benim 78.2 canım..
aa iyiymiş. çok incesin canımm sağ ol
siz nasıl tanıştınız yahu![]()
lise aski cnm,9. Yilimiz masallah deyin :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
benim 78.2 canım..
aa iyiymiş. çok incesin canımm sağ ol
siz nasıl tanıştınız yahu![]()
maşallahh
ahh ahh bizimki de lise aşkıydı...![]()
masallah kız bizimkide orta okul askı bben orta okuldan beri seviyodum askta hersey mübahtır dedim asıldım canıma cokta dua ettim 5 yıl ugrastım sonunda sevdi beni simdi 4. yılımız mas okul bitsin direk evlencez bizde Allah hepimizi mutlu etsin![]()
aa gercekten mi ne hos.nasil gidior peki,degisior mu ewlenince
aldatıldımayrıldık
bu 2.evliliğim oldu canım![]()
hadii yaa canm hayırlısı olsun :s
aldatıldımayrıldık
bu 2.evliliğim oldu canım![]()
Melike nerelerdesin acaba :/
ramazanda nasıl isveç yapcaz kızlar?
ramazanda nasıl isveç yapcaz kızlar?
ya tutmucaksin oruc canim yada aksama kadar yatip sabaha kadar oturcaksin,iftar sofrasinda diet kahwaltini.yicen :)
buarada bu diette zorlananalara bi onerim war.ben diorumki diyet menusunu bolelim.soyleki.mesela sabah kahwe we kizarmis ekmek war ya kahwemizi icelim bi saat snra ekmek yiyelim.ogle yemeginde etimiz we salatamiz war yarisini yiyelim,bi saat snra geri kalanini yiyelim.ben bgn bole yaptim,cok rahat gecti gunum
bebegim buralardayım telle konuşuordm nasıl derin konulara girmişsiniz Allah islah etsin aldatan erkegi çok korkarım aldatılmaktan yaşamasn kimse...
ayyy bende söylemek istiorm benimde aşkımla 4 sene dolacak lise 3 den beri devam ediyor çok seviyorummm aşkımı çokkk çokkk canım sevgilim :):)atarsa 16
canım ben mesala şöyle düşünüyorum öğleyi sahurda akşamı iftarda kahveyi iftardan 1 kaç saat sonra meyve varsa o gün oda o şekilde :)birergün önceden yazarız olmazsa hayatım şu saatte yiyelim die:)