- Konu Sahibi scarlettsebnem
- #6.121
Kızlar günde ne kadar spor yapmak lazım?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlarrr bugün 12. günüm ve ben sabah 2 kurabiye yedim dayanamadımbugün başka birşey yemicem
yarın son günüm bakalım ne kadar vermiş olcam 11 günde 5.5 kilo verdim hedefim 6 kilo vermekti bakalım nasıl olacak
yaa bu diyetten sonra hangi diyetle devam etsem karar veremedim
![]()
canim 2 kurabiye yedin diye programi bozma sakin. ooo ben hergun 1 tane kurabiye yedim.
selam kızlar bugun benim 8. günüm tam 77yle baslamıştım bugün tartıldım 73,3 3,7 kg vermisim üstelik 2 galeta bi tablet cikolata ve bi kulah dondurmaylada ara ara kacamaklarim oldu tam reglime denk gelmisti bu hafta hic bozmadan ve tartılmadan devam etmeyi düsünüyorum 13. gün size sonucu yazarım kocamda bu hafta yurt dışında rahat rahat yaparım umarım bundan önce 2 hafta lahana diyeti yapmistim 79,7 den 75e indim ama 3 gunde 2 kiloyu geri aldim insallah bunda da geri almam sonrasindada 60kg a kadar devam etmeyi düsünüyorum bu diyetlemi devametsem ne yapsam karar veremefim lahana geri aldiriyor cunku elma diyeti yapmidtim oda aldirfi geri holiwood olabilir belki desteginizi ve fikirlerinizi bekliyorum hepinize Allahtan sabır ve kolaylık dilerim
Afferin banadayanamadim ve 1 milfoy yedim
( ustelik su saate kadar durdum. ay cok kizdim kendime. neyse telasa mahal yok. en fazla ayni kiloda kalirim. almiyimda aman ayni kalayim varsin
Kızlar ben diyete başlayıp başlayıp bozuyorum dayanamıyorum. 68 kiloyum şimdilik hedefim 60 olmak. Birbirimize destek olalım, akıl verelim. Mesela ne şekilde motive oluyosunuz? Bunları paylaşalım...
merhaba arkadaslar ben bugün13 cü günümü tamamladim 92 kiloyla başladim ve bu sabah tam 87 kilo geldim yani 5 kilo verdim,bazi arkadaşlara göre fazla veremedim ama ben hiç bir spor yapmadim belki bundan olabilir,verdiğim kilodan gayet memnunum belim çok inceleşti olmayan kiyafetlerim artik oluyor .İsveç diyetini herkese tafsiye ederim.
merhaba arkadaşım benim bugün isveçte son günüm.2 gün ara verip tekrar başka diyete başlıcam. ben ya patates diyetine ya da muzaffer kuşhanın diyetine devam etmeyi düşünüyorum ama bakalım daha karar veremedim.bu arada ben bu diyetle 11 günde 5.5 kilo verdim dün kaçamak yaptım kilo veremedim bugünde diyete devam ettim bakalım 6yı bulabilecek miyim.bu arada ben hiç spor yapamadım daha doğrusu yerimden kalkamadım çok halsizlik vardı bende.spora devam etseydim bunu bırakacaktım bende en iyisi kiloyu verdikten sonra spora başlarım dedim..umarım hepimiz hayalimizdeki kilolara ulaşırız..
canım bende hic spor yapmıyorum umarım bu hafta 3 kg daha verebilirim bende holiwoodla 5 gunde 5 kilo diyeti arasında kararsızım sende gelismeleri yaz lütfen
tatlım burdaki yazıları oku bak nasıl motive oluyorsun:) ben 1 gecede gaza geldim valla:)
tamam canm merak etme yazarım. ben 2 gün dinlencem cuma tekrar başlıcam bakalım hangisinde karar kılıcam