• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu İsveç Diyeti Deneyimlerimiz

:72::72::46:canım bende yarın başlıcam bu diyete beraber devam edelim benimde boyum 160 kilom çok fazla 83 inşallah bende bi 7 8 kilo veririm 13 günün sonunda inşallah başarılı oluruz

hergün yazalım birbirimizi motive edelim

canimmmmm tabi beraber devam edelim:) Bak bugun sabah tek sekerli kahvemi ictim. Oglen 2 yumurta 1 porsiyon(1 avuc ici kadar) haslanmis ispanak ve 1 dometes yedim..Kocaman bi tabaga koydum ve gercekten gayet buyuk bir porsiyon oldu:) en azindan gozum doydu once.. Sonra 7 km yol yurudum. bu da yaklasik 12bin adim etti. 25 tane mekik cektim. Aksam grami gramina 200 gr haslanmis tavuk eti yedim. bol yesil salata. limon denmis ama ben nar eksisi koydum biraz. Kirmizi et cok sevmedigimden tavuk eti tercih ettim. ne bas agrisi oldu ne sinir.. 2 lt suyu da saat 19:30 itibariyle bitirdim.sanirim yatana kadar 2.5 lt olur. hic acikmadim desem inanin dogru olur. Kendimi oruc tutuyomus gibi motive ettim. Sonucta bu daha bile iyi cunku gun icinde yiyosun:) su an beni tek zorlayan aksam yemeginden sonraki tatli istegim. cok duskunum cooook. ama inadim inat yemeyecegim. 13 gun sonra azda olsa yiyecek olma hayali bile guzel:) Annemleri de uyardim 13 gun bana dokunmayin menum sistemim bu bu bu diye:) Anne yuregi dayanmadi haliyle:( Ama ye ye diye tutturmayacak. Ablam da kurabiye kek pasta olayina 13 gunluk bir ara verdi:) su anda herkes bana yardimci:) yarin sabah tartilacagim.kilo verdigimi dusunuyorum ama veremediysem de hiiiiic onemli degil.Nasilsa verecegim. Sakin sen de bozma. Dayan. Sonuclari almaya basladigimizda cok mutlu olucaz coooook

not: Yuruyusu ben uzun suredir yaptigim icin yapmaya devam ettim.Aliskanlik oldu o yuzden yapma geregi hissettim. 7 km yol yurudum hizli tempoda kendimi hic rahatsiz hissetmedim.Bas donmesi halsizlik bende olmadi

Son düzenleme:
canimmmmm tabi beraber devam edelim:) Bak bugun sabah tek sekerli kahvemi ictim. Oglen 2 yumurta 1 porsiyon(1 avuc ici kadar) haslanmis ispanak ve 1 dometes yedim..Kocaman bi tabaga koydum ve gercekten gayet buyuk bir porsiyon oldu:) en azindan gozum doydu once.. Sonra 7 km yol yurudum. bu da yaklasik 12bin adim etti. 25 tane mekik cektim. Aksam grami gramina 200 gr haslanmis tavuk eti yedim. bol yesil salata. limon denmis ama ben nar eksisi koydum biraz. Kirmizi et cok sevmedigimden tavuk eti tercih ettim. ne bas agrisi oldu ne sinir.. 2 lt suyu da saat 19:30 itibariyle bitirdim.sanirim yatana kadar 2.5 lt olur. hic acikmadim desem inanin dogru olur. Kendimi oruc tutuyomus gibi motive ettim. Sonucta bu daha bile iyi cunku gun icinde yiyosun:) su an beni tek zorlayan aksam yemeginden sonraki tatli istegim. cok duskunum cooook. ama inadim inat yemeyecegim. 13 gun sonra azda olsa yiyecek olma hayali bile guzel:) Annemleri de uyardim 13 gun bana dokunmayin menum sistemim bu bu bu diye:) Anne yuregi dayanmadi haliyle:( Ama ye ye diye tutturmayacak. Ablam da kurabiye kek pasta olayina 13 gunluk bir ara verdi:) su anda herkes bana yardimci:) yarin sabah tartilacagim.kilo verdigimi dusunuyorum ama veremediysem de hiiiiic onemli degil.Nasilsa verecegim. Sakin sen de bozma. Dayan. Sonuclari almaya basladigimizda cok mutlu olucaz coooook

not: Yuruyusu ben uzun suredir yaptigim icin yapmaya devam ettim.Aliskanlik oldu o yuzden yapma geregi hissettim. 7 km yol yurudum hizli tempoda kendimi hic rahatsiz hissetmedim.Bas donmesi halsizlik bende olmadi

valla benide çok motive ettin bu gün iti bariyle bende başlıyorum inşallah benimde iyi geçer akşam yatmadan gelişmeleri yazarım

sabah tartiya ciktigimda cok heycanliydim:) 1 kg 200 gr gitmis:D :D :D inanamiyorum. Aksam yatarken biraz aciktim midem kazindi ama uyu gecer dedim gecti:))) Devam kizlar devam. dedigim gibi ben kilo veriyosam herkes verir:D cunku denemedigim diyet kalmamisti. Dukan da bile 1 kilo veremedim ben.

