bende geldimm verdiğiniz kiloları görünceee :) merhaba kızlar adım yelda ünv 1. sınıf okul öncesi öğretmenligi okuyorum hedefim tickerımda var zaten :)
hoşgeldin gelecekteki meslektaşım:) (sınıf öğretmeniyim bende )
vericez kiloları elele :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bende geldimm verdiğiniz kiloları görünceee :) merhaba kızlar adım yelda ünv 1. sınıf okul öncesi öğretmenligi okuyorum hedefim tickerımda var zaten :)
kızlar bu kilo cetveli var ya, ticker
nasıl yapıcam ben onu?
benim de kardeşim hukuk bölümünde :))
sorma canım yaa spordan beter yoruyolar :)
hoşgeldin gelecekteki meslektaşım:) (sınıf öğretmeniyim bende )
vericez kiloları elele :)
tahmin edebiliprum,kuzenimin ikizleri war aman allahim :)
oyle mi,kardesine de allah yardim etsin ogalde cnm,resmen yaslandim ben,cok yiprandim bu bolumde
hosgeldin yeldacim aramizainsallah canım yarın baslıcam bende valla mükemmel yorumlar var yaa cok heycanlandm :)
öyle mi canımm :26: kaçtasın hangi üni![]()
son sinifim cnm,near east te okuorum kktc.de. Cok yiprandim gercekten cok zor bi bolum,asosyal olup gece gunduz sadece huk calismak gerektirior.bu bolume ilk girdigimde bi tane beyaz wardi sacimda simdi sayamaiorum,moralim bozuluo
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari/32323-kilo-cizelgesi-nasil-yapilir.html ben burdan yaptım canım ama asgıda yazan yeni kural varya ordan yap
olsun canım bitmiş zatenn![]()
canim,insallah bitsin bitsin de ewleniym artik,adam beni.bekleye bekleye yaslandi))
aa hayırlı olsun.. o napıyo? :)
özel harekatci canim o,jamyo mezunu,dogu gorevi bitior 11 gun snra sukur.nuarada kardesin hangi unwde?
hoşgeldin canım emin olki kesinlikle pazartesi 91 göreceksin hatta bence 89 olcaksın bende sana demiştm diyecegim:)yeterki bozma çok gzl kilo verdirio
canım çok teşekür ederim şu 90ları bir terk etsem ama başaracam 2 ay öncesine kadar 102 kiloydum 92 de geçecek gün gelecek 70leri göreceğim inş. umarım herkes istediği kiloya ulaşır.bende kendimi tanıtayım 23 yaşındayım ankarada yaşıyorum devlet memuruyum .
mutluluklar canımmkardeşim maltepe de.
benim 78.2 canım..Arkadaslar birazdan baslangic kilo guncellemesi yapicam,birikmeden yapalim,yanlis olan warsa uyarirsiniz beni we yazmayan warsa yazsin lutfen.tesekkurler
tesekkurler canim,az kaldi sikioruz disimizi.himm maltepeyle ortak hocamiz war mi acaba,genelde ankara unw we dokuz eylul agirlikli hocalarimiz.su yuzden diorum,sanirim kardesin alt sinif,ortak hocamiz warsa ben ona burda sordugu sorulari weririm,klawuz olur kardesin icin