• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Isveç diyeti kraliçeleri:yarışa hazır mısınız?

hosbuldm merhaba boyum 1.60 kılom 51.3 du en son . daha dogrusu 60 dm 2 kılo bıkaç ay once gecen ay da 2o gunde 58 den 51 e dustm ama kaldm öle daha fazla zayflayamıorum . ıdeal kılom 45 dı benm smdı 46 .47 olmaya calısıorm eylule kadar vermem gerek :(
çok deilmiş tatlım yaa sıkma cannı hem fotolara baktım da hiç öle göze batmıyo cok takıntı yapma biraz dikkat etsen gider insallah tabi bünyede önemli ama ben o yagları kullandım bi günde 3 cm gtti onuda tavsiye ederim bnm simdi cıkmam lazım artık bizimlesin zaten konusuruz hep:)

slm kizlar
ben bu dieti carsamba yaptim cumartesi bitirdim yani 4 gün yaptim, fakat bir gun haric diger günler kahvalti yapmadim cunki sicak sularimi icip spor yapana kadar öglen oluyodu.
SONUC: 3,5 kg
ayran detoks sonucu kızlar

gözdecim çorbayı yaptım çok fazla oldu ama tadı güzel içtim içtim şiştim valla 2 gün aç kalacagımızı zanetmiorm çok doyurucu bir çorba

çok deilmiş tatlım yaa sıkma cannı hem fotolara baktım da hiç öle göze batmıyo cok takıntı yapma biraz dikkat etsen gider insallah tabi bünyede önemli ama ben o yagları kullandım bi günde 3 cm gtti onuda tavsiye ederim bnm simdi cıkmam lazım artık bizimlesin zaten konusuruz hep:)

gram dahı veremeyınce sankı hc veremeyecekmısım gbı gelıor ne kadar zor aslında su kılo olayları yaa :( tmam canm grsruz :))

günaydın canım dün kardeşimin dogumgünüydü yalan oldu diyet ne varsa yedim off 3 günde 1 kilo gidio 1 günde 3 kilo gelio bu nasıl bişey

simdiye kadar keyfi bişe kaçırmadım ama artık yeter yaaa hiç bişe yemiyorum arkadas bi 75 i bile göremiyorum bnm de kaçırmama az kaldı:(

canım sabretmişsin kaçırmamışsın sakın kaçırma pişman olursun ben cok pişmanım sevgilime kavyşuyum ondan sonra hiç böle boş diyetlerle ugraşmıyacagım yavaş yavaş kalan kilomu verecegim sıkıldım yeter stres yüzünden bu kadar kaçamak oluo onu yeme bunu yeme aklımızın hep bir köşesi yersek kilo ne zor iş ya zayıflamak bııktım bıktım bir lokma ile 1 kilo alıorm nasıl bir vucüt

Kizlaaarrr benayran corbasi yapamadim,bigday war saniodum yokmua ewde.ben de pirinc lapasini deniorum bakalim.yaglara gelince... cix,solemicem wazgectim,biraz meraklanin ;-)

cnm işte hızlı verdigimz zaman yiyince hemen hop geri alıyoruz vücut alısmadıgından yok kacrmıycam ama aklamı kacrmak stemiyorum gtsin artık su kilolar :( belli cnm mutlusun yağlar işe yaramıs demesende anladım :)

cnm işte hızlı verdigimz zaman yiyince hemen hop geri alıyoruz vücut alısmadıgından yok kacrmıycam ama aklamı kacrmak stemiyorum gtsin artık su kilolar :( belli cnm mutlusun yağlar işe yaramıs demesende anladım :)

dimi yaa hemen rengimi belli ettim :) 2 cm gitmia hayatim gobekten.bacagimi bilemiorum,cunku eaki olcuyu yazdgm kagidi bulamadim.bgn yine surucem,sen dun de yaptin mi?ay bi de yelda ne kadar kasindirio,yatamadim doru duzgun sabah kadar,en son sbh 7 de dayanamadim cikarip attim,ondan snra deliksiz uyumusum

Melikecim nasilsin?nasi gidio ayran detoxu?ben de pirinc lapasini yaptim ama beceremedim sanirim pilaw gibi oldu :D hr gun 1 cay bardagi yapiliomus ama okadar cok geldiki bitiremedim ben.bakalim.ins ii sonuclar aliriz

dimi yaa hemen rengimi belli ettim :) 2 cm gitmia hayatim gobekten.bacagimi bilemiorum,cunku eaki olcuyu yazdgm kagidi bulamadim.bgn yine surucem,sen dun de yaptin mi?ay bi de yelda ne kadar kasindirio,yatamadim doru duzgun sabah kadar,en son sbh 7 de dayanamadim cikarip attim,ondan snra deliksiz uyumusum

ohh ohh cnm masallah işe yaramasına sevndim valla bndende 2 cm daha gtmiş evt yaa hiç yanmıyo ama nasıl kasınıyorum anlatamam bitlenmiş gibiyim yaaa :))

yaaa 3 gündür bi kase corba bi kase salata sahurda iftarda oncaazla duruyorum yok arkadas ya 76 buçuk yada 77 :( bi kaç gündür sigarayı azltmak zorunda kaldım ondan mı oluyooo ki :(

ohh ohh cnm masallah işe yaramasına sevndim valla bndende 2 cm daha gtmiş evt yaa hiç yanmıyo ama nasıl kasınıyorum anlatamam bitlenmiş gibiyim yaaa :))
ewet cnm aynen,o serayi delip gecip tirnaklarimi etime saplamak istoorum.suan tek fantazim bu.ama olsun deger :))) burada sen bildigin bi beden inceldin farkidamisin:

işte geldim burdayımm :16::16:
yüzme kursuna başladı çocuklar ondan yoktum :27:
ne var ne yok napıyosunuz :29: vaay 2 cm hee gözde işe yarıyo demek :26:

ewet hayatim yaradi ya sen de yap.bi daa bukadar ozletme kendini,allam nasi da bicir bicir yuzucekler simdi onlar:)

ewet cnm aynen,o serayi delip gecip tirnaklarimi etime saplamak istoorum.suan tek fantazim bu.ama olsun deger :))) burada sen bildigin bi beden inceldin farkidamisin:

ewet hayatim yaradi ya sen de yap.bi daa bukadar ozletme kendini,allam nasi da bicir bicir yuzucekler simdi onlar:)

cnm insallah bi bedendir ama basen filan yok ya sadece göbekten gitti ve sıkılastı böle daha fit yaa güzel oldu sevdim bu işi :))

Back
X