- Konu Sahibi scarlettsebnem
- #8.721
Bizim bu gun 6. Gunumuz bitti =)) o yuzden slogan ikimize uymadii
6, gündeysen hiç mangala gtme derim boşuan gitmesin onca günün cnm sloganı kendime söylüyorum ozaman :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu arada kaç kilo verdin ?
dönemeçteyizzz :)) ızgara et varya bugun onun yerıne mangal ye bısı olmaz o kadardan yarın guzel sonucları gormemiz gerek. ben sekersız cayıda sabah ıcmıyorum mıdem bulanıyor cunku
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
günaydın canımmmm havaya baksana bu gün berbat mangal iptalll bu bana bir mesaj pes etmee diyorrrr :)
ben akşam dayanamazsam çok acıkırsam activia yiyeceğim. bu arada dün akşam tavuğu yaptım tam bir çatal aldım yiyesim gelmedi iki üç çatal salata yedim sonra magnum mini var ya bi tane ondan yedim![]()
bende bu sabah 2 etımek 2 kuru kayısı yedım :))) bozarken o kadar kotu seylerle bozma((
günaydınn herkese bnde bu gün başlamış bulunmaktayımAma aklıma bişey takıldı ani bir zayıflama olduğu için vücutta bölgesel çatlaklıklar oluyor bunu nasıl önlücez bol su içip ve yanında herhangi bir yağ kullansak önlermi çilek yağının vücuttaki çatlakları önlediğini söylediler
ama eti yemedim o da sütlü proteinnn değil mi cicim :) hem koca magnumu yemedim magnum mini yedim normalin 3te 1'i bişey olmaz olmazzz hihihuhi
kimse bu dıyetı yapmıyor sanırsam yabız 2 kısı yarıladık ve bı kısıde yenı katıldı aramıza
((
Merhabalar bende bu diyeti yapmayi düşünüyorum yarin baslayacagim insalah:)
GT-I9100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hoşbulduk:) aslinda bi keresinde denemiştim gerçi pek uzun sürmedi 3 gün dayanabildim :) yinede bi şansimi denemek istiyorum
GT-I9100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
olsun biz birbirimizi destekleyelim 6 günümüz kaldı 60a insem başka da bişi istemem çok zor ama hadi bakalım. bu arada ben aktivia yedim çok acıktımm
gunaydın :) bugun tartıldım ve 60.2 cıktım sızde durumlar nasıl ıms dıyetın sonunda 58.lı rakamları gorurum
Gunaydinnnn supersinnnn tebrik ederimmmm benim durdu galiba =( 62.3 600 gr gitmis =(( uzgunummm bir dahaki tartilma gunu carsamba ve son olarak da bitince cumartesi sabah tartilalim olur mu benim boyle moralim bozuluyor =(( 60a dusemeyecegim galiba