• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu İsveç Diyeti Deneyimlerimiz

Eveeeeet kilomda degisiklik yok:(( dunkiyle ayniyim. tuvalate cikamama bagliyorum. Aslinda tek korkum en buyuk korkum 70den assagiyi gormemek:) cunku 2 sene boyunca ne yaparsam yapayim 69u goremedm.psikolojik olarak kendimi bu yuzden kotu hissediyorum.ne zaman ki 69u gorurum o zaman derim ki tamamdir bu is. bakalim moralimi bozmadim cunku bugun kilo verememis olsamda hala inceyim:)

günaydın kızlarr ben bugün tartıda 200 gram fazla cıktım :(:( dün 7. günümdü ama ben 7. günü uygulamadım.çünkü çok halsizleştim.sabah 2 galete yedim az peynirle öğlen 1 parça tavuk yedim yaklaşık 500 100 gram arası bişey.akşamda 1 biber dolması yedim.yani öyle çok yüklenmedimde ama neden 200 gr fazla geldim anlamadım:(diyet bittikten sonra böyle en ufak birşeyde verdiklerimi alacaksam oooo yandım ben :(

günaydın kızlarr ben bugün tartıda 200 gram fazla cıktım :(:( dün 7. günümdü ama ben 7. günü uygulamadım.çünkü çok halsizleştim.sabah 2 galete yedim az peynirle öğlen 1 parça tavuk yedim yaklaşık 500 100 gram arası bişey.akşamda 1 biber dolması yedim.yani öyle çok yüklenmedimde ama neden 200 gr fazla geldim anlamadım:(diyet bittikten sonra böyle en ufak birşeyde verdiklerimi alacaksam oooo yandım ben :(

canim senin tuvalete cikma durumun nedr? ben de pek yok siskinim.ona bagliyorum ayni kalmami.

valla canm ben 7. güne pek uymadım cünkü iyice elden ayaktan düşecektim.sabah 2 galete öğle tavuk aksam 1 dolma yedim.eğer yemesedim yataktan kalkamazdım:(
Anladım,sorun yok:)önce sağlık :)diyete devam edecek misin?sadece 1 hafta da yapılabilir,biliyorsun:)
kizlar bugun de 7 km yurudum aslanlar gibi. harfi harfine uydum diyetime taaa ki bir kucuk minicik kasil irmik helvasi yiyene kadar. ama 7 km ye karsilik hakkimdi dedim:D o minik kasik yuzunden kilo veremeyeceksem oliiiiiim dedim:) bakalim sabah tartilinca gorecegim. gerci kabizliktan dolayi sislik var ama...simdi form cayi iciyorum dunku ise yaramadi. insallah bu yarar
Evet,kabızlıkla başımız derte oluyor:)ben alman çayı kullanıyorum...mgrs larda var..
kızlar dün akşam 2 tane köfte yedim dayanamadım keşke yemeseydim dedim ama ....dün çok güzel geçti halsizlik falan olmadı veeee sabah tartıldım 81 kiloyum yani 2 kilo birden gitmiş 1 günde 2 kilo valla süper öyle bir gaza geldimki anlatama kimse beni tutamaz tam yol ileri

bide arkadaşlar facede arkadaşımın resmini gördüm benden kiloluydu acayip zayıflamış valla bendede bir heyecan oluştu ha gayret ipin ucunu tuttun kızım gerisi gelecek inşallah dedim ve 2 . günüme başladım :52:
Tebrikler:)
Eveeeeet kilomda degisiklik yok:(( dunkiyle ayniyim. tuvalate cikamama bagliyorum. Aslinda tek korkum en buyuk korkum 70den assagiyi gormemek:) cunku 2 sene boyunca ne yaparsam yapayim 69u goremedm.psikolojik olarak kendimi bu yuzden kotu hissediyorum.ne zaman ki 69u gorurum o zaman derim ki tamamdir bu is. bakalim moralimi bozmadim cunku bugun kilo verememis olsamda hala inceyim:)
Ah,şu korkularımızı yenebilsek,herşey çok daha kolay olacak:)olumlu düşün...korktuğumuz herşey başımıza geliyor:(

Sadece ödem olabilir...veya özel günün yakınsa....sıkma canını:)

