Isveç diyeti kraliçeleri:yarışa hazır mısınız?

kızlar merhaba bende bugün isveçe başladım 92.6 kilo ile 15 dakika da ip atladım pazartesi ye kadar 91i görebilirsem çok sevineceğim herkese kolay gelsin

hoşgeldin canım emin olki kesinlikle pazartesi 91 göreceksin hatta bence 89 olcaksın bende sana demiştm diyecegim:)yeterki bozma çok gzl kilo verdirio

kızlar dolapta kıymalı sebzeli muhteşem bir makarna var aç değilim ama acayip canım istedi:)))
offfff
ama kendime hakim olmalıyım

Aaa kiziorum ama ne makarnasi yahu,iki catal makarna bizi yenecek mi?hedeflerimizden,psikolojimizden daha mi onemli.ne dedim ben,aynaya bakioruz bole zamanlarda we wucudumuza nasil hakaret ettigimizi hatirlioruz.dolabimizdaki icine giremedigimiz sahane kiyafetleri dusunuoruz,pes etmioruz yola dewam.edioruz ;-)

Melikecim bitanem bu arada sen her nekadar biraktim sifirdan basladim desende birakmadin aslinda cunku liste disina ciktin ama deli gbi spor yaptin.ben tartini cok.ii hatirliorum 3 gunde iki kilo wermistin,bn kacamak yapmadigim halde 4 gunde 2.kilo werdim.sen bosuna canini sikiosun tatlim,bisi kaybetmedin ben de senden cok guc aliorum,sen bisi yazmainca direncim kirilio.el ele halletcez kimse canini sikmasin :)

bende geldimm verdiğiniz kiloları görünceee :) merhaba kızlar adım yelda ünv 1. sınıf okul öncesi öğretmenligi okuyorum hedefim tickerımda var zaten :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…