• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Isveç diyeti kraliçeleri:yarışa hazır mısınız?

hoş buldum canm Allah kolaylık versin yatmak isteyene bizim bölümü öneririm beyazları bile siyah yapar :)
ama bende meslekte cok çekicem bıcırıklardan :)

hoşgeldin canım emin olki kesinlikle pazartesi 91 göreceksin hatta bence 89 olcaksın bende sana demiştm diyecegim:)yeterki bozma çok gzl kilo verdirio

canım çok teşekür ederim şu 90ları bir terk etsem ama başaracam 2 ay öncesine kadar 102 kiloydum 92 de geçecek gün gelecek 70leri göreceğim inş. umarım herkes istediği kiloya ulaşır.bende kendimi tanıtayım 23 yaşındayım ankarada yaşıyorum devlet memuruyum .

canım çok teşekür ederim şu 90ları bir terk etsem ama başaracam 2 ay öncesine kadar 102 kiloydum 92 de geçecek gün gelecek 70leri göreceğim inş. umarım herkes istediği kiloya ulaşır.bende kendimi tanıtayım 23 yaşındayım ankarada yaşıyorum devlet memuruyum .

harikasin,102 den 90 a dusmussun,zaten basarabildigini gostermissin kendine harikasin,ayakta alkisliorum seni ki hatirliorum ben seni daha once de tebrik etmistim :) ben inaniorum,70 ler surda dursun,sen 65 lerid de goreceksin,hep birlikte gorcez :)seni tanidigimiza mutlu olduk buarada :)

Arkadaslar birazdan baslangic kilo guncellemesi yapicam,birikmeden yapalim,yanlis olan warsa uyarirsiniz beni we yazmayan warsa yazsin lutfen.tesekkurler

mutluluklar canımm :16::16: kardeşim maltepe de.

tesekkurler canim,az kaldi sikioruz disimizi.himm maltepeyle ortak hocamiz war mi acaba,genelde ankara unw we dokuz eylul agirlikli hocalarimiz.su yuzden diorum,sanirim kardesin alt sinif,ortak hocamiz warsa ben ona burda sordugu sorulari weririm,klawuz olur kardesin icin

Arkadaslar birazdan baslangic kilo guncellemesi yapicam,birikmeden yapalim,yanlis olan warsa uyarirsiniz beni we yazmayan warsa yazsin lutfen.tesekkurler
benim 78.2 canım..

tesekkurler canim,az kaldi sikioruz disimizi.himm maltepeyle ortak hocamiz war mi acaba,genelde ankara unw we dokuz eylul agirlikli hocalarimiz.su yuzden diorum,sanirim kardesin alt sinif,ortak hocamiz warsa ben ona burda sordugu sorulari weririm,klawuz olur kardesin icin

aa iyiymiş. çok incesin canımm sağ ol :16::16:
siz nasıl tanıştınız yahu :54:

Back
X