Isveç diyeti kraliçeleri:yarışa hazır mısınız?

hadi yaa ciddimisin hiç duymamıştım.
müthiş ter atıyosun ama.
bi araştırmak lazım. tühhh ((

ewet harika ter atiosun we cok egleniosun.ama bana bi kac kisi bole dedi,iyi kas yapiomus,ama yagimizin kasa donusmesini su asamada istemeyiz die dusundum we biraktim,sen arastir hayatim belki da bana solenen yanlistir

Sen yine de bana bakma imkanin warsa bi uzmana danis,seneler once gittigim bi kondusyon salonunda kocum solemisti bana,ben de korktum

Sen yine de bana bakma imkanin warsa bi uzmana danis,seneler once gittigim bi kondusyon salonunda kocum solemisti bana,ben de korktum

şimdi baktım internetten birkaç yerden. bir yerde şey yazıyor; kalça, basen ve bacak yağlarını eritmek için step en iyi yoldur.
başka bir yerde de vücut geliştirenlere ellerinde dambıl alıp step yapmayı tavsiye ediyor. :) hangisine inanacağız :))))
en iyisi fazla abartmadan yapmak.

ewet cnm cok haklisin,kat`i bi bilgiye ulasmak zor,bence de

kızlar bugündr sitede oyuna takıldım çıkamıorm normelde pek sevmzdm pc başında takılmayı 2gün kaçmktan sonra bugün midem az yemeyi garipsedi galiba aslında dünkü baya yemeydi ksçamaktan öte bişiydi aglasmmı gülsemmi bilemedim:)

kaçamaktır o kaçamak boşver takma kafanı :)

gözdecim son 20 günüm kaldı çokstresliyim olacakmı olmayacakmı diye 2 gün bozdum yapamayacagım diye korkuyorum bugün 5 günüm olacakdı senin gibi azimle devam edebilsydim ben şeytana uydum ve morelimi ve kendimi toplayabilmem için 5. günden devam edemedim yok içimden gelmedi bide 2 gün yemenin ardından birden 5 günün yemekleri az geldi gözüme 123 en önemli ğünler alışmak için bunları yapmadan 5 alışamam diye 1 den başladım bugün ve sanki 2 yapmış gibi degilim önceden zor geldi mideme seninle devam etmeyi çok istedim keşke benimde 5 günüm olsaydıbuğünn 1 günüm ve ben zorlanıyorum ama yapmalıyım çünkü son günler tam 13 gün yapıp ve ayrıca 6 gün daha yapabilirim bir daha bozmazsam sana buradaki arkadaşlığa gerçekten çok ihtiyacım var bu benim kaçımcı diyetim ben küçüklüğümden beri kiloluydum ben aklım erdi ereli ilk defa 73 gördüm hep 80 üstüydüm ve tek hedefim 65 olarak karşılamak beni anlıyorsun biliorm tek kilom degil saçım giyiym herşeyim degişik karşılayacagım onu çok güzel olmak istiyorum 03\08\2012 de çok pişmanım bozdugum için off

hayatim her zaman destekcinim,sadece iswec dieti sure
resince deil,her zaman.cunku ben seni cok ii anliorum,ben de hep kiloluydum,ama senin benden farkin sen suan en zayif durumundasin bense en sisman.o yuzden sana gipta ediorum we basaracagina hic kuskusuz inaniorum.erk ark meseleni de cok ii anliorum.cunku ben de erkek arkadasimi son iki yildir cok nadiren gorebiliorum,we uzun ayrilik olunca nasi heyecanlandigini we kusursuz vorunmek istedigini cok iyi anliorum.bebegim,onunxe cok az bi yol kaldi sen zor olani basardin bundan snrasini da beraber halledecegiz bana guwen ;-)

kızlar merhaba bende bugün isveçe başladım 92.6 kilo ile 15 dakika da ip atladım pazartesi ye kadar 91i görebilirsem çok sevineceğim herkese kolay gelsin

kızlar merhaba bende bugün isveçe başladım 92.6 kilo ile 15 dakika da ip atladım pazartesi ye kadar 91i görebilirsem çok sevineceğim herkese kolay gelsin

hosgeldin cnm ;-) emin ol gorcekain pzt gunu istedigin degeri bozmadan dewam edersen.sana da kolay gelsin,hepimize bol sabir diliorum

sonuç aynı hala bende 88 6kilo vermişim böyle gözüküyor. haftada 2 çok iyi gene kızlar ilk hafta ödem atıyosunuz çok fazla. yarın başka diyete başlıyorum. çok şükür bitiyor bugün. ama bittiği zaman şöyle oluyor o ilk haftadaki açlık kesinlikle yok. şişkinlik gibi sorunlar yaşamıyorum. sporda leslie yapmıştım. step içinde şöyle bişey dicem. çok ağır yapmayın yağ eritmek için olanları yapın. çok ağır yaptıgınız zaman ( ağır bacak hareketleri gibi zaten ozaman kaslarınızın çalıştıgını hissedersiniz) işte o zaman kas yapmaya başlarsınız. şu anda yapacagınız yap eritmek ve toparlanmak için olan egzersizler olsun.

harika,tebrikler darisi basimiza

harika,tebrikler darisi basimiza

inşallah canım hepinize tek tek taç takıcam ilk haftayı atlatın gerisi inanın çok kolay. diyet bittikten sonrada bırakmayın kendinizi. diyetsiz beceremiyorum tutamıyorum kendimi diyosanız hep bi diyet yapın kendinize. sporunuzu ihmal etmeyin haftada 2kilo vermek cok cok iyi bunu aklınızdan cıkarmayın söylememin sebebi ise ben bazen bunalıma giriyorum niye erimiyor buyağlar üstüme yapıştı gitmiyor diye bırakasım geliyodu ilk haftada ödemle beraber gittiği için cok verdim sanıyodum ikinci hafta 3-4 gün sonra 1 kilo vermiş oluyodum moralim bozuluyodu ama öğrendim ve anladımki normali ve doğrusu bu. insan birden gitsin istiyor sabırsız oluyor en önemlisi sabır ve irade. iradenize mukayet olun şekerler

canım çok teşk ederim iyiki varsın bütün ark seviyorum buradaki ama sana bi farklı ısındım :)biliormusun gözde başardı 5 güne gelmeyi bende onun gibi başarabilirim diyerek senden güç alıorm

tebrik ederim canım harikasın maşallah sana Allahım devamını görmeyi nasip etsin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…