• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu İsveç Diyeti Deneyimlerimiz

[TABLE="class: grid, width: 500"]
[TR]
[TD]isim
[/TD]
[TD]diyetin kaçıncı gününde
[/TD]
[TD]başlangıç kilo
[/TD]
[TD]diyetin 1 gün öncesindeki kilo
[/TD]
[TD]hedef kilo
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]nosee
[/TD]
[TD] 6
[/TD]
[TD] 67
[/TD]
[TD] 63.700
[/TD]
[TD] 55
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]67den55e
[/TD]
[TD] 1
[/TD]
[TD] 81
[/TD]
[TD] ----
[/TD]
[TD] ?
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]su2333
[/TD]
[TD] 7
[/TD]
[TD] 69
[/TD]
[TD] 64.300
[/TD]
[TD] 55
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]

öncelikle güzel tablo tebrik ederim :46: (aslında ben öncelikle 58 olmak istiyorum.58 yazabiliriz.. boyum 168 , 55 'i de zorlamak istiyorum olursa eğer .. ).. kızlar birşey soracağım forumda okumuştum eskiden , ıspanaklı günlerde yoğurtla yiyenler varmış siz de öyle mi yapıyorsunuz.. yoksa sade mi ?

Son düzenleme:
[TABLE="class: grid, width: 500"]
[TR]
[TD]isim
[/TD]
[TD]diyetin kaçıncı gününde[/TD]
[TD]başlangıç kilo[/TD]
[TD]diyetin 1 gün öncesindeki kilo[/TD]
[TD]hedef kilo[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]nosee[/TD]
[TD] 6
[/TD]
[TD] 67
[/TD]
[TD] 63.700
[/TD]
[TD] 55
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]67den55e[/TD]
[TD] 1
[/TD]
[TD] 81
[/TD]
[TD] -----
[/TD]
[TD] 55
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]su2333[/TD]
[TD] 7
[/TD]
[TD] 69
[/TD]
[TD] 64.300
[/TD]
[TD] 55
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]fatosesmer
[/TD]
[TD] 5
[/TD]
[TD] 83
[/TD]
[TD] -----
[/TD]
[TD] ---
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Son düzenleme:
kızlar boylarınızıda yazın ve şu ana verdiginiz kiloları onlarıda bi ekleme yapayım olmazmı ..şuan spor vaktim kızlar akşam üzeri onlarıda eklicem baştan hazırlıcam listeye katılmak isteyen isim boy diyetin kaçıncı günüde başlangıç kilo şimdiki kilo kaç kilo verdigini ve hedef kilolarınızı yazın akşama kadar :42:

kızlar bende sizi takıp edecegım...kendi mi şartlandırıp illa isveç yapmak istemıyorum çunku evde malzeme olmayabiliyor...ama yakın takipcinizim....

kızlarr listeyi yarın eklicem hem yarın sabah tartılmış oluruz yeni kilocuklarımızı ekleriz daha iyi olur :34:

Hadi bismillah bugün başladım kilo:59.6 boy:167 hedef:50 ama tabi sadece isveç ile değil bu hedef ,isveç ile 55 e insem yeter bana,bu arada yaş:33 ,ama asıl kötü olan ben yiyecek içecek hizmetleri öğretmeniyim ve devamlı öğrencilerim tatlı ve yemek yapıyorlar:((((

Hadi bismillah bugün başladım kilo:59.6 boy:167 hedef:50 ama tabi sadece isveç ile değil bu hedef ,isveç ile 55 e insem yeter bana,bu arada yaş:33 ,ama asıl kötü olan ben yiyecek içecek hizmetleri öğretmeniyim ve devamlı öğrencilerim tatlı ve yemek yapıyorlar:((((

boy 167 ve kilo 59..6 sen zaten manken gibisindir:nazar:

fatoşesmer merhaba nasılsın ?isveçe devam ediyormusun kilolarımız aynı sanırım banada destek olun lütfennn işyerinde akşama kadar sizleri okudum öncede yapmıştım bayağı vermiştim nickimdende anlaşıldığı üzere 67den55e bir zamanlar 67 ile başlayıp bu diyetle 58 olmuştum evlendim tam 23 kilo aldım ne çocuk ne birşey yedim yedim 1 senede aldım:(banada destek olunn kızlar yaa:)

merhaba canım bugn itibariyle bıraktım...bu ayın 10 unda başlıcam adet gecikmem war iştahım feci açık

Back