• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu İsveç Diyeti Deneyimlerimiz

Hadi bakalım Allah güç kuvvet versin inşallah, sabret sakın vazgeçme. Ispanak yerine karnıbahar yiyebilirmişsin, öyle dene istersen. Değişiklik yapman sıkıntı olmaz sanırım. 2. Günün sonunda 300 gr vermişim, ilk günki gibi değil. Demekki ilk gün su attım vücudumdan. Buna da razıyım aslında, bu diyet bana abur cubursuz da yaşanabilindiğini öğretecek ve sonrasında yerken bir kez daha düşünmemi sağlayacak. Hedefim 6-7 kilo vermek zaten. İnşallah hedeflediğimiz kiloya ulaşırız :54:

başladım canım öğle salatayla yumurtaları yedim ama psikolojik midir nedir doymadım :) şuanlık uyuyorum ama çok merak ettim çok acıktığımızda elma yiyemez miyiz:(((( benmde 1 kilo farketti canım ilk kez 65 i gördüm çok mutluyum :) vazgeçmem heralde yatarım evde ama gene devam ederim :)) bebek olana kadar halletmem lazım kaldı 6 klo.... bbenmde 11 kiloydu canım hedefim şimdi 6 kaldı :)) inşallah bunu bir an önce başarıcam vermeyi :)bebişime 59 la hamşle kalıcam:)

başladım canım öğle salatayla yumurtaları yedim ama psikolojik midir nedir doymadım :) şuanlık uyuyorum ama çok merak ettim çok acıktığımızda elma yiyemez miyiz:(((( benmde 1 kilo farketti canım ilk kez 65 i gördüm çok mutluyum :) vazgeçmem heralde yatarım evde ama gene devam ederim :)) bebek olana kadar halletmem lazım kaldı 6 klo.... bbenmde 11 kiloydu canım hedefim şimdi 6 kaldı :)) inşallah bunu bir an önce başarıcam vermeyi :)bebişime 59 la hamşle kalıcam:)

Aynen tatlım benimde hamilelikten önce zayıflamam lazım, hatta bat larımız aynıydı sanırım :17: ilk gün maden suyuyla 2. Gün 1 adet çilek dışında farklı hiçbir şey yemedim ben. Bugün ıspanağımın yarısını yiyemedim ama :26:

Aynen tatlım benimde hamilelikten önce zayıflamam lazım, hatta bat larımız aynıydı sanırım :17: ilk gün maden suyuyla 2. Gün 1 adet çilek dışında farklı hiçbir şey yemedim ben. Bugün ıspanağımın yarısını yiyemedim ama :26:

bende bugün ayran içtim canım sadece fazladan ama ıspanak yoktu onun yerine. ama yarın sadece yoğurtla yapabilir miyim emin değilim. bugün bile baya halsiz hissettim. sinirliydim çok. belki akşam yoğurt yerine nesfti falan yerim yada çorba ekmeksiz. bende 5 değilde 4 kilo vermiş olurum :) yarını atlatsam gerisi kolayda bakalım nasıl olacak yarın. denicem bugünkü halime değsin hiç değilse. eğer yoğurtla yapamazsam elma yerim belki. off ama zormuş bu diyet.

selam.. bende 6 ay önce isvec dieti yaptim ve 9 kilo verdim.. sacim baya dökulmustu onun disinda hic bir sikinti yasamadim.. ben yarin sabah tekrR baslamayi dusunuyorum ama dieti biraz degistirerek. sivida kisma yapmicam.. sekersiz icecem cay kahve vs..

93.7 kilodayim yarin sabah start :)

selam.. bende 6 ay önce isvec dieti yaptim ve 9 kilo verdim.. sacim baya dökulmustu onun disinda hic bir sikinti yasamadim.. ben yarin sabah tekrR baslamayi dusunuyorum ama dieti biraz degistirerek. sivida kisma yapmicam.. sekersiz icecem cay kahve vs..

93.7 kilodayim yarin sabah start :)

başarılar
benimde bugun 1.günümdü.ben ilk kez yapıyorum.bişeyi merak ettim daha önce 9 kilo verdiğinizde görünüş olarakda farkettinizmi.farkedilmediğini okumuştum bazı sitelerde.ama tüm olumsuz yorumlara rağmen başladım.