Günaydıııın!6.günümdeyim:)reglı olduğumiçin biraz başım ağrıyor,ama yola devam:)dün 1 elma yedim:(yani kaçamak yaptım:(yarın 7.günüm ve öğle vaktiğinde 1 kase yoğurt yemeye düşünüyorum...bir kase yoğurtan birşey olmaz herhalde:)hepimize kolay gelsin:)

bugun 4. gunum giden kilo 2. sahane bence,hic yoktan iyi:) yapiyo olmsaydim 72.5 duuuuum:)hic gerilmedim hic moralimi bozmadim.spora devam diyete devam:)ben eger 69u gorursem arkasi gelir biliyorum:)benim icin 69 kistas arkadaslar

veeeeeee karar verdımmm bugun basladım kahvemi içtim yumurtamı ıspanağımı yedim buarada 70 kıloyum uc senedır 66 yı daha goremedım son care bu :((((

dun 4.gunum bitti. sabah tartildigimda 70i gordum:) dun yuruyus yapamadim.arkadaslarimla aksam disardaydik.kizlar gelen tabaklari gorseydiniz:((( ama nasi bi irade varmis bende tek lokma atistirmadim:) sadece bir tane nescafe ictim:D isin tuhafi insanin cani gercekten bi sey istemiyo:) yarin en kotu 69.5 gorursem bana yeterlidir bu:)

günaydın kızlar bugün 9. günüm.4.3 gr vermişim.bitene kadar bi 6 kiloyu bulsa keşke:( bu diyet bittikten sonra bi iki gün ara verip tekrar buna başlamayı düşünüyorum.sizce işe yarar mı

yine başladım bir günü bir bitirebilsem gerisi gelecek ama ilk gün çoook zorluyor beni offfffff hep ilk gün bozuyorum :5:
kahvei içtim hayırlı olsun açılışımız:31:

günaydın kızlar bugün 9. günüm.4.3 gr vermişim.bitene kadar bi 6 kiloyu bulsa keşke:( bu diyet bittikten sonra bi iki gün ara verip tekrar buna başlamayı düşünüyorum.sizce işe yarar mı

Canim ben 4 gunde 2.5 kilo vermisim. ki haftada 1 kilo veremeyen biri olarak bu olaganustu bi sey:) 13 gunu toplamda 5-6 kiloyla bitirsem yuppi diycem. Zaten kiloma bagli olarak sanirim verebilecegim en yuksek kilo 5-6. daha kilolular daha cok veriyo.
bence ise yarar devam et. 1 kilo 1 kilodur. o 1 kiloyu vermek icin ne ugrastigini hatirla:)

az sonra öğle yemeğimi yiyeceğim

2 katı yumurta ve 1 domates

ıspanak haşlanmış yiyemem diyet,i zorlaştırıır benim için sadece

Canim ben 4 gunde 2.5 kilo vermisim. ki haftada 1 kilo veremeyen biri olarak bu olaganustu bi sey:) 13 gunu toplamda 5-6 kiloyla bitirsem yuppi diycem. Zaten kiloma bagli olarak sanirim verebilecegim en yuksek kilo 5-6. daha kilolular daha cok veriyo.
bence ise yarar devam et. 1 kilo 1 kilodur. o 1 kiloyu vermek icin ne ugrastigini hatirla:)

doğru diyosun canm.ama 2. turda kilo verimi nasıl olur onu merak ediyorum 13 günde buna alışıyo çünkü vücut.acaba kilo verimi durur mu

Günaydın,tebrik ederim:46:galiba bu diyetin kuraları var.....Neden daha sağlıklı bir diyetle devam etmiyorsun?bu diyetle ilk haftasında hızlı kilo verilir,sonra yavaşlar biraz ama inşAllah toplamda 6 kilo vermiş olursun:34:sevgiler:16:benim 7.günüm ama az önce 1 kase tarçınlı yoğurt yedim:34:

Günaydın,tebrik ederim:46:galiba bu diyetin kuraları var.....Neden daha sağlıklı bir diyetle devam etmiyorsun?bu diyetle ilk haftasında hızlı kilo verilir,sonra yavaşlar biraz ama inşAllah toplamda 6 kilo vermiş olursun:34:sevgiler:16:benim 7.günüm ama az önce 1 kase tarçınlı yoğurt yedim:34:

teşekkürler canım:) evet son zamanlarda yavaşlamaya başladı kilo verme durumum.7. gün çok zor ya ben ona uyamadım hiç o gün başka şeyler yedim

Back
X