• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu İsveç Diyeti Deneyimlerimiz

Kizlar ben kac kere baslayip pes edenlerdenim sekizinci aya dugunum var ve 15 kilo fazlaligim var yarindan itibaren kararli bir sekilde basliyorum lutfen bana eslik edecek arkadas ariyorum ve yardim edin lutfenbiraz destek bir birimize

Kizlar ben kac kere baslayip pes edenlerdenim sekizinci aya dugunum var ve 15 kilo fazlaligim var yarindan itibaren kararli bir sekilde basliyorum lutfen bana eslik edecek arkadas ariyorum ve yardim edin lutfenbiraz destek bir birimize

benim yarin 4.gunum ama daha 1 kilo verdim sabah kahvenin yanina 1tane kepekli galeta yiyorum.yoksa basim agriyor oglene dogru. ben eslik edrim sana canim.zaten kimse cevap yazmiyor motivasyonum dustu iyice :-[ :(

Tm canlarim ikinizle bu yola cikiyorum yari yolda birakmak yok ona gore ;) ve kesinlikle her gun girecegim calisdigim icin belki aksamlari yazarim belki sabahlari yanlis anlasilmada olmasin spor yapiyormusunuz ?

Tm canlarim ikinizle bu yola cikiyorum yari yolda birakmak yok ona gore ;) ve kesinlikle her gun girecegim calisdigim icin belki aksamlari yazarim belki sabahlari yanlis anlasilmada olmasin spor yapiyormusunuz ?

ben spor olarak leslie 2 mil yapiyorum ve 200 tane ip atliyorum.boyun ve kilon kac

Son düzenleme:
hosgeldin
13 gun cabucak gecsin istiyorum.benimde 3.gunum dayanamadim tartildim sadece 800gr vermisim :( ama pes etmicem.

hosbuldukk
bence tartilma canim en son tartilalim bi bakalimmm gitmis kilolar ben oyle yapicam pes etmek yok devam 1 gun bitti ayrica yesil cayda iciyorum ben

hosbuldukk
bence tartilma canim en son tartilalim bi bakalimmm gitmis kilolar ben oyle yapicam pes etmek yok devam 1 gun bitti ayrica yesil cayda iciyorum ben

evet aslinda tartimamak en iyisi ama tutamadim kendimi ve 3 gunun neticesinde 1 kilo gorunce uzuldum yani.bende 2 kupa yesil cay iciyorum.ben 1 ay 10 gun falan oluyor normal diyete baslayali 5 kilo vermistim. acaba o yuzden mi az verdim.yani zaten su kaybim olmustu.

Son düzenleme:
Bende yarin sabah basliyorum.. desteklerinizi bekliyorum.. birilerinin motive etmesi iyi oluo.. esim cok zararli oldugunu dusunuo ve yapmamam konusunda israrci kizlar neyapmaliyim

Günaydın kızlar. Eşimin dedesini kaybettik o yüzden yazamadım. Yeni başlayan arkadaşlara kolay gelsin. 5. Gün bitti. Toplamda 3 kilo verdim. Bugün şehir dışına çıkacağız başsağlığına. En zor günüm yarın. Nasıl olacak bilmiyorum ama İnadım inat orda da devam edeceğim diyete.

Günaydın kızlar. Eşimin dedesini kaybettik o yüzden yazamadım. Yeni başlayan arkadaşlara kolay gelsin. 5. Gün bitti. Toplamda 3 kilo verdim. Bugün şehir dışına çıkacağız başsağlığına. En zor günüm yarın. Nasıl olacak bilmiyorum ama İnadım inat orda da devam edeceğim diyete.

başınız sağolsun canım. günaydın. ben dün gün vardı bozmak durumunda kaldım ama verdiğim 1.5 kiloyu sadece yarım kilo olarak aldım yarın ciddi şekilde tekrar başlıyorum baştan ve bu defa bozmıcam

başınız sağolsun canım.ne kadar güzel gidiyorsun maşallah 3 kilo süper. bende ne zaman başlayacak acaba kıpırdanma.

başınız sağolsun canım. günaydın. ben dün gün vardı bozmak durumunda kaldım ama verdiğim 1.5 kiloyu sadece yarım kilo olarak aldım yarın ciddi şekilde tekrar başlıyorum baştan ve bu defa bozmıcam

Sağol tatlım. Bozmuşsun ama 500gr almışsın bu da iyiye işaret. İnanıyorum ki sen bu 13 günü başarıyla tamamlıyacaksın :16:

başınız sağolsun canım.ne kadar güzel gidiyorsun maşallah 3 kilo süper. bende ne zaman başlayacak acaba kıpırdanma.

Teşekkür ederim canım. Sabırlı ol kiminin daha geç ama olumlu sonuçlar aldığını okudum. Azmini kaybetme yeterki. Allah kolaylıklar versin :16:

Back
X