Ilk gunun zor gececegini dusunuyorum bu yuzden cumartesi baslamayi dusunuyorum.. Oglen ile aksam menusu yer degistirilebiliyormus.. aksam yenmemesi gereken gunlerde 'oglen hicbirsey yemeyip aksam yesek olur mu?'
Ben ispanak sevmem onun yerine alternatif ne olabilir?
diyet suresince iceceklerde sinirli yesil cay icemiyormuyuz???? 😞

Ilk gunun zor gececegini dusunuyorum bu yuzden cumartesi baslamayi dusunuyorum.. Oglen ile aksam menusu yer degistirilebiliyormus.. aksam yenmemesi gereken gunlerde 'oglen hicbirsey yemeyip aksam yesek olur mu?'
Ben ispanak sevmem onun yerine alternatif ne olabilir?
diyet suresince iceceklerde sinirli yesil cay icemiyormuyuz???? 😞

ben ıspanak yerine brokoli yedim.yeşil çay hakkında bilgim yok ama ben 1 fincan içtim.

başarılar
benimde bugun 1.günümdü.ben ilk kez yapıyorum.bişeyi merak ettim daha önce 9 kilo verdiğinizde görünüş olarakda farkettinizmi.farkedilmediğini okumuştum bazı sitelerde.ama tüm olumsuz yorumlara rağmen başlad

ben isveç diyeti yapan biri olarak söylemek istiyorum. diyet sonrası ben 6 kg ye yakın verdim ve beden olarak da 1 beden küçüldüm. 80 küsür kg idim 74.5 kg ile diyeti bitiridm. daha yeni uyguladım diyeti 2 hafta önce. şimdi bıraktığımda ise normal diyete döndüm ve ister istemez tartı da rakamsal olarak artma olyuor ama beden olarak hala aynı kıyafetlerimi giyebiliyorum. yani tartıdaki artış kilo değil mide doluluk oranıdır. buda yaklaşık olarak 1 yada 1,5 kilo arası oynuyor.

[COLORbesi="#0000CD"]
ben isveç diyeti yapan biri olarak söylemek istiyorum. diyet sonrası ben 6 kg ye yakın verdim ve beden olarak da 1 beden küçüldüm. 80 küsür kg idim 74.5 kg ile diyeti bitiridm. daha yeni uyguladım diyeti 2 hafta önce. şimdi bıraktığımda ise normal diyete döndüm ve ister istemez tartı da rakamsal olarak artma olyuor ama beden olarak hala aynı kıyafetlerimi giyebiliyorum. yani tartıdaki artış kilo değil mide doluluk oranıdır. buda yaklaşık olarak 1 yada 1,5 kilo arası oynuyor.[/COLOR]
[/QUOTE]

sporda yaptınmı isveç diyeti yaparken.besinlerde değişiklik yaptın mı mesela et yerine tavuk ıspanak yerine brokoli gibi.bende 81.9 ile başladım 7li rakamları bir görsem artık.ama 13 günün sonunda bende kendimi salmayı düşünmüyorum.mayıs sonuna kadar hedefim 70

bende bugün ayran içtim canım sadece fazladan ama ıspanak yoktu onun yerine. ama yarın sadece yoğurtla yapabilir miyim emin değilim. bugün bile baya halsiz hissettim. sinirliydim çok. belki akşam yoğurt yerine nesfti falan yerim yada çorba ekmeksiz. bende 5 değilde 4 kilo vermiş olurum :) yarını atlatsam gerisi kolayda bakalım nasıl olacak yarın. denicem bugünkü halime değsin hiç değilse. eğer yoğurtla yapamazsam elma yerim belki. off ama zormuş bu diyet.

Yeni bir diyet günü daha başladı :23: çok kötü olursan kalorisi düşük şeyleri tüketebilirsin bence. Sağlığını da bozmaman gerekir çünkü. 4 kilo da iyi tatlım. O da olur yani. 3. Gün sonunda 400gr. Daha vermişim. Toplamda 2 kg oldu. Sanırım benim böyle 300-400 gr şeklinde olucak. Buna da şükür toplamda 6 kilo vermiş olurum. :21:

Yeni bir diyet günü daha başladı :23: çok kötü olursan kalorisi düşük şeyleri tüketebilirsin bence. Sağlığını da bozmaman gerekir çünkü. 4 kilo da iyi tatlım. O da olur yani. 3. Gün sonunda 400gr. Daha vermişim. Toplamda 2 kg oldu. Sanırım benim böyle 300-400 gr şeklinde olucak. Buna da şükür toplamda 6 kilo vermiş olurum. :21:

bugün pek zorlanmadım canım tavukla salata yedim öğlen güzelce. akşam yoğurt bakalım dayanabilecek miyim? onun yerine şöyle unsuz falan çorba yapsam olmaz mı ki. haftasonu benm için daha kolay olur evdeyim ya. 3 güne 2 kilo çook iyi canım. Benmde dün hemen 1,5 kilo faketti hiç 65 olmamıştım 65 i gördüm bakalım neler olacak daha ama alıştım bugün dünbe göre baya iyiyim d
dün felaketti

bende bugun basladim kizlar diyete suan iyi gidiyo kilom 85 bakalim 13 gun devam edicem umarim gider bu kilolar

Back
X