• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu İsveç Diyeti Deneyimlerimiz

offf ya offf,
yine 76.3:50:
okuyorum burda kızların yazdıklarını, arada diyeti bozduk, atıştırdık ama yine de az biraz daha verdik, diyorlar:nazar:
ben yeminle bozmuyorum ya, dün öğlen ıspanak yedim, yağsız, salçasız, tuzsuz,bu kadar
akşamda, sadece 1 dilim salam ve 1 yumurta yedim:50:
listedekinden bile daha az, ama canım hiç yemek istemedi, yoksa yerdim, daha az yiyeyim çabasında değilim:2:
dün bir arkadaş adetin mi yakın demişti ya, inşallah sebep budur
c.tesi hastalanmam lazım, acaba bu yüzden mi:18:

cnm yeteri kadar su içiyor musun? Ben en az 2 litre içiyorum hatta 2.5 3 litre.

Günaydın kızlar hepinize bu sabah tartıldım ve 82.9 çıktım çok mutluyum bugün listeye bile bakmadım dayanabilirsem akşama kadar birşey yemeyeceğim akşamda balık salata düşünüyorum

Bence de devam et canim sonra bastan bastan insan skiliyor diyetten. Kacinci gunundesin bilmiyorum ama sabah ekmek varsa onu yeme seker de atma kahvene karbonhidrat alma yani sirf protein git spor yap biseycik olmaz ;)

Ben kahve icmedim arkadaslar ve yatiyorumm, hepinize iyi geceler dua edin bana sinavlarim iyi gecsin :)

Sağol canım sana başarılar diliyorum Allah zihin açıklığı versin

Ben de regl öncesi 1 hafta su toplamaya başlıyorum ve en az 1 kılo sisiyorum. Biliyorum sinir bozucu ama lütfen sabret. Eminim Haftaya salı ve ya çarşamba senin kilonda daha hızlı bir düşüş olacak. Bence 13ü bitirelim ne olursa olsun :46:

Didemcim bugünki bildirimi yaptığım ben mi görmedim reglim son günü ve 82.9 a düşmüşüm iyi değilmi senin kilo verimin nasıl merak ettim

Kızlaaar an itibariyle tartılmış bulunmaktayım. Sonuçlar beni tatmin ediyor, neticede okadar da kolay kilo veremiyorum.
1. gün 81.5
2. gün 80.6
3. gün 80.5
4. gün 79.9
5. gün 79.4
Toplamda 2.1 kilo gitti 4 günlük diyet sonrası. İnşallah bu hızla devam eder :46:
:nazar: hepimize gelsin

Pardon canım yeni gördüm bildirimini tebrik ederim çok iyi yılmak yok

Didemcim bugünki bildirimi yaptığım ben mi görmedim reglim son günü ve 82.9 a düşmüşüm iyi değilmi senin kilo verimin nasıl merak ettim

Harika cnmm. Hızımız aynı ben de toplam 2.1 kilo verdim, umarım aynı hızla devam ederiz :) Bu hızla toplam 6 kilo verebiliriz inşallaaah :)
Gayecim bu diyet bittikten sonra birkaç gün ara verip devam etmek istiyor musun? isveç diyeti olmasa da ?

cnm yeteri kadar su içiyor musun? Ben en az 2 litre içiyorum hatta 2.5 3 litre.

içiyorum canım içiyorum
2 lt'nin altına hiç düşmedim, bazen daha fazla içtiğim de oldu
bir de ben sabahları ve akşamları ballı sirkeli ılık su içiyorum
sebep bu değildir dimi:43:
ama merak etme vazgeçmeyeceğim
neticede çok az yiyoruz ve elbet vereceğiz
birşeyler yüzünden daha az gidiyor benim, hatta durdu:41:
ama pes etmeyeceğim
çünkü ben daha önce de yaptım bu diyeti ve 9 kilo verdim
evlenene kadar da almadım
sadece motivasyonum düşüyor, ama durmak yok:ssz:

Harika cnmm. Hızımız aynı ben de toplam 2.1 kilo verdim, umarım aynı hızla devam ederiz :) Bu hızla toplam 6 kilo verebiliriz inşallaaah :)
Gayecim bu diyet bittikten sonra birkaç gün ara verip devam etmek istiyor musun? isveç diyeti olmasa da ?

Canım isvec diyetini 3ay içinde yapmamak gerekiyormuş ben diyet bitince 2gün ayran detoksu yapacam sonrasını bilmiyorum istersen birlikte devam edebiliriz

Günaydınlar Herkese ,

Bugün 500 gr daha ilerleme (gerileme demek daha doğru olur sanırım:)) kaydederek 71 kg olmuş bulunmaktayım. Toplamda 3 kilo verdim

4 günde:32:

Sağol canım sana başarılar diliyorum Allah zihin açıklığı versin

Ay cok guzel canim ya darisi basimiza :)
Tesekkur ederim ayrica
Bugun aksam bi meyve hakkim vardi
6da kalkim kahve ictim
9 bucuk gibi bir yesil elma yedim sinVa girmeden aksam meyve yemicem oyle iyi gidiyor simdilik :)

Canım isvec diyetini 3ay içinde yapmamak gerekiyormuş ben diyet bitince 2gün ayran detoksu yapacam sonrasını bilmiyorum istersen birlikte devam edebiliriz

ben de acaba lahana diyeti mi yapsam diyorum. Hem detoks, senede 1-2 kere yapmak lazim. 1 haftada da ben 3-4 kilo veriyordum eskiden bu diyetle. Ben corbasini da yapmiyorum lahananin zeytinyagli yemegini yapiyorum. Lezzetli de oluyor. Sunu bir bitirelim karar veririz ;)

ben de acaba lahana diyeti mi yapsam diyorum. Hem detoks, senede 1-2 kere yapmak lazim. 1 haftada da ben 3-4 kilo veriyordum eskiden bu diyetle. Ben corbasini da yapmiyorum lahananin zeytinyagli yemegini yapiyorum. Lezzetli de oluyor. Sunu bir bitirelim karar veririz ;)

1 haftada da ben 3-4 kilo veriyordum eskiden bu diyetle.:53::53:
nasıl yani
hemen anlatsana
ben de isveçi bitirince bunu yapabilirim hem ben çok severim lahanayı:8:

Back
X