorumki diyet menusunu bolelim.soyleki.mesela sabah kahwe we kizarmis ekmek war ya kahwemizi icelim bi saat snra ekmek yiyelim.ogle yemeginde etimiz we salatamiz war yarisini yiyelim,bi saat snra geri kalanini yiyelim.ben bgn bole yaptim,cok rahat gecti gunum

bende öyle genelde bölüyorum canım kahvenin yanında kızarmış ekmek yenmez zaten ben onu başka şeyle degerlendiriorm mesala :)

bebegim buralardayım telle konuşuordm nasıl derin konulara girmişsiniz Allah islah etsin aldatan erkegi çok korkarım aldatılmaktan yaşamasn kimse...
ayyy bende söylemek istiorm benimde aşkımla 4 sene dolacak lise 3 den beri devam ediyor çok seviyorummm aşkımı çokkk çokkk canım sevgilim :):)atarsa 16

hgeldin cnm,gozlerimiz yollarda kaldi :)) sana da masallah o halde,ne guzel hepimizin istikrarli uzun iliskileri war,hicbirimizin mutlulugu bozulmasin :)

canım ben mesala şöyle düşünüyorum öğleyi sahurda akşamı iftarda kahveyi iftardan 1 kaç saat sonra meyve varsa o gün oda o şekilde :)birergün önceden yazarız olmazsa hayatım şu saatte yiyelim die:)

evt sevdim bu fikri ama suda içmiyoruz ya oruçta kızlar bence bir iki parca az az artırada biliriz çünkü bölede saglık gidebilir. normal günde su da içtigimizden en azından halsizlik olmuyo

Back
X