Isveç diyeti kraliçeleri:yarışa hazır mısınız?

bu iste burda bitmez ama.eger kilolar inatsa ben de inadim,hadi bakalim kim kim gonderio.cnm bence duraksama duneminde kilolarimiz.ama ben bu duraksamayi kaldiramiorm

canım tamamen diyeti bırakma ama her diyet herkese uymaz bu diyet bana da uymuyo ben 12 kilo verdim bu diyete başlamadan hiç böyle zorlanmadım bu diyet yapmak çok zor gelio neden bilmiorm aama hep kaçamak yaptırıo çünkü aç geziorz ve doktorlar kendini yırtıo metebolizmanın çalışması için sık sık bişeyler yiyin az az diye emin ol ne diyet yapmış olursan ol bu verdiğin kiloyu verirdn su şişkinlik verdiklerimiz yag degil morel bozmak istemiorm biliorm seninde bozuk benimde öyle bu diyeti yürütmekte zorlanıorm dukanın atak evresinde ben daha ii kilo veriodm hiç açıkmıodm birde tek meyveyi özledim o zaman ne yaapalım yada sen ne yapacaksın ?benim fikire ihtyçım var

görürsün canım ne kalmışki zaten. sen isveçe devam et bence

ee günlük 550 grama tekabül ediyo ortalama. bu da gayet iyi! bence bi haftada 4 kiloya yakın canım daha ne olsun?

Selam kızlar ,bugün bende çakma İsveç diyetine başladım .çakma çünkü harfiyen hiçbir diyeti uygulayamam varsın 6 günde 6 kilo değilde 3 kilo gitsin ama biraz enerjim kalsın .
07.00 2 bardak su
09.00 1 şekerli nescafe
12.00 3 tane erik (ben kırmızı erik yedim )
sabah ki 2 bardak sudan sonra 4 bardak daha içtim .
şimdikil bunları yedim .öğlen yumurta yiyemiyeceğim için ne yesem diye düşünüyorum .

bu iste burda bitmez ama.eger kilolar inatsa ben de inadim,hadi bakalim kim kim gonderio.cnm bence duraksama duneminde kilolarimiz.ama ben bu duraksamayi kaldiramiorm

evet gözde işte bu. biz bu kilolardan daha inat olmalıyız. yıllarca onlar bize hükmetti, şimdi sıra bizde:) pes etmek yok.

Kizlar,bem az az sik sik ye inanmiprum.her doktor baska bisi soluo.mesela karatayda 3 ogun yiceksin dio.ben werdigimizin sadece su olduguna inanmiorum,cunku idrara ciktigimda wucudumda yag atrigimi da gorebiliorum.kas kaybettigimize de inanmiorum cunku kas yapmak.kolay olmadigi gibi wermek.de kolay deil.we protein agirlikli beslenirken kastan wermek.imkansiz.benim canimi sikan waatler,7-20 kg arasi werildigi iddia edilmis ben istatostik yaparsam 13 gunde ancak 6 bilemedin 7 kg wercem.buna uzuluorum.kesinlikle birakmicam.13 gunu tamamlicam.ama sporu arttircam belki bunun icin protein alimini da birazcok arrttirabilirim.mesela.extradan bi yumurtanin beyazini yiyebilirim.sizi bilmiorum ama ben bi de cok hareketsizim,sabah kalkiorum.oturuom.masama ders calisiorum,tw izliorum,nette takiliom ws.callan dosinda hayatim suan oturarak gecio.belki de bi de bu yuzden imdugum gibo weremiorum.diorum.bilmiorum kizlar ama birakmicam.bi diyet bittikten snra iki gun ayran detoksu yapip ardindan dukan a baslicam

slm kızlar dün karar verdim başka diyete geçmiyorum isveçle devam edicem bişey olacagınıda sanmıyorum. başka diyetlerde buna yakın zaten alıştıgım bişey olsun bari. haftada 2-3 gitsin başka bişey istemem valla

gözde çok ağır diyetleri ardı ardına yapıyorsun az ara versen

geçen sene maurers kullandım 12 kilo verdim ki diyet yapmadım yemek aklıma bile gelmedi toktum herdaim .1 sene oldu isveçe karar verdim kilo vereceğiz elbet ama sağlık gitmesin elden .

seni böyle görmek çok mutlu ediyor beni!!
helall

Ben finallerimden once bi.dietisyene gitmistim.bana bi.liste yapti,okadar sik koymuski ogunleri,az az sik sik yiceksin ki metabolizman calissin dedi bana.dedim bu bana cok ben normalde de bkdr yemiom ki.olmaz dedi kalici olmasini istiosan bu diete uyucan dedi eyw dedim.2 hafta yaptim.2hafta hergun cardio+ haftada 3 gun aerobic yapiodum.2 kg werdim were were.finallerim.geldi,sporu birakmak zorunda kaldim ama dieti birakmadim,bi hafta snra bi tartildim,ne werdisem geri almisim masallah.o yizden az az wermek kalici olur,herseyden yemelisin,sik yemelisin bu laga lugalara artik.inanmiorumspor yapmadigin muddetce kilo almaya mahkumsun ben bunu orendim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…