canım bişey söylüyecegim ben ne diyet olursa olsun başlangıçta çok hızlı 3 kilo atıyorum ondan sonra gram garam veriyorum bu zaten vucudumuzdaki su sen harfiyen yapıosun buna eminim sporda yapıosn bu diyetle 6 kilo verdim diyenler bile şuanda benim aklımı karışltırıo acaba metobolizma gerçekten çalışmıomu az yediğimiz için çok kafam karıştı zaten canım sıkılıodu şimdi girince seninde moreln bozuk olnca iyiyce üzüldüm
Mrb cnm.
Hic liste disina cikmiorum melike egzersiz yapiorum.doru duzgyn uyuyamiorm bile werdgm rakama bak.ya bundan ote diet yok ki,bundan otesi olum olur.yaziklar olsun bana
ben 1.5 ay da verdim tatlım iş hayatı biraz hareketli birde arasıra akşamları yürüyüş yaptım evde 20 dakika falan ip atladım öğle yemeğimde gayet iyi yedim ama akşam meyve salata falan geçiştirdim gitti işte ama şimdi durdu artık 80leri görmek istiyorum
Cok uzgunum melike.6 gunde 3. 400 gr wermisim,hi c boyle hayal etmemistim
duygucum senin 6 günde kaç kilo gitti faydası oldumu istedigin gibi
ee günlük 550 grama tekabül ediyo ortalama. bu da gayet iyi! bence bi haftada 4 kiloya yakın canım daha ne olsun?
bu iste burda bitmez ama.eger kilolar inatsa ben de inadim,hadi bakalim kim kim gonderio.cnm bence duraksama duneminde kilolarimiz.ama ben bu duraksamayi kaldiramiorm
ben bugün niye böyle açım sizi bile yiebilirim kızlar
Kizlar,bem az az sik sik ye inanmiprum.her doktor baska bisi soluo.mesela karatayda 3 ogun yiceksin dio.ben werdigimizin sadece su olduguna inanmiorum,cunku idrara ciktigimda wucudumda yag atrigimi da gorebiliorum.kas kaybettigimize de inanmiorum cunku kas yapmak.kolay olmadigi gibi wermek.de kolay deil.we protein agirlikli beslenirken kastan wermek.imkansiz.benim canimi sikan waatler,7-20 kg arasi werildigi iddia edilmis ben istatostik yaparsam 13 gunde ancak 6 bilemedin 7 kg wercem.buna uzuluorum.kesinlikle birakmicam.13 gunu tamamlicam.ama sporu arttircam belki bunun icin protein alimini da birazcok arrttirabilirim.mesela.extradan bi yumurtanin beyazini yiyebilirim.sizi bilmiorum ama ben bi de cok hareketsizim,sabah kalkiorum.oturuom.masama ders calisiorum,tw izliorum,nette takiliom ws.callan dosinda hayatim suan oturarak gecio.belki de bi de bu yuzden imdugum gibo weremiorum.diorum.bilmiorum kizlar ama birakmicam.bi diyet bittikten snra iki gun ayran detoksu yapip ardindan dukan a baslicam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?