Slm kızlar ben daha öncede isveçi denedim ama dayanamadım bozdum üçüncü günümde ama o üçgünde üç kilo vermiştim gerçekten işe yarıyor ama o kilo verme gazı birtürlü bana gelmedi şimdi sizleri görünce motive oldum ve bende bugün itibari ile başlıyorum desteklerinîzi bekliyorum :-) herkese bu sınavda başarılar inşallah istediğimîz sonuçlara ulaşırız

bnce birbirimizi gorup basarabiliriz:) benim baslamam da ve bu kadar istekli olmam da en buyuk neden burdaki paylasimlar. herkes biribirne o kadar destek ki.. ben de basarabilecegime ve birilerine destek olabilecegime inandim. ve o ugrasip ugrasip veremedigim kilomu verdigimi gorunce dogru yoldasin dedim kendi kendime. devam edelim kizlar ne kaybederiz:) bugune kadar yediklerimize sayalim olsun bitsin. oruc oldugunuzu dusunurseniz ise yariyo benden tavsiye:D

bnce birbirimizi gorup basarabiliriz:) benim baslamam da ve bu kadar istekli olmam da en buyuk neden burdaki paylasimlar. herkes biribirne o kadar destek ki.. ben de basarabilecegime ve birilerine destek olabilecegime inandim. ve o ugrasip ugrasip veremedigim kilomu verdigimi gorunce dogru yoldasin dedim kendi kendime. devam edelim kizlar ne kaybederiz:) bugune kadar yediklerimize sayalim olsun bitsin. oruc oldugunuzu dusunurseniz ise yariyo benden tavsiye:D

aynen canım bende burdaki yorumları görünce gaza geldim.önceden her gece yatarken yarın mutlaka diyete başlıyorum diyip ertesi sabah sanki hiç öyle dememiş gibi doyasıya yiyordum:( bu sitenin sayesinde gaza geldim valla psikologa gitsem bu kadar beynim yıkanmazdı herhalde :)

Günaydın,bugün 4.günüm:)
Bu sabah tartıldım 76,9 kilo geliyorum:)başlangıç kilo 79:)galiba zayıflıyorum:)
Herkese mutlu,musmutlu bir gün dilerim:16::16:

beni de aranıza alınn lahana diyeti yapıyordum 5 kg da verdim ama 2sini geri aldım moralim çok bozuk :( bugün başladım bu diyete sabah kahvemi içtim ve öğlen ıspanağım ve iki haşlanmış yumurtamı da yedim akşam en geç kaçta yiyoruz yemeği ve yeşilçay içebiliyor muyuz?

sakizci bende bişey olmaz diye düşünüyorum yaaa.bide neden 6 günden önce bırakamıyoruz bu diyeti.ben çok zor tutunuyoruö.yumurtadan tiksinicem nerdeyse

sakizci bende bişey olmaz diye düşünüyorum yaaa.bide neden 6 günden önce bırakamıyoruz bu diyeti.ben çok zor tutunuyoruö.yumurtadan tiksinicem nerdeyse
penolopeeeee boyle dusunmeeee:((( 6 gunde birakmama nedeni sanirim 1 yada 2 gun devam ettikten sonra kilo almamak..yani 6 gun devam etmemiz gerekiyor ki bi ise yaramis olsun. bak ben suna inaniyorum eger hergun 1 saat yurursen o yumurtanin uzerine azcik baharat azcik yag falan koyup tatlandirabilirsin. yeterki vazgecme ve yeterki hareket et:((( yurumem diyosan evde ac beyaztv yi ebru salliyla hergun o pilatesin 20 dakkasini yap. ben yumurtaya bayilan biriyim sabah oglen aksam yesem bikmam. beni tek zorlayan kirmizi etti onu da beyaz etle degistirdim. yani oyle beni bunaltacak kadar zorlamiyorum.cunku ben her gun 7 km yuruyorum. o zamanda bugun yaptigim gibi bir minik kurabiye bu diyeti bozmaz diyorum :opps:

olabildigince uymaya calisin. ama hareket mutlaka edin. bi kere kafanizdan diyet lafini atin. cikarin. arkadaslar hayatinizda hic oruc tutmadiniz mi? oruc gibi gorun ustelik bunda butun gun ac da kalmiyosunuz.
yada soyle yapin oglen 1er saat arayla yiyin yumurtalarinizi ispanaginizi. aksam once salatanizi yiyin 1 saat sonra tavugunuzu... bolun yediklerinizi boylece hic ac kalmiyomus gibi olursunuz.
bakin ben buraya hergun ne yaptigimi ne yedigimi yazarak motive oluyorum. yedigim yada yapmadigim icin kendimi suclu hissetmiyorum. ben 1.gun sonun 1200 gr kilo verdim ya kimse tutamaz artik beni:))
sabahi heycanla bekliyorum kac gr gitti diye... kilo diil grma bile raziyim.. bu kadar spor yapiyosam ve bu kadar az yiyorsam bunun karsliksiz kalmayacagina cok ama cok inaniyorum..

LUTFEN VAZGECMEYIN.DESTEK OLARAK BURDAYIM. HERGUN BANA YAZIN KIZLAR.BIRLIKTE COZERIZ:)

beni de aranıza alınn lahana diyeti yapıyordum 5 kg da verdim ama 2sini geri aldım moralim çok bozuk :( bugün başladım bu diyete sabah kahvemi içtim ve öğlen ıspanağım ve iki haşlanmış yumurtamı da yedim akşam en geç kaçta yiyoruz yemeği ve yeşilçay içebiliyor muyuz?

Heeeeeey moral bozmak yok:) kilolar almak ve vermek icin bunu hepimiz biliyoruz:)) cikin yuruyun kizlar. hareket etmeden gercekten zor. mesela ben 13 gun sonra istedigim her seyden az az yiyip 1.5 saat yuruyerek kilo almamayi hedefliyorum. hatta kilo vermemin devam edecegine inaniyorum.

Bosver lahana diyetini. Bak bunda et var meyve var sebze var karbonhidrat var. Hepsi var. Sagliksiz diyolar ama diyetisyenin verdigi ornek menu de boyle. sadece sabah kahvaltisi sadece kahve.Oglen ve aksam hemen hemen ayni.

Back
X