• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu İsveç Diyeti Deneyimlerimiz

Ben bugün 7. Başladım birazdan ızgaramı yiycem köfte yaptım ızgarada pişircem hiç tartılmadım çok merak ediyorum herkez zayıfladığımı söylüyor eşim bırak diyor ama tam gaz devam:)))))

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Aksam yemegimi de yedim tavugu hasladim marul yesil sogan Ve bol limonla salata yapdim karistrdm hepsini.hadi hayrlisi 1 .gun btti sayilir nasil
olsa hovel bisey kalmadi griye

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu diyete yarın veya pazar günü benimle birlikte başlayacak arkadaş var mı acaba:D
5 kg fazlam var...

Ben variiim.. ilk denemem yarim kaldi bu sefer cok kararliyim.. bende emin deilim ama regl imin bitmesini bekliom pazar yada pazartesi baslayabilirim..

Tamam o zaman ben de hafta sonu alışveriş yaparım, haberleşiriz... ilk denemem olacak ama nasıl olacak ne olacak:52:

Tamam o zaman ben de hafta sonu alışveriş yaparım, haberleşiriz... ilk denemem olacak ama nasıl olacak ne olacak:52:

Ilk gunler zor oluo ama sonra alisio insan miden kuculuo zaten.. benim regl donemime geldi ve kilo vermem durdu ve moralim bozuldu bi hafta sonu kahvaltisinda gozum dondu ve diyeti bozdum cok moralim bozuldu

Ilk gunler zor oluo ama sonra alisio insan miden kuculuo zaten.. benim regl donemime geldi ve kilo vermem durdu ve moralim bozuldu bi hafta sonu kahvaltisinda gozum dondu ve diyeti bozdum cok moralim bozuldu

Hadi inşallah sonrasına alışabilirsem iyi... Benim de en büyük korkum okulda enerjimin düşmesi...
Regl dönemlerinde kilo vermenin durması falan normalmiş ama değil mi? Hadi bakalım o zaman bir kere daha deneyelim:52:

Hadi inşallah sonrasına alışabilirsem iyi... Benim de en büyük korkum okulda enerjimin düşmesi...
Regl dönemlerinde kilo vermenin durması falan normalmiş ama değil mi? Hadi bakalım o zaman bir kere daha deneyelim:52:

Evet ama motivasyon gitti bende 😊😊😊 tatliya dayanamiom iste naparsin bu sefer yapicam ama kararliyim

Kizlaar benm de yarin 9.gunum oluo gezmem var bide pazarlari dsari cikioruz cocuklarla bugune kadar duzgun yaptim asiri kacmadan pazartesiden yeniden baslaam olur mu

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

bu arada eşine canını sıkma bu sayede kilo veririz.

eşim akşam gelince diyete girdiğimi görünce çok sevindi çnkü ona deger verdiğim için bunu yapdığımıdüşünüyobence.zaten evet bu yüzden onun için zayıflıcam kim isterki 22 yaşındaki eşi 82 kilo olsn isveçle inşllh 13 günün snunda 72 leri görmek istiorum sen neler yapdın nasıl geçdi çok zordu bnm için yaprak dolma sardım ve çiğ çiğ ağzıma bi tane atmamak için kendimi çok zor tuttum iradem zayıf ama 13 güncükk nolcakki demi ama ....bgün 1.5 saat yürüyüş yapdım bu arada sanırım 80lerin altına düşsem daha çok azimlenicem.

Son düzenleme:
Kızlar bugün diyetimin 8. Günü ve bir hafta oldu diye ilk defa tartıldım ve sonuç harika tam 5 kilo vermişim 7 günde süper ve daha 6 günüm var bakalım kaç daha gitcek?geçen hafta 86 ve şu an 81:)))) bu arada İsveç diyeti hiç bi sayfası açılmıyor bilgisi olan varmı?

Arkadaşlar 63 kiloyum acil 10 kilo vermem lazim.ama ne yaptıysam olmuyo.hicbir şey yemememe rağmen zayiflayamiyorum. 25 nisanda kardeşimin dugunu var. Şu ağzımi Tutamıyorum. Pazar günü bu diyete başlayacağım. Çalışıyorum hafta ici ama yanımda goturecem yemeğimi. Tabi yarın sabah başlayıp öğlen e kadar bozmazsam.

2.gunum bugun ablamlara gittim ablaamm cook guzel en sewdigim yemekleri yapmisdi mis gbi kokdu AMA yemedim .100gr yogurt Ve 1 dilim salamdi ogunum salam olmadigi icin yiyemedim sadece yogurt yedim aksam yemegimi de az once yedim 200 gram haslanmis tavuk Ve salata bride meyve hakkim var AMA sanirim yemicem cnku ablamda kucuk bi dilim kek yedim

Dun aksam tartildim 82 ydim biseyleri tam yiyecegim bozacagim zaman aklima 72 kilo olabilecegimi getiriorum Ve bnm 8 aylik bebegim var onuda emziriorum Yani yedklerimin bi kismi ons gdiyo.umarim 10 kilo veririm

İsveç diyetini yıllardır okurum ama göze alamamıştım şimdi başlama kararı aldım birbirimize destek olacak bir arkadaş istiyorum 13 günlük kader birlikteliği için var mı bana bu diyette yarenlik edecek?

Back
X